• Ik moet voor de brief voor de diploma-uitreiking een stukje schrijven over mijn school.
    Het mag van alles zijn, en ik ga denk ik een klein stukje schrijven over wat mensen ervan vinden dat ze na dit jaar niet meer op de middelbare school zitten.. Dus dat is mijn vraag aan jullie! ;D

    Wat vinden jullie ervan dat jullie dit jaar eindexamen doen en volgend jaar op een heel andere, misschien wel onbekende, school zitten?


    Hat unser ende angefangen, egal - wir sind ja noch zusammen

    Ik ga stoppen met mn huidige opleiding en zit volgend jaar dus op een andere school. Maar 't boeit me eigenlijk niet veel. Heb leuke vrienden hier overgehouden en de rest zijn allemaal van die "emo/gothic" mensen waar ik dus totaal niks mee heb en ze dus ook niet ga missen ;x

    [ bericht aangepast op 20 mei 2011 - 9:18 ]


    Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

    Ik studeer al jaren, maar ik weet nog wel hoe ik me voelde toen ik naar een andere school ging.

    Ik vond het best wel eng aan de ene kant, omdat je ineens niemand op school meer kent en eigenlijk een 'nummer' bent. Maar ik vond het ook tijd om de middelbare school achter me te laten en op een nieuwe school een nieuwe start te maken. En studeren vond ik geweldig, eindelijk weg met die vakken die ik niet leuk vond en waar ik niks aan had! Nu leer ik voor iets wat ik leuk vind, en dat maakt het leren een stuk leuker!


    Ik lach de wereld uit, en dans mijn twijfels weg

    Ik Zit pas in de derde, dus ik hoef daar nog niet over na te denken (:


    This is the part of me, that you're never ever gonna take away from me.

    Het is zowel plezierig als ook kut. Het is plezierig, omdat ik mijn kut leraren dan niet meer zie en EINDELIJK dat ga doen wat ik leuk vind. En het is kut, omdat je toch vrienden achterlaat. Je zult ze natuurlijk wel opzoeken, maar het blijft anders.

    En Qlimax, hoe kun je weten hoe iemand is als je alleen naar de kledingstyle kijkt?


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    ik was zo blij dat ik weg mocht. Ik wou een hele nieuwe start maken en dat is ook gelukt (:


    Read this upside down: 370HSSV 0773H

    Ik ga op school heel ver van huis, en niemand die ik ken is gekwalificeerd genoeg om die opleiding doen. Maar ik denk wel dat ik nieuwe vrienden maak. En het is gewoon ook een hele leuke opleiding, ik kijk er nu al naar uit!


    We'll still love each other, forever and always. <3

    Ik zie het als een nieuw hoofdstuk waar ik zin in heb.


    Some angels have no wings.

    Ik studeer volgend jaar pas af, daarna universiteit.. Ik vind het wel een beetje eng :$


    Life is hard and then we die

    Het was eng om aan te denken, maar toch ook weer spannend. Aan de ene kant ben je een nr en weet amper iemand wie je bent, maar aan de andere kant is het een heel nieuw systeem. Voor mij was het eigenlijk een grote stap naar het zelfstandig worden. Je leeft de hele week op jezelf, moet zelf plannen, moet van alles zelf doen zonder hulp. Het is een grote stap naar wat je later eigenlijk zou willen realiseren. Je gaat je in principe specialiseren voor de job die je later wil.


    Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right

    Op de basischool in groep ben je de oudste en nu weer ben je de oudste wanneer je in je examenjaar zit. En volgend jaar ben je weer de jongste. Ik ga na de zomervakantie naar een ander school. Ik vind het spannend. Je kent nog niemand en ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.


    XoXo, You Know You Love Me, HMW..!!

    het is dubbel, langs de ene kant ben ik wel blij omdat ik eindelijk weg kan, eindelijk kan gaan studeren, en eindelijk voor een richting kan kiezen met vakken die me écht interesseren, en niet meer allerlei vakken moet volgen die me niks boeien omdat ik ASO doe, en een algemene opleiding moet hebben.
    Langs de andere kant vind ik het jammer dat ik de school,de leerkrachten en mensen achter me moet laten, het is een vertrouwde omgeving geworden waarin ik vrijwel iedereen ken en volgend jaar is dat allemaal weg (:

    zo hopelijk heb je hier wat aan.


    everybody needs a song.

    Het is eng om daar aan te denken, maar ik denk dat het voor mij heel positief zal uitpakken. Ik ben het namelijk helemaal zat op deze school!
    Mag ook wel na al die jaren vwo.
    Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, omdat ik eindelijk compleet zelfstandig kan worden.


    "Well, well. Look who we've got here!"

    tja geen kinder achtige mense meer
    maar ja ik zit nu op een school mbo en ik ga weer naar een anere school voor een hoger niveau:P


    Ha! I invent the word impossible. That's why I am the champ. Whether I like it or not.

    Ik heb enorm veel zin in mijn mbo :-)


    'I would rather fight with you, than make love to anyone else.'

    Geen idee, ik studeer nog niet af. (cat)
    Maar, ik zou het waarschijnlijk heel jammer vinden dat ik weg ga uit die school, aangezien ik daar al mijn hele leven zit, en weg ga uit mijn vertrouwde omgeving enzo. Maar anderzijds zou ik wel benieuwd zijn naar wat er buiten mijn stad nog allemaal te vinden is.


    I know there's a way so I promise: 'I'm gonna clean up the mess I made'