Eventjes geleden dat ik wat heb geschreven. Dus weer een update om van mij af te schrijven.

Allereerst heb ik mega fijn werk gevonden, ik ben eerder kunnen stoppen op het vorige en mocht er eerder beginnen. Een biologisch, ecologisch ,,, natuurlijk en bewust dagverblijf. Ik voel mij hier enorm thuis, kan mijzelf daar zijn en voel mij echt enorm gewaardeerd en een echt teamlid. Op scouting ben ik inmiddels gestopt als staflid en gestart als bestuurslid omdat het te veel was.

Mijn infusen hebben eigenlijk helemaal niks geholpen. In April had ik weer bloedonderzoeken en vorige week heb ik ze binnen gekregen maar eigenlijk hetzelfde als elke keer. Mijn Lyme is door onverklaarbare reden weer wat gestegen. Ik heb geen teek gehad. Mijn Ijzer en vitamines zijn allemaal zwaar te kort. Toch weet ik het beter voor elkaar te hebben. Mijn therapie waar ik weer gestart ben gaan erg goed, ik ben nu echt open en hoewel het lastig is helpt dat enorm. We zijn druk bezig aan mijn zelfbeeld. De weekplanning kan ik veel beter vinden en ik weet steeds beter wat wel en wat niet en belangrijk, ik gun en geef mijzelf rust.

Thuis is het nog steeds ruk met alle klachten van anderen dus ik wil het liefste uit huis maar dat is nu vrij onmogelijk met de huizenmarkt. Ik zit weer met een enkel in een brace want ik ben 2 keer door mijn enkel gegaan, en iets met pijn. Maar ik voel mij aardig gelukkig, ben dankbaar voor wat ik heb dus dat is het belangrijkste.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen