• Seven girls to seven city's with seven souvenirs.

    Zeven spontane meiden gaan op een steden trip door heel Europa. In drie weken, zeven steden. Elke stad heeft wel zijn schoonheden. En elke stad heeft wel zijn mannelijke mooiheid. Het motto voor deze trip van de meiden? Scoren. Niet zozeer in de mannen, maar ze willen souvenirs en zijn vast besloten om hiervoor tot het uiterste te gaan.


    Vul je rol in.
    -1 van de zeven meiden.
    -bijrol.

    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Welke voetballer:
    Hobbies:


    SLOAN.

    ik ga die van Cesc invullen!


    Van alle natuurrampen is liefde de grootste. En de mooiste.

    Rol: 1 van de 7 meiden.
    Naam: Manuela Dilana Verona Navarro
    Leeftijd: 20 jaar.
    Uiterlijk:Manuela Dilana Verona Navarro Donkerbruin haar met donkergrijze ogen. ze is 1.70 lang en heeft een stoere maar vrouwelijke kledingstijl. Ze houd ook veel van sieraden.
    Welke voetballer: Jesús Navas of maak er een verassing van :9~
    Hobbies: Samen met haar vriendinnen winkelen en naar de bioscoop, daarnaast houd ze van hiphop en jazzdance en speelt ze met haar broertje wel is een potje voetbal, want hij wilt prof worden en ze wil hem maar al te graag helpen met zijn droom. Ze is close met der broertje omdat hun ouders amper aandacht aan ze gaven en omdat Manuela 10 jaar ouder was heeft zij hem als het ware opgevoed voor een groot deel.

    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 20:21 ]


    Y'all been to Nashville?

    Rol: 1 van de 7 meiden
    Naam: Jenna Cooper
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk:


    Jenna is een lange slanke dame met blonde haren en blauwe ogen.
    Welke voetballer: Iker Casillas
    Hobbies: Praten, lachen, naar het strand gaan, winkelen, leuke dingen doen met vrienden, op vakantie gaan, uitgaan, dansen, voetbal kijken, lezen.

    Wil je het laten weten als ik de rol heb? En wanneer je begint?


    -

    Naam; Farah Victorine Rivières
    Leeftijd; 21
    Uiterlijk; Farahis een heel mooi meisje. Haar getinte huid en donkere haren heeft ze meegekregen van haar moeder, die afkomstig is uit Griekenland. Haar grijze ogen heeft ze dan weer van haar vader, een echte Fransman. Verder heeft ze nog familie in Spanje en in New York. Ze heeft een slank figuur, maar beschikt ook over vrouwelijke rondingen. Ze heeft een stralende glimlach, die mooie witte tanden laat zien. Haar lippen zijn van nature vol en roze, waardoor het lijkt alsof ze lippenstift op heeft.
    Voetballer; Cesc Fàbregas
    Hobbies; Farah is gepassioneerd door dansen. Sinds haar zesde zit ze op klassiek ballet en ze is best goed. Ook toneelspelen doet ze al sinds haar jeugd. Verder speelt ze gitaar en piano en kan ze prachtig zingen. Ook is ze altijd te vinden voor een feestje.

    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 20:51 ]


    Van alle natuurrampen is liefde de grootste. En de mooiste.

    Naam: Leora Cecilia Nuntez
    Leeftijd: Tweeëntwintig.
    Uiterlijk: Leora is een mooie jonge vrouw met donkerblonde haren en grijsgroene ogen. Haar haren vallen altijd perfect over haar schouders en als ze lacht krijgt ze van die schattige kuiltjes in haar wangen. Leora is een jongevrouw die de deur niet uitgaat zonder make up. Ze draagt altijd naar gala's knalrode lippenstift en smokey eyes. Op gala's is ze altijd de diva WAG met haar gladde rode mooie jurkjes, en zwarte hoge pumps. Op foto's met haar voetballer staat ze er ook altijd sierlijk op met een mooie spierwitte glimlach. Sinds kort loopt ze over de catwalks, en is ze een topwijf. Behalve als er een "fan," aan haar vent zit, of flirt, dan is ze het beest.



    Welke voetballer: Francesc 'Cesc' Fàbregas Soler, middenvelder en aanvoerder bij Arsenal FC.
    Hobbies: Leora is sinds kort een model en staat sinds kort op de covers van de mode en sport tijdschriften. Ook gaat ze met Cesc een fotoshoot doen die de fans heel erg leuk gaan vinden. Welke fan houd nou niet van een bijna naakte Fàbregas op de voorkant van je favoriete tijdschrift?

    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 20:35 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Ik vul zo Nicklas in! _O_


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Een van de zeven meiden.
    Naam: Primrose Johnson.
    Leeftijd: Twintig.
    Uiterlijk: Rose heeft prachtig lang blond haar, een bleke huid en bruine ogen. Dat alles bij elkaar vormt een prachtig geheel. Rose houdt ervan om zich vrouwelijk te kleden en draagt vaak jurkjes met pumps eronder. Vaak draagt ze daarbij enkele armbanden en/of een strik in haar haren. Rose draagt steevast een knalrood horloge. Vaak matcht het totaal niet, maar dat horloge heeft ze ooit van haar oma gekregen die onlangs overleden is.
    Welke voetballer: Aaron Ramsey.
    Hobbies: Voetballen, Rose voetbalt al 9 jaar. Ze keept in het plaatstelijke voetbalelftal. Verder houdt ze van Lezen, zingen, winkelen en met vriendinnen afspreken.



    [ bericht aangepast op 27 maart 2011 - 20:38 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Mag ik er twee invullen?


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Naam: Jennifer "Jenn" Viola Rodriquez
    Leeftijd: Tweeëntwintig
    Uiterlijk: Jennifer is van Catalaanse afkomst dat kan je ook wel zien aan haar licht getinte huid en prachtige glanzende bruine haren. Als ze lacht lacht ze met spierwitte tanden. Jennifer heeft lange benen, en draagt daarom dus bijna nooit pumps. Ze houd van verschillende soorten kleding merken en draagt als de zon schijnt altijd pilootbrillen.



    Welke voetballer: Nicklas Bendtner, aanvaller van Arsenal FC.
    Hobbies: Formule 1 houd ze heel erg van, ook rijd ze sinds kort motor en rijd als de zon schijnt kilometers rond.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Carbonero schreef:
    Mag ik er twee invullen?


    Ofc. Ik kies uiteindelijk toch 7 mensen en anders krijg je een bijrol ;)


    SLOAN.

    [ bericht aangepast op 24 juni 2021 - 23:05 ]

    Ik ga even Bo invullen. Waarom weet ik niets van dit topic af?:9~


    Everything is worse without music.

    Rol: Een van de zeven meisjes
    Naam: Malena Liv Alonso
    Leeftijd: 20
    Uiterlijk: Malena is een mooi meisjes met lang, warrig bruin haar tot over haar borsten. Ze geeft niet zo veel om haar uiterlijk. Het maakt haar niet zo veel uit hoe haar haren er bij liggen en het kan haar niets schelen wat andere vrouwen en meisjes over haar en/of haar uiterlijk vinden. Malena heeft een zeer bleke huid hoewel ze altijd in de zon zit. Ze is altijd buiten te vinden en zit bijna nooit binnen. Dat geeft haar ook een frisse huid. Haar huid is zo zacht maar tegelijkertijd zo breekbaar als porselijn. Malena loopt helemaal niet met de mode mee. Meestal draagt ze gewoon cowboybotten of instapgympen. Verder draagt ze nooit broeken die lager dan haar knieën komen en ze zal never of nooit in een rokje of kleedje rondlopen. Malena vindt het ook helemaal niet erg om vuil te worden in tegenstelling tot andere vrouwen/meisjes


    Welke voetballer: Gerard Piqué
    Hobbies: Malena rijdt paard. Iedere dag, zo veel mogelijk. Ze heeft een eigen paard, een wilde Mustang. Ze heeft Flicka. Flicka is het snelste paard dat ooit gevangen is en Malena is de enigste die hem mag berijden. Malena rijdt overdag altijd door de bossen en 's avonds op het strand. Malena en Flicka is prachtig om aan te zien, ze zijn zo snel dat ze amper te volgen zijn. Flicka staat bij Malena helemaal op de eerste plaats!

    [ bericht aangepast op 28 maart 2011 - 20:38 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol:1 van de zeven meiden.
    Naam: Liv Dolores Catalan.
    Leeftijd: 21.
    Uiterlijk:

    Liv heeft een breekbare maar liefelijke uitstraling wat merendeels komt door haar mooie grote blauwe ogen die meteen heel erg mooi spreken in haar gezicht. Ook heeft mooi lang bruin haar met een lichte slag erin, en dat is een van de kenmerken van een van de 7 schoonheidskenmerken, lichte ogen en donker haar, voor de rest is Liv ook er mooi en heeft ze een witte egale huid. Ze heeft donkere wenkbrauwen, en die spreken mooi bij haar ogen, verder is Liv niet erg groot, 1,67. Met het kleden van zichzelf is ze best simpel, aangezien ze niet heel erg veel tijd in zichzelf stopt. Meestal draagt ze basic maar toch wat meerdere laagjes, ze zit er simpel maar toch altijd leuk uit.
    Welke voetballer: Bojan Krkic.
    Hobbies: Liv, vind het leuk om muziek te maken en vooral is ze erg geïnteresseerd in kunst, ze kan dan ook prachtig schilderen en tekenen. Ze wil van haar Hobby het liefst haar beroep maken, aangezien ze wel dagenlang achter elkaar aan een schilderij bezig kan zijn om het dan ook maar al te perfect te maken.

    [ bericht aangepast op 28 maart 2011 - 20:36 ]


    Everything is worse without music.

    Rol: een van de zeven meisjes
    Naam: Núria Margot Casanova
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk:


    Welke voetballer: Xavi Hernàndez
    Hobbies: Núria speelt gitaar, als de beste. Ze heeft haar beste vriend altijd en overal bij en vermaakt mensen met haar zelfsgeschreven teksten. Verder doet Núria aan kunstschaatsen maar niet op hoog niveau. Het is niet dat ze een schaatswedstrijd zo kunnen winnen en goud halen. Dat wil Núria ook niet. Núria is perfect gelukkig met het leventje dat ze nu heeft. Hoewel een vriendje wel een leuk geschenk zou zijn

    [ bericht aangepast op 2 april 2011 - 17:01 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.