• [Naam] zit onschuldig opgesloten in Azkaban. Een vreselijke plaats. Azkaban is wel het laatste waar je wilt zitten. En dat terwijl [naam] pas 16 jaar is, Met behulp van haar ouders zou ze de familie Zwarts uitgemoord hebben. Alleen Sirius Zwarts bleef over, en dat omdat hij zelf in Azkaban zat.

    [naam] ontsnapt en vlucht naar zweinstein, waar het avontuur pas echt begint..
    Genre: Triller/Fantasie
    Leeftijd: 16 +

    Natuurlijk heb ik het nog veel verder uitgebreid, en zit er een hele verhaallijn in mijn hoofd.

    Rollen
    Meisjes die [naam] vinden (latere vriendinnen)
    ~
    ~

    Zelf rollen bedenken:
    ~
    ~
    ~

    INVULLEN
    Volledige naam:
    leeftijd:
    Karakter: (uitgebreid)
    Uiterlijk: (uitgebreid + foto)
    Huisdier:
    Toverstok:
    afdeling:
    Leerjaar:
    extra:

    eerste deel staat online!
    klik


    Ik kies niet de eerste maar de beste
    Wees orgineel

    [ bericht aangepast op 11 jan 2011 - 19:47 ]

    Volledige naam: Samantha Elena Tyler
    leeftijd: 16 jaar.
    Karakter: (uitgebreid): Samantha houd heel erg van feesten en dansen. Ze gaat het liefst naar elk feest en houdt er ook van om jongens te spotten. Ze heeft nooit een vast vriendje, maar om de paar weken iemand anders. Haar langste relatie was 2 maanden, maar ze hield wel echt van diegene. Hij heeft haar bedrogen en sindsdien wilt ze geen vaste relatie meer. Alhoewel, ze heeft wel een crush op Daan Tomas. Ze is wel slim, maar door haar gedrag merken mensen dat niet op. Ze is heel goed in verdedigings spreuken en haar lievelingsvak is verweer tegen de zwarte kunsten. Ze is best snel op haar teentjes getrapt en ze vertrouwt mensen niet zo snel. Ze is niet bang om gekwetst te worden, maar ze kan er niet tegen als ze iemand niet kent. Ze is wel gewillig om sommige mensen een kans te geven om zichzelf zegmaar te bewijzen.
    Uiterlijk: Samantha heeft lang blond haar dat hier en daar een slag heeft. Ze heeft groen/grijze ogen die je doordringend aan kunnen kijken. Ze epileert haar wenkbrauwen en heeft dikke wimpers wat haar ogen goed laten uitkomen. Als ze haar uniform van Zweinstein niet aanheeft draagt ze het liefst een legging met een tuniek/jurkje erop en laarzen eronder. Ze heeft een ketting die ze van haar overleden oma heeft gekregen en heeft die altijd om.
    Huisdier: Klein katje, Sooki
    Toverstok: Wijnstok, 26 centimeter, haar van een eenhoorn staart.
    afdeling: Zelfde als [naam].
    Leerjaar: 4de leerjaar.
    extra: Samantha's vader zit in azkaban, omdat hij een dooddoener is. Hij verliet haar en haar moeder toen Samantha 11 was om zich bij Voldemort aan te sluiten.Ze wilt het er liever met niemand over hebben en schaamt zich er een beetje voor.

    Laat me het weten als ik de rol heb. [a]

    [ bericht aangepast op 24 jan 2011 - 17:04 ]

    Meisje die [naam] vinden

    Volledige naam: Joan Rose Moors
    leeftijd: 15
    Karakter: Joan is een erg lief meisje. Ze is erg spontaan en grappig, waardoor de meeste haar automatisch gelijk mogen. Ze heeft dus veel vriendin. Maar hierdoor is ze niet minder rebels. Ze is bereid de regels te breken als het moet. Ze zal altijd voor haar vrienden, en ze zwakkere opkomen. Ze is behoorlijk intilligent, waardoor haar vriendinnen haar voor de grap nerd noemen. Joan lacht hier alleen maar om. Ze weet dat haar vriendinnen het niet menen. Ze is erg leergierig. Ze wil altijd opletten omdat ze denkt dat alles wat haar verteld wordt, dat ze dat ooit wel nodig zal hebben. Joan houdt ervan om in de spotlight te staan. Ze gaat vaak het eerste op 'de nieuwe' af. Ze stapt ook altijd naar voren tijdens een les als iemand iets mag proberen. Ze is niet bepaald bang en het maakt haar niks uit als ze fouten maakt. Ze houdt van veel lol. En dan vooral met haar vriendinnen. Ze houdt van gek doen en het maakt haar niet uit wat andere mensen van haar denken. Als zij maar gewoon haarzelf kan zijn.
    Uiterlijk: Klik Joan heeft mooi zwart, dun haar dat gewoon steil over haar schouders valt. Ze heeft een schuine pony die soms schattig over haar ogen hangt. Ze heeft bruine ogen die ze meestal opmaakt met wat mascara. Ze heeft een stralende lach met een rij spierwitte tanden. Ze heeft een beugel gehad dus staan al haar tanden nu mooi recht. Ze heeft gaatjes en heeft ook altijd oorbellen in. Meestal draagt ze haar uniform. Maar buiten school draagt ze vaak makkelijke dingen die haar toch goed staan. Als ze een feest heeft gaat ze alles behalve makkelijk. Ze ziet er dan tip top uit en is dan op haar mooiste. Maar dat is alleen op feestjes want echte schoonheid zit van binnen toch?
    Huisdier: Haar kat, Shine
    Toverstok: Een 25,4 cm lange stok van eikenhout. In de kern zit engelenhaar.
    afdeling: Er zat een twijfel in omdat ze erg leergierig is. Maar omdat ze niet op haar mondje gevallen is en over veel moed bezit, zit ze toch bij Gryffindor
    Leerjaar: 6e jaar. Omdat ze zo slim is kwam ze met 11 jaar al in het 2e leerjaar
    extra: Ze heeft een cruch op Cedric Diggory (Als hij leeft) En anders op Harry Potter. Ze is een Volbloed heks maar daar geeft ze niks om.


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Volledige naam: Hylana Evy Dorms
    leeftijd: 16
    Karakter: (uitgebreid):Hylana is een apart persoon. Ze is stil en nadenkend, ongewoon en uniek. Mensen kijken naar haar op maar in tegenstelling tot andere geniet ze niet van die aandacht, ze verafschuwt hem. Hylana denkt erg kritisch over zichzelf en denkt dat de tekens die haar gezicht versieren te veel voor haar zijn. Ze is betrouwbaar moedig en denkt veel aan andere
    Uiterlijk: (uitgebreid + foto);123 Hylana heeft prachtige roestbruine/rode lokken(ligt aan de foto) die haar gezicht sierlijk omringen, haar ogen zijn haast onnatuurlijk helder blauw dat haar uniek maakt. Hylana is niet erg groot en echt mager is ze niet, daarvoor snoept ze te graag.
    Huisdier: een poes genaamd Nibbels klik
    Toverstok:een stok van 35 centimeter met het hout van een wilg de kern is het haar uit de staart van een eenhoorn
    afdeling:Hylana is een beetje een haasje over, de hoed had haar eerst in Slytherin, ze bleek daar echter niet op haar plaats te zijn en werd overgeplaatst naar gryffindor. Daar is ze nog steeds.
    Leerjaar: 5de jaars Ze is vroeg op het jaar geboren en is dus ouder dan iedereen.
    extra: Hylana is een bijzonder meisje omdat ze getekend is door een machtige godin Nux, dat wil zeggen dat zij een uiterst bekwame heks zal worden, ook is zij leider van de duistere dochters en zonen, een club met enkel de beste heksen en zonen. In zo een ritueel maken ze een cirkel en roepen ze oude geliefde op met behulp van de vijf elementen; water, vuur, lucht, aarde en de geest.

    Volledige naam: Lysandra Regulus Zwarts
    leeftijd: 16 jaar
    Karakter:Lysandra is een sluw, maar toch lieve dame . Ze is heel listig en bedenkt vaak plannetjes om iemand te irriteren of om onder een straf uit te komen . Ze is ook een slim meisje en moet niet zo hard studeren ze heeft een soort van fotografisch geheugen . Ze is ook geen poesje om zonder handschoenen vast te pakken . Ze kan heel kil en bot overkomen en daardoor mijden mensen haar meestal . Maar eenmaal ze je vertrouwd en je haar beter kent valt ze no wel best mee . Voor haar vrienden en familie gaat ze door het vuur en laat ze nooit in de steek . Nog een reden waarom mensen haar mijden is omdat ze de familie naam Zwarts heeft en daar is ze zelf zeer trots op . Ze kan helemaal niet tegen mensen die haar gebruiken . Ze is ook niet één van de braafste van de klas en heeft daarom nog al vaak strafstudie , maar daar weet ze zich meestal uit te praten . Ze is ook het lievelingetje van Severus Sneep . Wat op zich raar is want hij en haar vader kwamen niet zo goed overeen in hun jeugd .
    Uiterlijk: Foto 1 Foto 2 Lysandra heeft stijle zwarte haren en zachte bruine ogen net als haar vader . Ze heeft een lichte huidskleur en een piercing in haar neus (zie foto).Ze is 1.65 meter en slank gebouwd . Ze draagt graag zwarte kledij en kruizen kettingen .
    Huisdier:Death haar corn snake . Het is een lieve slang voor haar , maar voor onbekende kan hij gevaarlijk zijn .
    Toverstok: 18,5 Cm , Taxushout . Kern , drakenhartbloed .
    afdeling: Slytherin , wegens ze sluw , listig slim en gemeen is . Ook heeft bijna haar hele familie behalve haar vader in Slytherin gezeten .
    Leerjaar: 5de jaar
    extra: Niemand behalve Perkamentus ,Harry , Bellatrix Zwarts - Von detta ,Severus Sneep en De familie wemel weten dat Lysandra de dochter is van Sirius Zwarts . Dat wil ze liefst nog even zo houden .


    Laat aub weten als ik de rol heb (A)


    You make my life perfect ! <3