• Heeee,
    Ik ga een Jonas Brothers story maken en heb nog een paar rollen nodig (:

    Een journaliste/fotografe werkt voor een tijdschrift en ze word gevraagd om de Jonas Brothers te interviewen. De vonk springt meteen over tussen één van de broers en haar en ze ontmoeten elkaar een paar keer in het geheim. Niemand mag het over hun weten. Totdat haar word gevraagd om een roddel te bedenken voor een tijdschrift waar de jongens aan ten onder kunnen gaan. Anders word ze ontslagen. Wat zal ze doen?


    Dit zijn de rollen die ik nog nodig heb:
    - [1] hoofdrolspeelster. JonasTurtle
    - [1] vriendinnetje voor Joe. JonasPinguin
    - [1] beste vriendin hoofdrolspeelster. Jill16
    - [1] grote zus hoofdrolspeelster. Jessica4ever
    - [1] baas van het tijdschrift. DamonGirl
    - [oneindig] zelf bedenken.

    Dit wil ik graag weten:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk: (foto + goede beschrijving)
    Karakter: (laat het afwijken van aardig please)
    Likes:
    Dislikes:

    Ik zie altijd dat iedereen van die aardige personen enzo maakt, maar ik wil heel graag iets wat daarvan afwijkt (:

    Ik kies de beste niet de eerste. Wees creatief.


    Neem ook een abo?! (flower)
    KLIK!


    Thankyouu. <3

    [ bericht aangepast op 13 jan 2011 - 13:47 ]

    Rol: Hoofdrolspeelster.
    Naam: Vanessa Faith Tyler.
    Leeftijd: 18 jaar.
    Uiterlijk: Vanessa heeft lang blond haar dat hier en daar krult. Ze heeft groene ogen die je doordringend, maar ook snel smekend kunnen aankijken. Ze heeft niet zulke volle lippen als de meeste meisjes, maar ze zijn ook niet lelijk. Ze heeft een klein duikje in haar kin. Ze heeft een lichte blos op haar wangen, ze krijgt ook snel een rood hoofd.
    Karakter: Als Vanessa iets moet doen dat gaat ze er ook 100% voor. Ze heeft de baan als interviewer gekregen, omdat ze op school heel goed haar best deed en zo goed haar best deed dat ze al meteen een baan kreeg. Vanessa kan soms heel gemeen overkomen, omdat ze alle details uit een persoon wilt halen en dan lijkt ze ook snel een bemoeial. Ze kan inderdaad ook gemeen zijn, maar dan meestal tegen de mensen die haar opdrachten geven om iets te doen. Ze wilt niet gecommandeerd worden. Ze is ook niet zo goed in geheimen houden, maar als het echt moet zal ze het wel doen.
    Likes: schrijven, films kijken en werken.
    Dislikes: arrogante popsterren, mensen die haar opdrachten geven en haar baas.

    [ bericht aangepast op 14 jan 2011 - 18:44 ]

    Rol: Vriendin Joe. ;3
    Naam: Tess Sophia Rodericks
    Leeftijd: 18 jaar.
    Uiterlijk: Tess heeft lange blonde haren met krullen soms style, ze heeft bruine ogen. Ze draag het liefst alleen oogschaduw, mascara en lippegloss. Ze heeft een hele lichte blos op de wangen.
    Karakter: Tess kan heel lief zijn maar als je aan der vrienden, familie enzv. komt dan kun je beter uit der buurt blijven.. als ze boos is is ze niet zo snel afgekoeld. Maar een persoon kan der rustig krijgen en dat is der vriendje Liefste Joe. Ze is soms erg terug getrokken maar kan ook ineens boos worden.
    Likes: Dansen, Hyper doen, Rennen, films kijken.
    Dislikes: Arrogante mensen, huppelkutjes en papparazzi soms.

    Als deze het wordt graag dan op de naam JonasPinguin, zat nog op de verkeerde account! :$

    [ bericht aangepast op 12 jan 2011 - 21:31 ]


    You and Me.. We're one and the same!

    rol:vriendinnetje voor Joe.
    Naam: Lisa Jones
    Leeftijd:17
    Uiterlijk: (foto + goede beschrijving): Lisa heeft halflang bruin krullend haar met een pony, bruine ogen, dun en draagt altijd leuke kleren en ze heeft bijna nooit veel make-up op alleen mascara en oogschaduw, meestal heeft ze zwarte nagellak op haar nagels
    Karakter: (laat het afwijken van aardig please): altijd vrolijk, sarcastisch en komt soms bitchy over
    Likes: joe, bijen :'D , andere dieren, kleren, shoppen, gitaar spelen, dansen, zingen onder de douche
    Dislikes: wannabe's kakkers oneerlijkheid, meisjes die joe proberen af te pakken

    [ bericht aangepast op 13 jan 2011 - 3:20 ]


    the end of the world in the night

    Rol: [1] beste vriendin hoofdrolspeelster
    Naam: Chelsea Anderson.
    Leeftijd: 18 jaar.
    Uiterlijk: Chelsea heeft lang bruin haar dat aan de onderkant krult. Ze heeft bruine ogen en fijne wenkbrauwen. Haar huid heeft een mooie blanke kleur en in de zomer bruint het heel mooi.
    Karakter: Aimee is een persoon die van liefdadigheid houdt, maar ook gemeen kan zijn. Ze houdt er wel van dat haar beste vriendin journalist/fotografe is, maar weet haar wel met beide benen op grond te laten staan en vind dat ze soms ook wel een beetje te ver kan gaan met haar verhalen en foto's. Ze vind het wel leuk om haar te helpen, maar heeft zelf ook een baantje. Ze werkt bij asiel. Ze doet wel een opleiding tot fotografe, maar was gezakt en moest dus 2 jaar langer dan haar vriendin op school blijven. Dat vond ze best balen, maar ze weet dat ze altijd bij haar vriendin terecht kan en ze vertellen elkaar al hun geheimen.
    Likes: Fotograferen, dieren verzorgen, muziek luisteren.
    Dislikes: De leraren, school, mensen die dieren mishandelen.

    [ bericht aangepast op 13 jan 2011 - 8:57 ]

    Rol: [1] grote zus hoofdrolspeelster
    Naam: Cassie Elise ...
    Leeftijd: 21 jaar.
    Uiterlijk: Cassie heeft bruin haar dat net iets onder haar schouders komt. Ze verft het bruin, omdat ze het blonde haar zat werd. Ze heeft bruine ogen en altijd wel mascara op. Ze heeft dunne wenkbrauwen en die epileert ze in een mooie boog. Ze heeft ook altijd wel lipgloss op.
    Karakter: Cassie is dol op haar zusje, maar vind dat ze soms overdrijft. Ze neemt haar werk heel serieus, maar Cassie is zelf niet zo serieus. Ze is eigenlijk het tegenovergestelde van haar zusje. Je zou niet zo snel denken dat ze zussen zijn, maar als je ze samen ziet en ziet hoe ze zich tegen elkaar gedragen, kan je het wel zien. Ze wilt haar zusje beschermen tegen de wereld van de paparazzi en houd samen met haar zusjes beste vriendin haar met beide benen op de grond. Cassie is een heel vrolijk persoon, maar heeft zo haar momenten waarop ze heel chagrijnig kan zijn. Ze heeft al 6 maanden een vriend, Jake, waar ze blij mee is. Alleen de laatste tijd zijn ze wat afstandelijk tegen elkaar. Cassie studeert aan de kappersschool en houd ervan om te experimenteren op haar zusje en andere mensen.
    Likes: Jake, haar zusje, haar stylen en films kijken.
    Dislikes: Jonas Brothers (beetje), bad hair day en Justin Bieber.


    'Joseph Adam Jonas Got Dynamite.'

    Nog eentje, omdat je het had gevraagd. [a]

    Rol: [1] baas van het tijdschrift.
    Naam: Maureen Williams.
    Leeftijd: 26 jaar.
    Uiterlijk: Maureen heeft een lichtgetinte huid en lichtbruine ogen. Haar haar is lang, krullend en heel zwart. Ze draagt het meestal in een staart zodat het niet voor haar ogen komt.
    Karakter: Maureen is een persoon die alles heel precies wilt hebben. Ze wilt de nieuwste roddels voor haar tijdschrift/web blog en stuurt dan ook alleen de beste op pad. Als haar mensen met niets terugkomen worden ze OF ontslagen OF ze stuurt ze gewoon weer weg om wat te zoeken. Zolang ze niks hebben mogen ze niet naar huis. Ze schiet snel in de stress en moet dan een kop koffie drinken om wat af te koelen. Ze geeft heel veel mensen opdrachten en word ook door de meeste werknemers gehaat, maar dat kan haar helemaal niks schelen.
    Likes: De nieuwste roddels en haar tijdschrift/web blog.
    Dislikes: niet harde werkers, arrogante mensen en lame popsterren.

    [ bericht aangepast op 13 jan 2011 - 13:45 ]

    JonasAnimals schreef:
    Rol: Vriendin Joe. ;3
    Naam: Tess Sophia Rodericks
    Leeftijd: 18 jaar.
    Uiterlijk: Tess heeft lange blonde haren met krullen soms style, ze heeft bruine ogen. Ze draag het liefst alleen oogschaduw, mascara en lippegloss. Ze heeft een hele lichte blos op de wangen.
    Karakter: Tess kan heel lief zijn maar als je aan der vrienden, familie enzv. komt dan kun je beter uit der buurt blijven.. als ze boos is is ze niet zo snel afgekoeld. Ze is ook heel erg bitchy tegen mensen die denken dat ze beter zijn dan de rest. Ze heeft een gloeiende hekel aan papparzzi ze porbeert zo min mogelijk in de spotlight te staan. Ze kan ineens omslaan van vrolijk naar gemeen, Maar een persoon kan der rustig krijgen en dat is der vriendje Liefste Joe. Ze is soms erg terug getrokken maar kan ook ineens boos worden.
    Likes: Dansen, Hyper doen, Rennen, films kijken.
    Dislikes: Arrogante mensen, huppelkutjes en papparazzi soms.

    (Ik heb hem aangepast!)

    [ bericht aangepast op 13 jan 2011 - 16:52 ]


    Never. Lose. Hope. | Quser: 2009-Heden