• Lilith Sullivan word op een dag alleen wakker. Niemand in huis, niemand op straat.
    Ze zoekt op haar reis naar haar tante naar mensen maar vind ze niet. In het verlaten spook dorpje Forks vind ze mensen. Of eigenlijk vinden ze haar.
    By Assassin aka. Nikki and Mayci aka. Saskia

    rollen:
    -vampieren (slechte! GEEN GOEDE!)
    -Een clan (maximaal 4. beetje als die van James,victoria en Laurent)
    -3X wolven ze kunnen niet terugkeren in hun menselijke gedaante)
    -goede vampier
    -bedenk wat.

    Let wel op dat er geen mensen zijn en dat het geen slechte vampier wil goed zijn verhaal is.

    rol:
    Naam:
    leeftijd:
    karakter:
    gave(niet allemaal!):
    houdt van:
    houdt niet van:
    extra:
    soort:
    afkomst: (waar je vandaan komt. Of je rijk,arm of iets anders bent/was.)

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 16:53 ]

    Vul eens in, vetjes :'D


    Your make-up is terrible

    rol: Slechte Vampier
    Naam: Aiden McRoy
    leeftijd: uiterlijk 23 en in het echt 197
    karakter: Aiden heeft een opvliegend karakter en is snel op zijn tenen getrapt. Vaak wil hij over alles en iedereen de baas spelen en de leiding hebben. Aiden maakt vaak groffe opmerkingen en lacht om de meest verschrikkelijkste dingen die een ander zou kunnen meemaken. Hij is een echt macho type dat voor niets of niemand bang heeft. Vaak zoekt Aiden problemen op om zijn leven spannend te maken omdat hij alles snel beu raakt. Hoe meer actie en horror, hoe beter. Voor de rest voelt hij zich te goed voor mensen en weerwolven. Aiden leeft al jaren een eenzaam bestaan en dat bevalt hem prima. In het algemeen heeft hij dus gewoon een rot karakter.
    houdt van: Mensen te terroriseren en op te eten en luide muziek
    houdt niet van: Vampiers die omgaan met weerwolven, vegetarische vampieren en vampieren die zijn plannen dwarsbomen.
    extra: Aiden is een meester in gevechtsporten en is daarom erg gevaarlijk. Hij heeft ook de gave om iemand anders te laten doen wat hij wil.
    soort: vampier dat leeft op mensenbloed.
    afkomst Aiden had voordat hij vampier was, een school geopend waar hij volwassene les gaf in gevechtsport. Hij kwam oorpronkelijk uit New York samen met zijn vriendin die hem verliet voor een ander.

    Laat je me weten of ik de rol heb of niet?
    en graag een link naar de storie als ie er is ^.^

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 14:55 ]


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    rol: iemand uit de clan.
    Naam: Samantha Elise Mason.
    leeftijd: 18 jaar in mensenjaren. 135 in vampierjaren.
    karakter: Samantha is een heel opvliegend persoon. Ze is een echte vechter. Als ze zich bedreigt voelt, of als iemand uit haar clan zich bedreigt voelt, neemt ze al meteen een verdedigende houding aan. Ze trekt zich niet snel terug. Ze vertrouwt eigenlijk alleen haar clan, je moet echt bewijzen dat je te vertrouwen bent als een buitenstaander. Ze is wel heel nieuwsgierig en houdt alles goed in de gaten.
    houdt van: Ze heeft een relatie met een vampier uit haar clan. (Dean, vul ik ook zo in =D ), bloed en beetje van vechten.
    houdt niet van: andere vampiers, wolven.
    extra: Ze praat Engels en Spaans.
    soort:Leeft op mensenbloed.
    afkomst: Ze komt uit Spanje en praat dan ook Spaans en Engels. Ze kwam uit een rijke familie, maar die hadden haar uit huis gezet toen ze een relatie met een jongen kreeg, Dean. Hij heeft haar toen veranderd.

    [ bericht aangepast op 29 jan 2011 - 14:23 ]

    rol: iemand uit de clan.
    Naam: Dean Stanley.
    leeftijd: 20 jaar in mensenjaren. 215 in vampierjaren.
    karakter: Dean is een heel beschermend persoon. Hij wilt dat niemand bij zijn clan in de buurt komt en al helemaal niet bij zijn vriendinnetje, Samantha, want dan heb je problemen. Hij is net zoals Samantha een heel opvliegend persoon, maar weet wel wanneer hij moet stoppen en moet uitkijken.
    houdt van: Samantha, bloed, vechten en mensen uitlokken.
    houdt niet van: andere clans, bemoeials en wolven.
    extra: Hij heeft een gave om mensen hun gevoelens aan te voelen.
    soort: Hij leeft op mensenbloed.
    afkomst: Hij komt uit een arm gezin en werd op zijn 20e veranderd door een vampier die ruzie met hem zocht. Zijn oog viel na een paar jaar op Samantha en hij bleef haar jarenlang stalken tot ze hem opmerkte. Ze werd het huis uitzet toen haar ouders erachter kwamen en hij heeft haar veranderd.

    We laten weten wie de rollen heeft :')
    Link: Klik


    Your make-up is terrible

    Hebben jullie nog meer rollen nodg? Ik wil best een slechte vampier spelen hoor.:9~


    everything, in time

    Jaaaa!


    Your make-up is terrible

    Yay! -gaat invullen-

    rol: Slechte vampier.
    Naam: Lena Hunter
    leeftijd: Lol, in het echt 490, maar ze werd vampier op haar 20ste en ziet er nu dus zo uit.
    karakter: Bitchy, ze haat alles en iedereen, op twee mensen na. Zichzelf en Eric Northman, haar vriend. (ook een vampier) Ze kan ontzettend slecht tegen haar verlies en jaagt veel, op mensen, dieren alles wat ze maar tegenkomt.
    houdt van: Eric en zichzelf.
    houdt niet van: De rest.
    extra: Lena Hunter zou eigenlijk naar bepaalde regels moeten luisteren, die voor vrijwel alle vampieren gelden. Maar doet dat niet, als je zegt dat ze iets niet moet doen, doet ze het expres wel.
    soort: Leeft op elk bloed dat ze maar kan krijgen.
    afkomst: Ze is heel rijk en was vroeger een dief, toen ze nog leefde.


    everything, in time

    KimPhobia
    JonasTurtle
    Desolate
    Jullie hebben uiteraard een rol!

    Yaaaay, dankje!:3


    everything, in time

    rol: Goede vampier
    Naam: Ashlynn Lora Zechner
    leeftijd: 345, leeftijd van verandering 19
    karakter: Zachtaardig, schrikkerig en erg op zichzelf, sinds haar partner is overleden. Ze is niet heel erg aanwezig maar wel heel erg hulpvaardig. Pas als ze iemand heel goed kent vertelt ze dingen over haar verleden.
    gave(niet allemaal!): Ze is het snelst van alle vampieren.
    houdt van: Natuur, kunst en kunstschaatsen.
    houdt niet van: Teveel drukte, groten steden.
    extra: Haar partner, waardoor ze ook veranderd is, was ook een vegatarische vampier. Hij heeft haar alles bijgebracht. Maar op een of andere manier zijn de mensen erachter gekomen dat hij een vampier was, en om het leven gebracht. Sinsdien zwerft ze alleen en is ze gesteld op haar eenzaamheid. Ze blijkt nooit ergens lang, zodra ze heeft gedaan wat ze kon, was ze weer weg.
    soort: Vegatarisch
    afkomst: Haar vader was ambassadeur van van de Spaanse Ambassade. Haar moeder was gewoon Amerikaans, dus is ze een halve Spaanse. Door deze functie had haar gezin redelijk veel status en hoefde ze niet in armoede te leven. Ze was uitgehuwelijkt aan de zoon van iemand uit de Ambassade, niemand wist hoe slecht die jongen eigenlijk was. Na hun bruiloft werd ze dan ook zwaar mishandelt en heeft ze een miskraam gehad toen hij haar van de trap af had gegooit. Ze stierf bijna, maar haar partner (Jonathan) heeft haar gered. Ze zet zich nog steeds in voor zulke vrouwen.


    Your make-up is terrible

    rol: Iemand uit de clan
    Naam: Lysandra Allison Johnson
    leeftijd:216 , maar ziet er 18 jaar uit .
    karakter: Terug getrokken , ze is niet zo open tegenover anderen . Ze komt ook heel erg kil over , maar is eigenlijk een heel zorgzaam persoon . Ze kan ook best wel bot en gemeen over komen . Ze doet haar best op dingen op een goede manier tegen mensen te zeggen , maar dat lukt niet altijdt even goed . Niemand weet ets over haar verleden , behalve 1 persoon en dat is de persoon die haar tot vampier maakte .
    gave(niet allemaal!): Ze heeft geen gave , maar is een spoorzoeker en kan dus haar doelwit over heel de wereld volgen en vinden .
    houdt van:Natuur , Dieren en Zwemmen .
    houdt niet van:Vuur , Drukte en in de belangstelling staan .
    extra: Ze is nog steeds opzoek naar de persoon die haar veranderde en wil kosten wat het kost hem vinden . Het is een soort obsessie voor haar geworden .
    soort: Voed zich op mensenbloed
    afkomst:Lysandra kwam uit een welgestelde familie . Haar vader had een goede job en haar moeder was een huisvrouw . Toen ze 14 jaar oud was werd haar oudere broer Lionel vermoord door een paar newborn vampieren . Toen ze 18 werd ging ze samen met haar vriendinnen naar een fuif , toen ze terug kwam van die fuif werd ze aangerand en mishandelt door een paar dronken jongeren . Ze werd gevonden door Carlisle Cullen , die haar meenam naar zijn dokterspraktijk en haar daar transformeerde omdat ze anders het niet zou overleven . 6 dagen nadat haar transformatie voltooid was , ging Carlisle weg zonder dat zij ook maar iets over hem wist laatstaan zijn naam . Sindsdien is ze geobsedeerd door hem . En halve eeuw later sloot ze zich bij een clan aan .


    ( als er geen cullens in komen mag je de naam altijd veranderen .)


    "Fifty shades of fucked up" ~ Christian Grey

    rol: wolf

    was diegene eerder wel mens dan??

    Naam: Claire Jones
    leeftijd: 15
    karakter: als mens: Erg lief en aardig meisje, alleen vaak net iets te druk > hyperheid. Ze is erg eigenwijs, en word snel boos als je haar geen gelijk geeft. Ook is ze een enorme flap uit, eerst doen en dan pas denken. Maar in stres situaties is zij juist degene die het hoofd cool houd en snel iets kan oplossen. Ook is ze erg slim, maar door haar hyperheid valt dat niet altijd op. Ze kan wel heel goed geheimen bewaren en je kunt haar volledig vertrouwen. Ook is ze heel nieuwsgierig, en wil graag nieuwe dingen ontdekken. Ook houd ze van spanning en avontuur, als er een tijd niks gebeurd, word ze rusteloos en gaat ze haar vrienden irriteren en soms rare gevaarlijke dingen doen. Ze heeft dus echt een hekel aan saaie dingen, ze kan ook geen moment stil zitten.

    als wolf: is ze rustiger, maar nog wel altijd opzoek naar actie. Ze heeft een tijd in een roedel in noord canada gewoond, maar na een tijd begon ze zich te vervelen. Nu trekt ze in haar eentje over de hele wereld, opzoek naar vampieren om de mensen te beschermen. Ze maakt wel makkelijk vrienden, ook heeft ze heel snel door wat voor persoon iemand is.
    gave: niks?
    houdt van: gezelschap, sneeuw, water(zwemmen), andere wolven.
    houdt niet van: vampieren, bazige types
    extra: http://www.wallpapers10.net/wp-content/uploads/2009/12/Gray_Wolf.jpg zo ziet ze eruit.
    soort: vlees-eter? beschermer van mensen tegen vampieren.
    afkomst: ze is in Alaska geboren.

    zo goed??


    When you believe your dreams come true

    HisLover schreef:
    rol: Iemand uit de clan
    Naam: Lysandra Allison Johnson
    leeftijd:216 , maar ziet er 18 jaar uit .
    karakter: Terug getrokken , ze is niet zo open tegenover anderen . Ze komt ook heel erg kil over , maar is eigenlijk een heel zorgzaam persoon . Ze kan ook best wel bot en gemeen over komen . Ze doet haar best op dingen op een goede manier tegen mensen te zeggen , maar dat lukt niet altijdt even goed . Niemand weet ets over haar verleden , behalve 1 persoon en dat is de persoon die haar tot vampier maakte .
    gave(niet allemaal!): Ze heeft geen gave , maar is een spoorzoeker en kan dus haar doelwit over heel de wereld volgen en vinden .
    houdt van:Natuur , Dieren en Zwemmen .
    houdt niet van:Vuur , Drukte en in de belangstelling staan .
    extra: Ze is nog steeds opzoek naar de persoon die haar veranderde en wil kosten wat het kost hem vinden . Het is een soort obsessie voor haar geworden .
    soort: Voed zich op mensenbloed
    afkomst:Lysandra kwam uit een welgestelde familie . Haar vader had een goede job en haar moeder was een huisvrouw . Toen ze 14 jaar oud was werd haar oudere broer Lionel vermoord door een paar newborn vampieren . Toen ze 18 werd ging ze samen met haar vriendinnen naar een fuif , toen ze terug kwam van die fuif werd ze aangerand en mishandelt door een paar dronken jongeren . Ze werd gevonden door Carlisle Cullen , die haar meenam naar zijn dokterspraktijk en haar daar transformeerde omdat ze anders het niet zou overleven . 6 dagen nadat haar transformatie voltooid was , ging Carlisle weg zonder dat zij ook maar iets over hem wist laatstaan zijn naam . Sindsdien is ze geobsedeerd door hem . En halve eeuw later sloot ze zich bij een clan aan .


    ( als er geen cullens in komen mag je de naam altijd veranderen .)

    vind je heel erg als we dat van Carlisle niet doen?