• > Een soort van Cheaper by the dozen, omdat die film geniaal is (:

    De Sparrow familie, bestaande uit twaalf kinderen en twee ouders, woont tot nog toe in een te klein huis. Ze zijn heus niet arm, omdat James Sparrow, de vader, in een groot bedrijf werkt en daarom hoeft moeder Bella, niet te werken en kan zij voor de kids zorgen.
    Nadat James zijn extra loon heeft gekregen, kunnen ze verhuizen naar een groter huis en een rijkere buurt. Ze komen terrecht in een wel hele bekakte buurt, terwijl de familie er totaal niet tussen past. Het gezin moet zich aanpassen, wat totaal niet lukt.


    > Hij klinkt heel saai, maar hij wordt vast wel heel leuk? (:

    > Rollen
    Twaalf kinderen, verschillende leeftijden, types en uiterlijk
    (Er mogen tweelingen in zitten, maar niet meer dan twee!)
    Marauderette (2), Maquined, Nice, Nakito, xsnoepjex (2), Desolate

    > Informatie
    Voornaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Geboortedatum:
    Uiterlijk: Het liefst een foto van een bekend persoon
    Karakter: Dit hoeft niet mega uitgebreid te zijn, als ik maar een beeld van het kind krijg
    Hobby's:
    Verborgen talent: Alsjeblieft, niet allemaal zingen en dansen. Ben origineel!
    Extra: Idool, crush, schoolleven, verzin maar wat

    [ bericht aangepast op 22 jan 2011 - 16:50 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga invullen my dear (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Voornaam: Alex
    Volledige naam: Alexandria Romy Sparrow
    Leeftijd: Eenentwintig
    Geboortedatum: Tweeëntwintig mei
    Uiterlijk: Alex Sparrow aka Blake Lively
    Karakter: Alex is geen meisje-meisje, maar ook geen jongen-meisje. Ze zit er zo een beetje tussen in. Ze houdt ervan om vrouwelijke kleren te dragen en ze ziet er ook altijd goed uit. De jongens lopen in groepjes achter haar aan maar Alex beschouwd hen allemaa als vrienden omdat ze verblind is door de liefde voor haar famous crush. Alex heeft nog nooit een vriendje gehad maar dat heeft ze ook niet nodig, hoewel, als ze ooit haar voetballer tegenkomt zal ze waarschijnlijk geen nee zeggen. Op sommige dagen, als Alex niet moet werken, loopt ze rond in kleren die haar vrouwelijke vormen absoluut niet accenteren. Haar moeder vindt dit zeer jammer omdat haar dochter zo op een catwalk zou kunnen gaan en het maken als model terwijl Alex zich gewoon om een mannensport concentreerd.
    Hobby's: Voetballen en turnen
    Verborgen talent: Alex is een natuurtalent als het aankomt om een bal tussen de twee doelpalen te krijgen. Ze heeft jarenlang op voetbal gezeten en was de enigste vrouw die in het jongensteam meedeed. Ze was de beste van heel het team en deed dingen die andere mensen niet konden. Zo deed ze radslagen over het veld en kreeg zo door de snelheid van haar radslagen en de hielen van haar voeten de bal in de netten. Dit komt doordat Alex voetbal ging studeren op school. (zie extra) Alex heeft dus veel te danken aan de turnlessen die ze al sinds haar vijfde deed. Op haar zevende is Alex begonnen met voetballen en nu is ze al eenentwintig en ze doet het nog steeds met hart en ziel. Terwijl haar vriendinnen gaan feesten blijft alex thuis om met haar jongere broertjes (vooral Jonah dan, mag ik er twee invullen (:? ) voetbal te spelen in de tuin
    Extra: Alex heeft nooit graag op school gezeten. Haar lievelingslessen waren de pauzes omdat ze dan samen met de jongens van haar klas op het speelplein kon voetballen. Toen Alex op haar zestiende overweegde om te stoppen met school en te gaan werken verbiedde haar vader dat en zij dat ze moest blijven studeren tot ze achtien was. Ze mocht zelf kiezen hoe en wat ze studeerde en Alex nam dat slim op. Ze ging voetbal studeren en niet gewoon de sport. Ze ging de technieken van iedere bekende speler die ooit geleeft heeft bestuderen. Ze begon met de simpele dingen, zijn gemiddelde snelheid, het gebruik van zijn linker- of rechtervoet, zijn gekende trucjes. Ze deed ze allemaal na en probeerde ze zo te perfectioneren dat ze zelfs beter werd dan de uitvinder ervan zelf. Op haar achttiende slaagde Alex als enigste voor haar opleiding voetbal want ze was de enigste die hiervoor gekozen had. Een jaar later begon Alex jonge kinderen op te leiden tot wereldsterren. Ze maakte van hen de nieuwe Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en David Beckham, maar dan beter.
    Alex' all time footballcrush is de FC Barcelona verdediger Gerard Piqué. Haar kamer hangt vol met zijn posters en foto's (:

    [ bericht aangepast op 18 jan 2011 - 19:48 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    @ Maraudette

    Maakt niet uit, het is wel origineel? (:
    Je mag er wel twee invullen! :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Voornaam: Jonah
    Volledige naam: Jonathan Drake Sparrow
    Leeftijd: Veertien
    Geboortedatum: Zeventien augustus
    Uiterlijk: Jonah Sparrow aka Jake T. Austin
    Karakter: Jonah is zeer in zichzelf gekeerd. Hij praat niet graag met andere, heeft weinig tot geen vrienden van zijn eigen leeftijd en hij wordt altijd als laatste gekozen bij teamspelletjes op school. Jonah is een zeer stil maar gedreven persoon, hij haald goede punten op school en holt naar huis om zijn oudere zus te zien. Jonah hecht zich heel hard aan de mensen -zoals Alex- die om hem geven zoals hij is. Hij zou het zeer moeilijk vinden om van iemand zoals Alex gescheidden te moeten leven..
    Hobby's: Jonah voetbalt graag met Alex in de tuin, hij zit ook in de club waar Alex les geeft, ondanks dat hij iedere dag traint en thuis ook nog eens met haar voetbalt is Jonah absoluut geen natuurtalent in voetbal zoals zijn zus. Dat weet hij, maar toch blijft hij iedere dag voetballen met Alex omdat hun band zo sterk is en omdat hij denkt dat als hij stopt met voetballen de band tussen hem en zijn zus zal verwateren..
    Verborgen talent: Niemand weet het, zelfs Alex niet, maar Jonah's echte talent is dat hij zeer goed kan jongleren. Hij kan het met ballen, met blokken met speelgoed en sinds een paar weken probeert hij het ook met borden, daarom dat Bella Sparrow steeds vaker nieuw servies moet gaan kopen omdat haar borden vaak op mysterieuse wijzen verdwijnen.
    Extra: Jonah is niet echt de slimste van heel de Sparrow-familie. Hij leeft een beetje op zichzelf en hij praat ook zeer weinig. De enigste waarmee hij praat is Alex. Hij wil altijd bij haar zijn, altijd en overal. Op school was dat ook het geval. Jonah hing tijdens de speeltijden rond Alex en haar vriendengroepje waardoor Jonah ht lievelingetje werd van al Alex' vrienden en vriendinnen. Maar zijn populariteit bij de oudere jongens en meisjes zorgde ervoor dat Jonah door zijn leeftijdsgenoten uitgesloten werd. Toen Alex afstudeerde van school werd Jonah gepest op school omdat hij altijd alleen was, sindsdien is het begonnen dat Jonah niet vaak meer praat alleen soms tegen zijn moeder, altijd tegen Alex en meestal ook tegen de oud-vrienden van Alex van vroeger op school

    [ bericht aangepast op 16 jan 2011 - 15:08 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Moet het echt een bekende persoon zijn :f?


    What doesn't kill you, only makes you stronger (l)

    Nee, maar het zou wel fijn zijn. (:
    Want dan kan ik een andere foto alsnog gebruiken, maar het hoeft niet hoor. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Omfg. Ik ga hem lezen.


    Remember the nights we drove around crazy, in love.

    Zorro schreef:
    Omfg. Ik ga hem lezen.


    Ook een rol invullen. :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Voornaam: Fenna
    Volledige naam: Fenna Clark Sparrow
    Leeftijd: 20
    Geboortedatum: 16 april
    Uiterlijk: Fenna
    Karakter: Zéér alternatief; ze probeert vaak anders te zijn dan alle anderen. Op gebied van kleren, muziek, etc. Koppig; zoals de meeste mensen is ze ook koppig. Ze blijft bij haar standpunt en laat zich niet ompraten door mensen.
    Hobby's: Fotograferen, creatief werken met stofjes waaruit ze dan kleren maakt ofz., een muziekinstrument bespelen..
    Verborgen talent: Ze is goed in schilderen en tekenen; wat eigenlijk niemand weet omdat ze het alleen in haar dagboek doet.
    Ze is ook goed in muziek componeren.
    Extra: Fenna heeft niet echt bepaald een crush, ze houdt beide voetjes op de grond tot ze iemand tegenkomt waar ze écht onmiddellijk voor valt. Ze heeft ook niet echt een bepaald type, zolang ze maar mysterieus genoeg zijn. Ze houdt van lange reizen maken, en dan nog liefst van al te voet over bergen heen..
    ________________________________
    Als je nog iets nodig hebt, moet je me maar pb'en. En het is niet zo goed uitgelegd en niet zo'n boeiend personage. Sorry :f


    What doesn't kill you, only makes you stronger (l)

    Ik hoop dat de foto goed is :f
    Want anders kan ik nog wel een andere zoeken van een bekende..

    [ bericht aangepast op 16 jan 2011 - 15:16 ]


    What doesn't kill you, only makes you stronger (l)

    Hij is goed hoor! (:

    - Ik heb meer rollen nodig, eigenlijk zoveel mogelijk! :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    misschien moet je iets minder kinderen nemen?


    What doesn't kill you, only makes you stronger (l)

    Voornaam: Alice
    Volledige naam: Alice Rose Anne Sparrow
    Leeftijd: 17
    Geboortedatum: Vijf Juni
    Uiterlijk: Alice, (Selena Gomez) Heeft mooi bruin, golvend haar dat over haar schouders valt. Ze heeft bruine ogen die ze altijd opmaakt met wat mascara, meer niet. Ze heeft mooie roze lippen van zichzelf en heeft een slank postuur. Haar huidskleur is iets wat getint en in de zomer kan dit wat meer bruin worden.
    Karakter: Alice is altijd erg liefdevol en zorgt graag voor alles en iedereen. Ze is een echte controlfreak want ze wil het liefst alles zelf doen zodat ze weet dat het goed gedaan word, wat soms nogal irritant kan zijn voor anderen. Veel mensen zijn bevriend met haar, en ze is een erg warm en gezellig persoon, helaas zijn er ook mensen op de wereld die van dit soort mensen misbruik maken. Alice is erg impulsief, als er ook maar iets in haar opkomt zal ze niet rusten voordat ze het heeft gedaan. Verder is ze erg artistiek.
    Hobby's: Alice houdt van tekenen en schilderen. Meestal zit ze buiten gewoon op de grond en tekent de mensen na die ze al vaker voorbij heeft zien lopen. Of ze tekent een familielid na. Schilderen doet ze liever ook in de buitenlicht. Meestal zet ze dan haar schildersezel in de tuin en begint een landschap te schilderen. Ze heeft nu een tik van een tropisch landschap schilderen maar over een maand zal dat wel weer veranderen. -zoals gewoonlijk-
    Verborgen talent: Als ze zich hecht aan een dier dan begrijpt ze heel goed wat ze denken en voelen. Dit komt meestal door de aanraking. Als ze bijvoorbeeld lang met een kat op schoot zit begint ze door te krijgen wat de kat denkt en voelt. Hier weet ze nog niet mee om te gaan omdat ze het raar vindt. Ze wil gewoon het liefste normaal zijn en praat hier dan ook met niemand over.
    Extra: Alice houdt er van om alleen te zijn. Meestal zit ze in de tuin want met 12 andere door het huis heen wil alleen zijn niet altijd lukken.


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Voornaam: Claire
    Volledige naam: Claire faith Sparrow
    Leeftijd: 15
    Geboortedatum: 30 juli
    Uiterlijk: blond lang haar, bruine ogen. ongeveer 1,70 lang. http://images2.fanpop.com/images/photos/8300000/Quinn-Fabray-quinn-fabray-8334945-1538-2048.jpg
    Karakter: Erg lief en aardig meisje, alleen vaak net iets te druk > hyperheid. Ze is erg eigenwijs, en word snel boos als je haar geen gelijk geeft. Ook is ze een enorme flap uit, eerst doen en dan pas denken. Maar in stres situaties is zij juist degene die het hoofd cool houd en snel iets kan oplossen. Ook is ze erg slim, maar door haar hyperheid valt dat niet altijd op. Ze kan wel heel goed geheimen bewaren en je kunt haar volledig vertrouwen. Ook is ze heel nieuwsgierig, en wil graag nieuwe dingen ontdekken. Ook houd ze van spanning en avontuur, als er een tijd niks gebeurd, word ze rusteloos en gaat ze haar vrienden irriteren en soms rare gevaarlijke dingen doen. Ze heeft dus echt een hekel aan saaie dingen, ze kan ook geen moment stil zitten.
    Hobby's: van alles wat: hardlopen, paardrijden, piano spelen, msnen
    Verborgen talent: Ze kan héél goed paardrijden, ookal denkt ze zelf van niet. Ze is erg fanatiek, en ze houd het meest van springen. Haar instructeur denkt dat ze ooit nog wel eens aan de top zou kunnen komen.
    Extra: Ze is aan het sparen zodat ze een eigen paard kan komen

    zo goed??


    When you believe your dreams come true

    Voornaam: Mayden
    Volledige naam: Mayden Chloë Sparrow
    Leeftijd: 14
    Geboortedatum: 10 Maart
    Uiterlijk: Mayden Lang donkerblond haar en blauwe ogen, ze is 1.71 lang
    Karakter: Mayden is erg verlegen, maar ze houd ook weer van kattekwaad uithalen, ook is ze behulpzaam en zorgzaam, ze komt altijd op voor haar broers en zussen. Ze kan ook heel erg rustig zijn en als ze zin heeft, kan ze super druk wezen.
    Hobby's: Lezen computeren, kattekwaad uithalen, koken
    Verborgen talent: Ze kan ook goed paardrijden, maar ze kan goed verhalen vertellen en opschrijven.
    Extra: Ze is helemaal gek van Jared Leto.. Ook is ze verliefd op een jongen op school (Verzin maar hoe die jongen heet)

    [ bericht aangepast op 22 jan 2011 - 12:44 ]


    Leef de dag, zoals je nooit hebt geleefd.