• [ bericht aangepast op 22 juli 2011 - 17:07 ]


    "It means no worries, for the rest of your days"

    Rol: Meisje uit het Cheerleaders team.
    Naam: Sofie Meijer.
    Leeftijd: 17
    Karakter: Ze kan heel erg arrogant zijn omdat ze de hoofdcheerleader is, en daarom denkt ze heel veel van zichzelf. Ze kan ook aardig zijn, maar meestal is ze tegen de 'onpopulaire' mensen heel erg bitcherig. Als je over haar gevoelens begint, moet ze opeens niks meer van je hebben. Ze heeft het helemaal niet graag over haar gevoelens
    Thuissituatie: Het gaat niet helemaal geweldig thuis. Ze heeft vaak ruzie met haar moeder omdat ze haar zin niet krijgt. Haar vader is bijna nooit thuis want hij werkt heel vaak, maar ze krijgt wel alles wat ze wil hebben.
    Relatiestatus: Bijna om elke week wel een nieuw vriendje.

    Good enough? (:


    Everything you want comes after you stop looking for it

    Meisje die op Jason valt
    Zoey April Johnson
    -leeftijd: 17
    - karakter: Zoey heeft een positieve en optimistische kijk op het leven. Ze heeft een opgewekte persoonlijkheid en is meestal erg eerlijk. Zoey is respectvol ten opzichte van andere mensen. Ze respecteert hun normen en waarden. Ook is Zoey erg vrijgevig. Ze is zeer gehecht aan zijn vrijheid. Zoey laat zich niet graag regels opleggen. haar liefde voor vrijheid en avontuurlijkheid zorgen ervoor dat ze zich niet snel vastlegt. Ze neemt vaak grote risico’s omdat ze zo optimistisch en avontuurlijk is. Als Zoey geen vrijheid heeft wordt ze ongeduldig en rusteloos. Zoey kan soms een wat afstandelijke, koude eerste indruk maken. Over het algemeen is Zoey juist een warm en zacht persoon. Zoey is heel hulpvaardig en zal iemand die hulp nodig heeft altijd de helpende hand bieden. Ook is ze vaak bescheiden. Zoey is intelligent en ijverig. Met Zoey kun je zeer onderhoudende gesprekken voeren. Zoey heeft een zakelijke, nuchtere benadering van een complex probleem of materie. Ze is bovendien erg alert. Kleine dingen of veranderingen worden door haar snel gesignaleerd. Zoey heeft een goed oog voor detail en is nauwkeurig. Deze eigenschappen kunnen soms doorslaan waardoor er sprake kan zijn van perfectionisme. Ook kan ze de neiging hebben om overdreven hygiënisch te zijn. Zoey is nuchter en zakelijk en laat zich niet snel door emoties leiden. Hierdoor kan ze al snel een koude, onverschillige indruk maken. Jammer, want ze is juist een warm persoon.
    - thuissituatie: Zoey woont bij haar moeder en haar vriend. Zoey heeft 1 broertje. Zoey’s vader woont aan de andere kant van de stad samen met zijn vriendin en hun dochtertje. Zoey wil eigenlijk liever bij haar vader wonen. Ze heeft veel ruzie met haar moeder
    - relatiestatus: Zoey heeft een vriendje maar is eigenlijk verliefd op Jason.
    - andere belangrijke details: Zoey sport veel

    Beste vriend
    Kay James Williams
    -leeftijd: 17
    - karakter: Kay houdt van feesten. Hij kan als hij eenmaal bezig is dan ook niet meer stoppen. Hij komt dan ook regelmatig dronken thuis. Kay heeft moeit om trouw te zijn. Hij probeert het en het lukt meestal ook wel. Gelukkig heeft zijn vriendinnetje er wel een soort van begrip voor. Kay is een sympathiek en lief persoon. Hij kan zich alleen niet goed in andere inleven en daarmee wordt hij vaak geconfronteerd. Hij is een vrolijk en eigenwijs. Hij heeft veel vrienden en is erg populair. Kay is een jongen die doet wat ze zelf wilt zonder de gevolgen daarvan in te zien. Kay heeft veel meisjes achter zich aanlopen.
    - thuissituatie: Kay woont samen et zijn ouders en zijn broer. Zijn zus is het huis al uit.
    - relatiestatus: Kay heeft een vriendinnetje, Megan. Ze heeft er niet veel moeite mee dat Kay af en toe vreemd gaat.
    - andere belangrijke details : Kay gaat veel uit


    You don't know what you got until is gone

    beste vriend van Jason

    Samuel White
    - leeftijd: even oud als Jason
    - karakter: hij is een echte grappenmaker, en hij is erg geliefd op school. Hij heeft naast Jason nog velen andere vrienden. Hoewel hij niet supersupersuper knap is (maar wel een beetje) vallen best wel veel meisjes op hem.
    - thuissituatie: Samuel heeft het niet makkelijk thuis. Zijn vader is erg vaak dronken& hij slaat Samuel en zijn zusje Sarah (10) vaak. Zijn moeder is te bang om ook maar iets te doen. Op school verbergt Samuel dit allemaal door de lolbroek uit te hangen.
    - relatiestatus: Op dit moment heeft hij geen verkering maar hij is wel verliefd (jij mag weten op wie)
    - andere belangrijke details (hoeft niet per se):
    Uiterlijk: hij heeft een bruine huid met bruine dreadlocks.


    I write my own story of life

    Zusje van Jason en misschien een meisje in het cheerleaderteam

    - Naam: Lexi (achternaam van Jason)
    - leeftijd: 17 (geen idee hoe oud Jason is, anders moet je de leeftijd maar veranderen)
    - karakter: Lexi is een zelfverzekerd en hyperactief meisje. Ze kan nooit stil zitten en praat en lacht veel. Door te cheerleaden kan ze een deel van haar energie kwijt. Lexi is erg sociaal en houdt er van om leuke dingen te doen met haar vriendinnen en ze houdt van uitgaan. Ze is ook erg eerlijk naar haar vrienden toe en deelt alles met ze, behalve één ding: ze vertelt haar vriendinnen niets over haar relatie omdat haar vriend stukken ouder is. Ook haar ouders en broer weten niets van deze relatie af en dat probeert ze zo te houden, wat erg moeilijk is omdat ze er nog wel eens wat uitflapt. Lexi is een erg slim meisje maar vanwege haar stiekeme relatie verwaarloost ze school een beetje. Verder is erg eigenwijs en nieuwsgierig.
    - thuissituatie: Ze woont bij haar ouders en broer Jason. De laatste tijd heeft ze veel ruzie thuis, vooral met haar ouders omdat ze te laat thuis komt, zo maar een nacht weg blijft of vanwege haar brutale gedrag.
    - relatiestatus: Lexi heeft een relatie met een 25 jarige college student Daniel Rivera. Hij is lang, breed en gespierd gebouwd, heeft donkerbruine haren en blauwe ogen. Hij is een typische badboy/player en hij heeft wat mysterieus waardoor Lexi voor hem gevallen is.
    - andere belangrijke details: Door het cheerleaden is ze erg lenig en atletisch gebouwd.

    Wil je het laten weten als ik de rol heb en als je gaat beginnen?


    -

    rol:meisjes uit het cheerleader team
    - leeftijd:17
    - karakter: bitchie tegen iedereen die anders dan haar is/doet
    - thuissituatie:ze woont bij haar ouders die weinig tijd voor haar hebben omdat ze veel met werk bezig zijn
    - relatiestatus:mag je zelf bedenken
    - andere belangrijke details (hoeft niet per se):
    kun je me melden als ik de rol heb?


    Pumped. Yeah I'm so friggen' pumped

    Ik ga maar eens een hele andere rol dan normaal invullen:

    moeder van Jason

    - Naam: Claudia (de achternaam mag jij bedenken)
    - leeftijd: 46
    - karakter: Claudia is een aardige en lieve vrouw. Ze is een gezellig mens en erg sociaal. Ze is vriendelijk tegen iedereen en heeft vaak visite over de vloer. Ze is een goede kok en houdt er ook van om te koken. Verder heeft ze ook een schoonmaak tik. Alles in huis moet netjes en opgeruimd zijn. Ze is een lieve moeder maar ze kent haar grensen. Sinds haar kinderen aan het puberen zijn heeft ze het er maar zwaar mee. Af en toe drijven haar kinderen haar tot wanhoop.
    - thuissituatie: Ze woont met haar man Eric, zoon Jason en (zoon/dochter).
    - relatiestatus: Getrouwd met Eric


    Dan zal ik de vader ook maar meteen doen. Ik verveel me toch xd

    Vader van Jason

    - Naam: Eric (de achternaam mag jij bedenken)
    - leeftijd: 49
    - karakter: Eric is een aardige en rustige man. Hij is een echte workaholic maar als hij 's avonds thuis komt is het een echte familieman. Hij is de strengste ouder en vindt het belangrijk dat zijn kinderen normen en waarden leren. Als zijn kinderen iets gedaan hebben waarvan hij vindt dat het niet mag zal hij ze dat ook laten weten door bijvoorbeeld huisarrest te geven of mobieltjes af te pakken. Hij maakt zich best wel zorgen om zijn puberende kinderen, helemaal omdat ze de laatste tijd steeds meer ruzie hebben in het gezin. Eric komt er achter dat Jason veel leugens vertelt en (zoon/dochter) is ook niet zo braaf als hij vanuit ging.
    - thuissituatie: Eric woont samen met zijn vrouw Claudia, zoon Jason en (zoon/dochter)
    - relatiestatus: Getrouwd met Claudia

    - rol: Meisje uit het Cheerleadersteam
    - naam: Luna Smith
    - leeftijd: 16
    - karakter: Luna is een echte diva. Als ze met de meiden van het cheerleaderteam rondloopt doet ze zich erg bitchie voor, maar achter hun rug om is ze erg aardig. Ze trekt het zich erg aan wat andere mensen van haar vinden. Ze geeft erg om haar uiterlijk en kan er niet tegen als er een haartje niet goed zit. Haar vader is de eigenaar van een grote, dure kledingwinkel en ze krijgt alles van hem wat ze maar wilt.
    - thuissituatie: Haar moeder is overleden toen ze 3 jaar was. Ze heeft een oudere broer, Mason van 21.
    - relatiestatus: Heeft al zes maanden een vriendje, Jason. Maar eigenlijk vindt ze hem niet meer leuk
    - andere belangrijke details: Luna valt op jongens én meiden maar probeert dit voor iedereen te verbergen.

    [ bericht aangepast op 7 maart 2011 - 16:01 ]


    Turn your face to the sun and the shadows fall behind you.

    [ bericht aangepast op 7 maart 2011 - 17:36 ]


    "It means no worries, for the rest of your days"