• Eens in de 100 jaar wordt er een uitzonderlijke heks of tovenaar geboren. De zogenaamde Menselijke Tijdverdrijvers kunnen, met voldoende oefening, tijdreizen maken naar een tijdperk naar keuze. Michelle is het meest recente kind en er rust wel een zeer moeilijke opdracht op haar schouders: ze werd haar hele leven lang getraind om naar 1 september 1943 te reizen, de dag dat Tom Marvolo Riddle, beter bekend als Heer Voldemort, aan zijn zesde jaar op Zweinstein begon. Het jaar dat de Geheime Kamer geopend werd. Het is aan Michelle om Tom te stoppen en zo de twee Tovenaarsoorlogen te voorkomen.

    Maar wat als er iets gebeurd waar Michelle niet op voorbereid was?


    De story


    Haha, oké. Nu is het nog maar een idee, dus het is niet echt zeker of ik dit verhaal wel helemaal ga uitwerken (maar de kans dat ik het wel doe, is erg groot).


    Rollen:

    1. Leerlingen die in het jaar 1943 naar Zweinstein gingen -- Ja, er gingen toen ook al jongens naar school. Er er bestonden mensen die naar hun eerste, tweede enz. jaar gingen.
    Professor, tessaahx

    2. ??? -- Een jongen, even oud als Michelle (Michelle is 16 jaar), helpt haar met haar missie, zit in Zwadderich

    3. Leerkrachten -- Deze mogen in alle soorten en maten komen


    Invullen:

    VOOR LEERLINGEN:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd en jaar:
    Afdeling en waarom:
    Verdere uitleg karakter: Geen herhaling van hierboven! Op zijn minst 3 negatieve en 3 positieve karaktertrekken opsommen
    Uiterlijk: Foto moet, beschrijving is niet nodig, liefst een bekend persoon
    Familie:
    Verdere uitleg: toverstok, Patronus, relaties, hobby's, ... Dat soort dingen

    VOOR LEERKRACHTEN:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Karakter: Op zijn minst 3 negatieve en 3 positieve karaktertrekken opsommen
    Uiterlijk: Foto moet, beschrijving is niet nodig, liefst een bekend persoon
    Vak:
    Verdere uitleg: toverstok, Patronus, relaties, hobby's, ... Dat soort dingen


    Doen/niet doen?
    Origineel?
    Titel?


    So yeah. Er zijn meerdere rollen per persoon toegestaan, maar het maximum dat je mag invullen is 3, tenzij het een broer/zus/vriendje is dat je uitwerkt.

    [ bericht aangepast op 22 mei 2011 - 16:51 ]


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Rol: Meisje dat naar school ging in 1943
    Naam: Martine Gigi Montgomery
    Leeftijd en jaar: Martine is veertien jaar oud en wordt over zeventien dagen, op 8 juni, vijftien. Ze zit toch in het vijfde leerjaar.
    Afdeling en waarom: Hoewel Martine slim, verstandig en ontzettend leergierig is, is ze geen Ravenclawer. Ze is spontaan genoeg om zich geen Hufflepuffer te noemen, aangezien ze ontzettend graag met mensen communiceerd. Ze is geen wrede, luie Slytherin - dus blijft Gryffindor over. Ze is liefjes, druk en slim.
    Verdere uitleg karakter: Het eerste opzicht van Martine is gelijk vrolijk, lief en spontaan. Dit is ze ook, maar dat is vooral omdat ze erg zeker van zichzelf is en ze zich altijd wil bewijzen tegenover anderen. Als je haar beter leert kennen, zul je ontdekken dat Martine helemaal niet zo'n trouw meisje is die als een hondje achter je aan zal lopen. Ze weet wat ze wil, ze is bijdehand en doet alleen wat zij wil. Als iets haar niet aanstaat, doet ze het niet. Zo gemakkelijk werkt het bij haar. Omdat ze zo slim is, heeft ze altijd commentaar op anderen. Ze is dan ook erg oplettend en leergierig. Bij de lessen is ze zo schijnheilig om om stilte te roepen, terwijl ze daarna de tent afbreekt en niet rustig is, totdat haar energie op is. Ze luistert niet naar anderen en trekt zich niks aan van de mening van anderen, maar zij heeft juist altijd een mening over iedereen. Toch heeft Martine charme. Ze maakt graag grapjes en is altijd in de mood om iets leuks te doen. Niemand die haar tegen zal houden voor wat plezier.
    Uiterlijk:


    Miss Lea Michele, maar dat wist je denk ik al. :Y)
    Familie: Martine is opgevoed door twee vreemde tovenaar, wat haar een volbloeds heks maakt. Haar vader, Niall Montgomery, heeft zelf les gevolgd op Hogwarts en was ingedeeld bij Gryffindor. Hij is erg vreemd door de rare opmerkingen die hij maakt, de geestige grapjes en zijn opmerkelijke lachjes. Hij houdt wel van een drankje en heeft een grote mond. Hij is getrouwd met de schattige en vriendelijke Jessie Sylvester. Ze is iemand met smetvrees en zat zelf ingedeeld bij Hufflepuf. Haar beide ouders zijn dreuzels, maar zij heeft juist de grootste respect voor dreuzels. Samen hebben ze twee kinderen, Martine en haar twee jaar oudere broer Dwight die is ingedeeld bij Slytherin. Het is een erg luie jongen die erg van plagen en pesten houdt. Hij heeft geen hekel aan modderbloedjes, maar hij heeft wel een hekel aan bloedverraders. In het huis wonen ook nog zes katten die allen van Jessie zijn.
    Verdere uitleg: Martine's toverstok is gesneden uit eikenhout en is precies 22 centimeter lang. Als kern bezit hij een veer van een Hippogrief. Haar patronus is een vos. Martine heeft ''verkering'' met Mitchell Clift.
    Doen/niet doen? Ja. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik zal ook een jongen invullen, was ik even vergeten. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Professor schreef:
    Ik zal ook een jongen invullen, was ik even vergeten. _O_


    Oké (: .

    Note: De story & de proloog staan online (: !


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.


    Meisje dat in 1943 naar school ging
    Naam: Eden Cameron Vanité
    Leeftijd en jaar: 16, jaar 6.
    Afdeling en waarom: Slytherin, Eden heeft nogal een hoge eigendunk van zichzelf. Ze wil altijd het beste voor haarzelf en zet zichzelf altijd in het middelpunt van de belangstelling. Dit tot grote afkeer van haar ouders, allebei van Ravenclaw. Zij vinden het maar niks dat Eden bij Slytherin is gekomen en hiermee komt ze in de knoop met zichzelf. Daardoor is ze wel vaak chagrijnig.
    Verdere uitleg karakter: Eden is nogal egoïstisch en komt altijd voor haarzelf op. Ze is een echte Slytherin en wil het altijd beter doen. Ze manipuleert en chanteert mensen en krijgt bijna altijd haar zin. Ze is nogal verwend, brutaal en eigenwijs. Eden is intelligent en het lijkt alsof ze heel veel zelfvertrouwen heeft, terwijl dat niet zo is. Eigenlijk is Eden heel bang om te falen en is ze helemaal niet zo verzekerd. Ze kan het niet hebben als andere mensen het beter doen en leeft soms helemaal in haar eigen droomwereldje. Ze is niet erg sportief en ze houdt helemaal niet zo van het donker. Ze is aangetrokken tot mysterie en mysterieuze jongens, avontuur is haar tweede naam en haar brutaliteit brengt haar verder. Eden is enorm ijdel.
    Uiterlijk:

    Carmen Kass
    Familie: Eden is een volbloed heks uit een oud geslacht. Haar vader Damian Vanité werkt bij het ministerie, waar hij bezig is met Dreuzelrechten, terwijl Eden's moeder, Lorraine Vanité, zich bezig houdt met de Wetten van de Toverwereld. Eden heeft twee oudere broers genaamd James en Peter, die allebei al zijn afgestudeerd. James gaat hetzelfde werk doen als zijn moeder, terwijl Peter graag iets met draken wilt gaan doen. Eden heeft nog een jonger zusje van drie jaar oud met de naam Rowena, genaamd naar de stichter van Ravenclaw. Eden kan het niet goed vinden met James, terwijl ze sympathie toont voor Peter, die graag avonturier wil worden. De familie Vanité woont in een groot landhuis in de buurt van Nottingham en heeft veel geld.
    Overig: Ze heeft een toverstok van 24,5 cm, wilgenhout met een kern van feniksas. Haar patronus is een gier en als huisdier heeft ze een rat genaamd Vanity.

    [ bericht aangepast op 22 mei 2011 - 15:23 ]


    Not all those who wander are lost.

    Rol: Meisje dat in 1943 naar school ging
    Naam: Odette Icewater
    Leeftijd en jaar: Odette is zestien jaar oud en zit daarbij in het zesde leerjaar.
    Afdeling en waarom: De sorteerhoed had het er erg moeilijk mee om Odette te sorteren aangezien Odette past bij Ravenclaw én Slytherin. De sorteerhoed koos uit eindelijk voor Ravenclaw, vanwege haar grote wijsheid en doorzettingsvermogen.
    Verdere uitleg karakter: Odette heeft een sterke persoonlijkheid. Odette is een slim meisje, dat er van houd om haar doel te bereiken, daarbij is ze erg leergierig.
    Uiterlijk:


    Familie: Haar hele moeders familie heeft in Slytherin gezeten, in tegenstelling tot die van haar vader want zijn familie zat in Ravenklauw. Ze wonen in een herenhuis op het platteland van Engeland. Het is een volbloed familie en hun huis is onzichtbaar voor Dreuzels.
    Verdere uitleg: De toverstok die Odette bezit is van de houtsoort palissander gemaakt, de kern is haar uit de staart van een eenhoorn en de lengte is 22 cm, Odette's toverstok is zilver. Odette haar patronus is een uil, wat vast en zeker voor haar intelligentie en nauwlettendheid staat. Odette houd van lezen, en is vaak te vinden in de bibliotheek.

    (Het meisje op het plaatje is Candice Swanepoel)


    "No one asked your opinion, you filthy little Mudblood."

    Rol: Professor
    Naam: Nigel Canneld
    Leeftijd: Zijn leeftijd is niet precies bekend. Hij is uitgerekend rond de vijftig jaar oud.
    Karakter: Nigel is een rustige man met veel wijze raad. Het is dan ook logisch dat hij vroeger in Ravenclaw ingedeeld zat. Hij is dan zeer intelligent en houdt altijd zijn rust. Het is dan ook zeer apart om hem uit zijn slof te zien schieten. Hij kan goed met iedereen optrekken, omdat hij zich gemakkelijk in mensen kan verdiepen, mensen respecteerd zoals ze zijn en erg vriendelijk is. Hij houdt van grapjes maken, maar de meesten begrijpen zijn humor niet helemaal.
    Uiterlijk: Nigel Canneld.
    Vak: Verzorging van Fabeldieren.
    Verdere uitleg: Zijn toverstok is uit beukenhout gesneden en 25 centimeter lang. Als kern bevat hij een papagaaienveer, rood en geel van kleur. Zijn patronus is een uil.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Jongen die mee gaat met Michelle.
    Naam: Ethan Gryfter
    Leeftijd en jaar: 16 jaar.
    Afdeling en waarom: Ethan zit bij Zwadderich omdat als hij een doel voor ogen heeft hij er alles aan doet om die te halen.. Echt alles.
    Verdere uitleg karakter: Ethan is een sociale spontane maar toch ook wel slimme jongen. hij kan het met bijna iedereen wel goed vinden. Ethan is nogal koppig, hij kan als hij gedronken heeft wat opvliegend zijn. Wat niemand van Ethan weet is dat hij soms last kan krijgen met depresie aanvallen. Het is niet gelijk dat hij dood wilt maar hij is dan heel erg down en praat bijna niet. hij staart gewoon wat voorzich uit en heeft nergens zin in.
    Uiterlijk: Alex Pettyfer
    Familie: Ethan heeft geen broers of zussen en komt uit een kleine familie. Hij heeft een erg goede band met zijn moeder. Ze zijn altijd al erg close geweest maar met zijn vader kan hij het minder goed vinden. Zijn vader is erg van het 'pure' bloed en heeft een aangeboren hekel aan dreuzels. Deze karakter eigenschappen deelt hij totaal niet met zijn vader en hier ontstaan nogal eens wat discusies over. Zijn moeder is heler in het St. hollisto. Zijn vader werd bij het minesterie op de afdeling ongepast spreuk gebruik.
    Verdere uitleg: Ethan heeft een toverstok van ebben hout met draak als kern. Hij is 25 cm lang. Ethan is nu nog single. Hij speelt zwerkbal hij is jager sinds zijn 3e jaar. zijn patronus is een wolfshond.

    meld je als je hem gebruikt?

    Ik vul vanavond één in voor je (;
    Of meerdere. Haha

    [ bericht aangepast op 23 mei 2011 - 13:02 ]


    Forlife.

    Ik ben heel slecht in goede rollen verzinnen, dus dat doe ik niet, maar ik wil even zeggen dat ik je verhaal tot nu toe erg goed vind :9~


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    Rol: Broer Martine.
    Naam: Dwight Hector Montgomery
    Leeftijd en jaar: Zestien, hij is jarig op 4 September. Hij zit hiermee in het zesde jaar en is in de eerste dagen van school al jarig.
    Afdeling en waarom: Slytherin. Dwight is een luie jongen met een grote mond en een nonchalante instelling. Verder vindt hij vooral zichzelf erg geweldig en praat hij het liefste over dingen die hij goed doet.
    Verdere uitleg karakter: Hoewel Dwight een Slytherin is, is hij bevriend met vele mensen van andere afdelingen. Hij is namelijk vriendelijk en erg grappig. Mensen kunnen zijn humor vaak begrijpen en met zijn grote mond en een nonchalante houding, blijkt hij charme te hebben. Het is een echte flirt en is erg trots op wie hij is. Hij is redelijk slim, maar hij heeft ook vaak erg domme opmerkingen waarvan mensen niet eens begrijpen wat hij bedoeld, zo erg is het. Hij heeft een goede relatie met zijn zusje, alleen hebben ze erg vaak meningsverschillen.
    Uiterlijk:


    Prince Harry. (:
    Familie: Dwight is opgevoed door twee vreemde tovenaars, wat hem een volbloeds tovenaar maakt. Zijn vader, Niall Montgomery, heeft zelf les gevolgd op Hogwarts en was ingedeeld bij Gryffindor. Hij is erg vreemd door de rare opmerkingen die hij maakt, de geestige grapjes en zijn opmerkelijke lachjes. Hij houdt wel van een drankje en heeft een grote mond. Hij is getrouwd met de schattige en vriendelijke Jessie Sylvester. Ze is iemand met smetvrees en zat zelf ingedeeld bij Hufflepuf. Haar beide ouders zijn dreuzels, maar zij heeft juist de grootste respect voor dreuzels. Samen hebben ze twee kinderen, Martine en Dwight. In het huis wonen ook nog zes katten die allen van Jessie zijn.
    Verdere uitleg: Dwight's toverstok is gesneden uit eikenhout en is 26 centimeter lang. Deze bezit als kern een druppel feniksbloed. Zijn patronus is een wezel. Dwight heeft al sinds het eerste leerjaar verkering met de colombiaanse heks Josh Lopez, ze is ingedeeld bij Ravenclaw. Verder speelt hij in het Slytherinteam, ookal is hij erg lui, hij is beuker en erg gemeen in het spel.


    Big girls cry when their hearts are breaking