A bitch?? Maybe ... *2*

Okeee, dus TH kwam naar je moeder's studio om een fotoshoot te doen ... het is nu 10 minuutjes later!

Mogelijke uitkomsten

Never seen a girl before?! (12 x uitgekomen)

Er stopt een limo voor de deur... Ik slaak een diepe zucht. "Dit suckt, ik heb hier echt geen zin in" mompel ik in mezelf. Langzaam kom ik uit de hangstoel en blijf bij het raam staan kijken. 4 jongens stappen uit de limo en lopen naar de voordeur. Martin, de butler, doet open. "Goedemiddag ..." antwoord hij beleefd, zoals altijd. O.o Ik kijk vanuit de kamer toe hoe de jongens naar binnen lopen ... "Jeezus, wat een huis!" roept 1 van de jongens. ¬¬
"Please, zie mij niet..." smeek ik in mezelf! Hoe kan ik nou naar mijn kamer gaan zonder gezien te worden?? Ik heb écht geen zin om aardig te gaan doen tegen een stelletje verwende, popi-jopi gozers ... forget that!
"Shit shit shit!"
Een gozer met donkerblonde dreads, kijkt mijn kant op en stoot meteen de jongen met 't zwarte haar naast hem aan. Nu kan ik geen kant meer op ¬¬. Ik zucht vermoeid en loop hun kant op. De andere jongens kijken nu ook mijn kant op en hun ogen worden groot. Sjeee, nog nooit een meisje gezien ofzo ... ¬¬ De jongens kijke me met open mond aan.
"Oh, dit is Mara" zegt Martin. "De dochter van de fotografe" De jongens hebben nog steeds geen woord gezegt. Verveeldheid en irritatie heerst! "Dit zijn de jongens van Tokio Hotel. De tweeling Tom en Bill Kaulitz, Georg Listing en Gustav Schäfer." vervolgd Martin. Ik kijk de jongens aan. Het zijn écht een stelletje sukkels! stel ik verbaasd vast. Eigenlijk verbaasd het me niet heel erg ;) Met 2 vingers onder zijn kin, druk ik de mond dicht van - hoe heette hij ook alweer??? Bill? ¬¬. "Oke, m'n ma komt er zo aan, Martin verteld weer waar jullie heen moeten. Latersss!" Zeg ik, en loop de trap op. Ik voel de ogen van de jochies op mijn rug branden en hoor Tom nog wat zeggen "Jezus wat een lekker wijf!"
Het zijn écht verwende kinderen he xD

15 minuten later

"Mara!"
Geen reactie...
"Mara...! Doe die muziek eens wat zachter en de deur open!"
Nog steeds geen reactie..
"MARA!!"
Ik zet de muziek uit en trek de deur open. "Mam ...¬¬ Wat is er?" Vraag ik geïrriteerd. "He lieverd. Ik hoorde van Martin dat het goed klikte tussen jou en de jongens van Tokio Hotel, dus ik dacht... misschien wil je wel hun fotoshoot zien?"
Het klikte tussen mij en die jongens?! Had Martin dat gezegt?! Wat bezield hem!! Met een stomheid geslagen kijk ik mijn moeder aan. "Vergeet het! Ik ga NIET mee naar die fotoshoot! Wat bezielt die man te zeggen dat het goed klikt?! Ik kén ze niet eens. Voor mij zijn 't gewoon een stelletje verwende jochies!!! Trouwns, ik mag nooit bij jouw werk aanwezig zijn, dus waarom nu wel? Ga toch heen!"
Mijn moeder lacht, en ik word er nog meer pissed van. Ze ziet het blijkbaar. "Sorry liefje ... maar, wil je echt niet mee?? Ze zijn behoorlijk leuk." En ze geeft me een knipoog. Mijn mond valt open. Dacht ze nou werkelijk dat ik iets met hun zou willen?! "Ja hoor ¬¬ Het zal wel... Ga jij maar lekker met je camera spelen ..." Ik doe de muziek weer aan en gooi de deur dicht. Kijken naar die fotoshoot?? Ye, right ¬¬

Jammer dan (8 x uitgekomen)

Nopeeee....

Neehheeeee (4 x uitgekomen)

Neeeeeeeeej xD

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?