Welke Sterrenhond past bij jou?

de titel is wel duidelijk hè?

Mogelijke uitkomsten

Paris' hond Tinkerbell (12 x uitgekomen)

De koningin der sterrenhondjes past het beste bij jou. Dan hebben we het natuurlijk over 's werelds beroemdste chihuahua Tinkerbell! Deze hond is bijna nog beroemder dan haar baasje. Jij houdt net als Paris Hilton van luxe en vindt uiterlijke verzorging erg belangrijk. Dat kun je wel zien aan je hond.

Britney's hond London (0 x uitgekomen)

Net zoals Britney Spears heb je een hond nodig on je te troosten als dingen misgaan in je leven. Elke keer als Britney verdrietig is, koopt ze een nieuw hondje. Hartstikke fijn dat je zoveel steun hebt aan je hond, maar zorg wel beter voor 'm dan Britney voor haar hondje London doet.

Lily's hond Maggie May (1 x uitgekomen)

Jij wil een hond die voor zichzelf op kan komen. Een klein keffertje is niks voor jou. Kijk maar naar Lily Allen en haar Engelse Bulterriër Maggie May: dat is zeker geen handtashondje. Zo hond zo baas. Lily is zelf natuurlijk ook geen lief poppenprinsesje.

Orlando's hond Sidi (27 x uitgekomen)

Een lieve hond waar je plezier mee kan hebben, past het beste bij jou. Het liefst neem je een hond uit het asiel. Net zoals Orlando Bloom geef je een arme hond graag een kans op een goed leven. Orlando redde zijn hond Sidi uit de woestijn in Marokko toen hij er 'Kingdom Of Heaven' filmde. Als dat geen dierenliefde is!

Robbie's hond Sid (10 x uitgekomen)

Jij hebt graag een rustige hond maar waar je ook heel goed kan spelen. Kijk maar naar Robbie Williams en zijn hond Sid. Jij wilde al heel lang een hond en heb daarom je hond gekocht, ook omdat je dan niet meer zo alleen bent. Jij vindt het leuk om met je hond te wandelen en te spelen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LGfly

    Orlando's hond Sidi
    Wat een poepie!!
    ooh dat ie hem gwn uit de woestijn vist :O
    nouja vissen XD

    1 decennium geleden
  • xhvjbillx

    ik vind paris' hond wel lief maar heb liever een langharige chiuahua XD toffe quiz!

    XX

    1 decennium geleden
  • Divine

    Orlando's hond Sidi :D

    Zie't er wel een Schatje uit xD

    Leuke Quiz !

    1 decennium geleden
  • RandomRhythm

    Paris Hilton's hond xD nj ahet zal wel kloppen ;) k hou van luxe maar als ik echt haar hond was had ik echt wel eerst al haar kleding ondergepiest en dan weggelopen (cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?