• Vijf vrienden besloten op 23-jarige leeftijd hun vaderland -Spanje of Argentinië- te verlaten, om met z'n allen naar Amerika te gaan.
    De liefde speelt een grote rol, positief en negatief. De vriendin van de eerste vriend, overleed aan kanker. De vriendin van de tweede vriend, ligt in een ziekenhuis, verlamd. De vriendin en de derde vriend, gaan trouwen. De zwangere vriendin van de vierde vriend, bleef in Spanje, en overleed bij een auto-ongeluk. De laatste vriendin van de laatste vriend, won een jackpot van 29,6 miljoen.
    Wie leeft er nog lang en gelukkig?

    Featuring:
    Gerard Piqué
    David Villa
    Cesc Fàbregas
    Bojan Krkic
    Lionel Messi

    Rollen
    Vriendinnen van de hoofdpersonen.
    Nieuwe vriendinnen van de vrienden waarvan de vriendinnen van zijn overleden.
    Vriendinnen van vrienden van de hoofdpersonen.
    Vriendinnen van de vriendinnen van de hoofdpersonen.
    # Rol
    # Volledige naam
    # Uiterlijk + foto
    # Karakter
    # Opleiding
    # Extra's
    Niet de eerste
    maar de beste


    Vriendinnen van de hoofdpersonen
    - Gerard Piqué: MOCMOC
    - David Villa: Absolution
    - Cesc Fàbregas: Penelope
    - Bojan Krkic: Daugherty
    - Lionel Messi: Aegis

    Nieuwe vriendinnen van de vrienden waarvan de vriendinnen van zijn overleden.
    - Daugherty
    - xFabregas
    - lucie

    Vriendinnen van vrienden van de hoofdpersonen.
    -
    -
    -

    Vriendinnen van de vriendinnen van de hoofdpersonen.
    - Godfrey
    -
    -

    als het verhaal online komt zet ik het hier neer, mensen die een rol hebben gekregen krijgen een privébericht/gastenboekbericht.

    HET VERHAAL STAAT ONLINE _O_

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 15:36 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Mag ik Gery invullen??


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Marauderette schreef:
    Mag ik Gery invullen??

    tuurlijk (:


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    PLEASE GEEF ME CESC! :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vriendin Gery Piqué
    Volledige naam: June Selena Alonso
    Uiterlijk + foto: June Selena Alonso
    June heeft lang blond haar dat tot over haar schouders komt. Soms zet ze er 's ochtends de krultang in maar dat is alleen als ze een uur vroeger wakker is als normaal. June heeft een zeer bleke huid hoewel haar beide ouders een mooi gebruinde huid hebben door hun afkomst én de zon die voordurend in Cuba en Spanje schijnt. June heeft zeer felblauwe ogen. Ze zijn net zo blauw als de zee en door de glans en de pretlichtjes erin lijken ze wel licht te kunnen geven in het donker. Bella gebruikt weinig tot geen make-up. Ze vindt het een masker. Ze vindt iedereen prachtig ook zonder make-up. June is geen kleintje, alles behalve zelfs. June heeft zeer lange benen. Veel mensen hebben haar al voorgesteld om model te worden omdat ze zo'n mooie en lange benen heeft maar dat slaagt June steeds af. Ze is blij met hoe ze er nu uitziet en ze wil geen voorbeeld zijn voor jongere meisjes. Vooral omdat June van natura al zeer mager is. Ze wil geen aanleiding geven tot anorexia. Niemand zal ooit hetzelfde dragen was wat June draagt. June maakt àl haar kleren zelf, tot op haar strings en boxershorts toe.
    Karakter: Grr, ik haat karakters (: Komt eraan (;
    Opleiding: Mode & Zang
    Extra's: June heeft een jongere broer Jonah van veertien die aan leukemie lijdt. De dokters hebben voorspelt dat Jonah nog maar minder dan een jaar te leven heeft. June maakt al haar kleren zelf en zingt altijd en overal. Ze heeft net een platencontract getekend nadat ze door Shakira -haar grote voorbeeld- ontdekt werd op Youtube

    [ bericht aangepast op 15 jan 2011 - 16:43 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    # Rol: Vriendin Cesc Fabregas
    # Volledige naam: Julietta Mary Wenger.
    # Uiterlijk + foto: Julietta heeft licht blond haar, tot over haar schouders. Ze heeft zee blauwe ogen, en is zo'n 1.65 meter lang. Ze doet vaak de krultang er door, omdat ze dat mooi vind. Ze is met pumps aan net zo groot als Cesc, en dat is dan weer een voordeel voor haar. Ze heeft dunne geëpileerde wenkbrauwen en tekent ze vaak bruin. Julietta houd van leuke jurkjes, en andere leuke kleding.
    # Karakter: Julietta is een spontaan en vrolijk meisje, daar was Cesc ook opgevallen, ze is sociaal naar andere mensen toe en houd wel van een praatje met mensen. Julietta kan soms verlegen zijn naar andere voetballers omdat ze dan veel aandacht van ze krijgt.
    # Opleiding: Muziek. Ze speelt Piano en gitaar.
    # Extra's: Julietta leerde Cesc kennen op een feestje. Julietta is de kleindochter van Cesc' coach, Arsène Wenger. Ze is daarom super geliefd bij de Arsenal spelers en bij haar opa.

    [ bericht aangepast op 16 jan 2011 - 11:09 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    # Rol; Vriendin David Villa
    # Volledige naam; Leana White
    # Uiterlijk + foto; Leana. Leana heeft roodbruin lang haar, stijl. Ze wilt haar haar zo lang mogelijk laten groeien. Haar ogen zijn grijzig. Ze heeft een zeer lichte huid en dunne lippen. Ze is langer dan de gemiddelde meisjeslengte, maar niet veel meer. Ze is 1.73. Waarmee ze net iets kleiner is dan David. Ze verft, stijlt of krult haar haar zelden. Ze vind het van natura al prima. Ze is slank, maar niet dun. Ze heeft een prima figuur waar ze ook trots op is.
    # Karakter: Leana is over het algemeen erg rustig en fokt zich niet erg op. Wanneer haar iets niet lukt wat ze graag wilt word ze vaak erg geërgerd en reageert ze dat af op anderen. Maar, ze blijft doorgaan tot ze gedaan heeft wat ze wilt.
    Of je moet haar op andere gedachte willen brengen. Leana praat redelijk veel, normaal. Ze is eerder een luisteraar. Ze luistert liever naar wat andere te zeggen hebben dan dat zij iets moet vertellen. Ze kan niet erg goed haar emoties in bedwang huilen, als ze verdrietig is huilt ze. En als ze blij is zal ze willen dat iedereen om haar heen vrolijk is.
    # Opleiding: Geneeskunde.
    # Extra's: -

    [ bericht aangepast op 15 jan 2011 - 14:57 ]


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Rol: Vriendin van David Villa
    Volledige naam: Kim Maria Gonzalez
    Uiterlijk + foto: Een mooie jongedame is Kim zeker weten. Kim heeft lang en steil lichtblond haar met bijpassende goudbruine ogen. Ze is behoorlijk klein voor haar leeftijd maar daar heeft ze geen problemen mee. Ze heeft een blanke huid die snel gebruind is in de zomer. Ze heeft volle rode lippen zonder ook maar één keer een lippenstift te hebben aangeraakt. Kim heeft een slank tot mager postuur en draagt vaak mooie rode jurken
    Karakter: Verlegen, Kim is erg stil bij mensen die ze nog niet zo lang kent. Emotioneel en gevoelig, ze huilt erg snel en voelt emoties heel erg ster aan maar hier schaamt ze zich voor. Behulpzaam, wanneer iemand fysiek pijn heeft staat Kim al gelijk klaar om diegene te verzorgen en te helpen. Overbezorgd, als het om haar dierbaren gaat raakt Kim snel overbezorgd. Vriendelijk, ze is een hartstikke lieve meid zodra ze je goed kent. Raakt snel in paniek als er iets ergs gebeurd.
    Opleiding: Fysiotherapeute
    Extra's: Kim kan goed flamencodansen.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    # Rol vriendin Bojan Krkic
    # Volledige naam Lily Blake Montgomery
    # Uiterlijk + foto Lily heeft blauwe ogen en lang blond haar. Ze is ongeveer 1,70 lang. Als make-up draagt ze wat zwarte eyeliner en mascara. De rest vind ze allemaal onnodig en teveel werk. Lily is een ramp op hakken, dus draagt ze sneakers, waar ze trouwens verzot op is. Ze heeft ze in alle kleuren en soorten. Ze draagt over het algemeen een skinny jeans met een leuke top of vest erboven. Ze vind jurken bij zichzelf lelijk staan, dus die draagt ze ook nooit.
    # Karakter Lily is erg aanwezig, dat komt doordat ze vaak vrolijk is. Lily is over het algemeen een lief meisje, maar soms kan ze brutaal uit te hoek komen. Ze is slim, maar ze houdt niet heel erg van leren. Dus let ze maar gewoon goed op in de les. En dan lukken de meeste proefwerken wel. Als een film ook maar richting zielig gaat moet ze al huilen, maar als ze bij. pijn heeft huilt ze over het algemeen nooit.
    # Opleiding Rechten
    # Extra's Lily heeft 9 jaar onder voetbal gezeten, maar is gestopt toen ze met haar studie rechten begon.

    [ bericht aangepast op 15 jan 2011 - 16:13 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    # Rol Vriendin Lionel Messi
    # Volledige naam Isabelle Cassadee Marques.
    # Uiterlijk + foto Isabelle , lang roestbruin haar, staalblauwe ogen, bleke huid, shopaholic dus altijd stylish gekleed, nagellakverslaafde.
    # Karakter Isabelle is echt een typisch moeder-typetje. Ze houd ervan haar vrienden en familie in de watten te leggen en zal er alles aan doen om ze gelukkig te maken. Als ze gaat shoppen neemt ze altijd iets mee voor Leo en ook vaak kleine cadeautjes voor haar familie. Verder is ze erg sportief en houd ze niet van uitslapen.
    # Opleiding Isabelle volgt een opleiding tot kinderarts.
    # Extra's -

    [ bericht aangepast op 15 jan 2011 - 20:39 ]


    Hope goes lost but never dies.

    Mag ik nando? ;$

    xMusicaka schreef:
    Mag ik nando? ;$

    tuurlijk, maar het is geen hoofdpersoon :Y)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Ik zie dat iedereen al ingevuld is dus ik doe wel een vriendin van vriendinnen ;D


    Everything is worse without music.

    Seduce schreef:
    Ik zie dat iedereen al ingevuld is dus ik doe wel een vriendin van vriendinnen ;D

    Ik kies de beste, niet de eerste :p
    maar een vriendin van de vriendinnen kan ook


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Vriendin van hoofdpersonen.
    Volledige naam: Rosa Dolores Romero.
    Uiterlijk:Rosaheeft lang stijl bruin haar tot net over haar schouderbladen, en mooie grote blauwe ogen. Ze heeft lange wimpers die haar ogen goed benadrukken. Ze heeft dunne maar mooie roze lippen. Ze heeft een blanke huid, die niet snel bruin word maar wel snel verbrand. Ze is ongeveer 1.70 lang wat redelijk normaal is qua lengte. Ze is mooi slank en heeft mooie benen. Haar kledingstijl is best wel uniek, vooral omdat ze ook haar eigen kleding maakt en daar dan ook graag in mag lopen om er mee te pronken.
    Karakter:Rosa is een aardige meid met veel leuke trekjes, ze is namelijk bijna altijd vrolijk omdat ze leeft met de dag. Ze is iemand die niet tegen ruzies kan en daarom wil ze die dan ook altijd voorkomen tussen mensen die ze kent. Ze is ook een heel gevoelig persoon, ze kan dan ook dingen heel erg verkeerd op nemen. Ze is ook heel uitgaans en is dan ook niet vies van een lekker drankje, ze kan wel een hele avond en morgen los gaan. Ook legt ze makkelijk contact en is ze totaal niet verlegen ze zou namelijk zo op een vreemde afstappen en een heel gesprek aanspannen, hierdoor heeft ze ook redelijk wat vrienden en vriendinnen.
    Opleiding:Rosa gaat naar de modeacademie waar ze super goed in is, ze heeft al drie keer een lijn op de catwalk gezet in haar eentje en het waren geslaagde lijnen. Nog twee jaar en dan is ze klaar met haar opleiding en hoopt ze haar eigen winkeltje te openen, als dat een succes word wil ze ook winkels in het buitenland plaatsen.
    Extra's:Rosa is als enigste kind opgevoed, daardoor kan ze soms ook nog wel eens wat verwaand over komen.


    Everything is worse without music.

    Mijne is aangepast! =)


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus