A Bitch?? Maybe ... *4*

Bill moet met alle geweld zo nodig op jou kamer slapen, en hij vind het alles behalve vervelend O.o

Mogelijke uitkomsten

Wat heeft hij toch? (11 x uitgekomen)

"Kan je mis ... misschien even... wachten?!" vraagt Bill hijgend. Hij sleept de oversized koffer achter zich aan de trap op. Ik ben boven maar gaan zitten. "Schiet eens op!" roep ik. "Ja hallo! Weetje hoeveel deze koffer weegt?!" "Moet je er maar niet zoveel in proppen ..." Ik steun met mijn kin op mijn hand en kijk hoe Bill met moeite 6 treden verder is. "Als het je te lang duurt, hélp me dan!" roept Bill. Zijn gezicht is rood aangelopen en het zweet staat op zijn voorhoofd. "Waarom zou ik ?? Het is jouw koffer, niet de mijne. En jij vind toch dat ieder z'n eigen spullen moet dragen?" Bill kijkt me verbaasd aan. "Dat heb ik nooit gezegt!" roept hij. Ik moet weer lachen om de uitdrukking op zijn gezicht! Sukkel dat het is xD "Ohh jawel hoor! Zimmer 483: "Waarom zou ik de instrumeten van mijn broertje dragen? Ik ben de zanger dus hoef zijn gitaren niet te dragen." citeer ik. "En trouwens, door jou is mijn weekendje uit bijna verpest..." zeg ik er nog achterna. Bill kijkt me weer aan en begint te lachen. "Wat nou?!" vraag ik. Wat bezield dat joch opeens?? "Het stond op de 2disc dvd, dat wat ik had gezegt over het dragen van de instrumenten... dus je hebt die dvd gezien... Ik dacht dat wij jou niks intresseerden." hij komt naast me zitten. ¬¬ "Ohh, hoe bijdehand!" roep ik. "Ik hoor nog wel eens wat hoor, van vrienden. Ze zeiden dat jij zo koppig en egoïstisch bent om anderen niet te helpen ..." Ik sta op en loop de gang door. Bill volgt me. "Oh ja, en trouwens ..." Ik sta stil, draai me om en hij kijkt me verbaasd aan. "We hebben ook een lift." Het volgende moment is onbetaalbaar! Zijn gezicht vertrekt, hij weet niet of hij nou moet gaan schreeuwen of mij de nek om moet draaien. Ik lig helemaal dubbel van het lachen. "Trek het je niet aan Kaulitz..." en ik loop door.

Bill heeft eindelijk z'n koffer uitgepakt en zit nu door een paar songteksten te bladeren. Ik doe de muziek lekker hard aan. "Jezus, kan die klere herrie wat zachter?!" schreeuwt Bill boven de muziek uit. "Mijn kamer, mijn regels Kaulitz! Wen er maar aan!" roep ik naar hem. Opeens is het doodstil in de kamer. Hij heeft de muziek uitgezet! "Dat had je niet moeten doen Kaulitz!" Ik loop naar zijn koffer, klap 'm dicht en sleep 'm achter me aan naar de gang. "Wat ga je doen? Mara!" schreeuwt Bill. Ik negeer hem, loop naar de trap en smijt de koffer naar beneden! De koffer komt met een harde klap op de marmere vloer terecht. Sieraden rinkelen, kleren en make-up liggen overal verspreid door de hal. "Bitch!!" roept Bill. Hij staat naast me, vol ongeloof kijkt hij naar zijn spullen die beneden liggen. "Zo Kaulitz, mijn kamer, mijn regels. De volgende keer zet ik je buiten!" Beneden hoor ik stemmen. "Wat is er ... oh mijn God!" roept mijn vader als hij de ravage in de hal ontdekt. De aanhangsel van Bill staat er ook, dan kijken ze allemaal tegelijk naar boven. "He Bill, wat heb je nu met haar gedaan?!" roept Georg sarcastisch naar boven. Bill steekt z'n middelvinger op en rent dan achter me aan. Ik ben al weer naar mijn kamer gelopen. "Waarom deed je dat nou?!" hij trekt aan me arm. "Ik was blijkbaar niet duidelijk genoeg. Je moet van mijn spullen áfblijven!" "Je hoeft toch niet mijn spullen naar beneden te smijten?" schreeuwt hij! Ik draai me om en kijk recht in zijn gezicht, met mijn handen in mijn zij. Ik zie woede, maar ook een beetje tederheid in zijn ogen. Op een 1 of andere manier maakt dat me rustig... Omg, Mara! Je haalt het uit je hoofd iets voor hem te gaan voelen!! "Ik zeg het nog 1 keer. Mijn kamer, mijn regels. Als dat je niet bevalt ga je maar ergens anders slapen!" Ik draai me om en loop met stevige passen naar mijn kamer. Bij de deur kijk ik nog naar Bill. "Martin!!" schreeuw ik. "Kan jij Kaulitz's koffer weer naar mijn kamer brengen?!"

Nadat Bill zijn koffer weer op mijn kamer heeft neergezet houd hij zich rustig.
Mijn mobiel rinkelt...
"Mara hier, wassup?" Ik neem op, terwijl ik de muziek iets zachter zet. Bill merkt het en kijkt me aan. Ik trek een arrogant gezicht naar hem en hij kijkt meteen weg... "Met Sascha," hoor ik aan de andere kant. "Hee schatz!! Alles oke?" "Haha, ja hoor! He, ik vroeg me af, zullen we vanavond uitgaan?" Ik voelde weer een beetje hoop van binnen, om uit dit saaie huis te ontsnappen. "Ja is goed! Hoe laat?!" "Uhh, ik zat te denken aan 9u ongeveer, en dan naar 'Sweet Night'." Sweet Night is de favorite discotheek van Sascha en mij. Daar kunnen we helemaal uit hun dak gaan. "Ja prima... Dan haal ik je om 9u op." "Is goed, dag schat." "Laterz schatz" Ik begon spontaal te gillen van blijdschap. Vanavond uit!! Dat was altijd iets om naar uit te kijken. Sascha is mijn beste vriendin en met haar kon je verschrikkelijk veel lachen. Ik draaide me om en Bill keek me raar aan. "Wat moet je Kaulitz?" vraag ik. Hij kijkt weg en word rood. "Dus je gaat iets doen vanavond ...?" vraagt hij voorzichtig. "Ja, ik ga uit." Wat heeft dat joch toch? Ik snap hem soms echt niet! "Oke ..." Hij blijft er een beetje verloren bijzitten ... Ik laat hem in zijn sop gaar koken. Ik laat mijn humeur mooi niet verpesten door een puberaale gozer. Screw him!

Ik ren naar beneden, wat nogal moeilijk gaat met die pumps, en loop de huiskamer binnen.
De aanhangsel van Bill zit er tv te kijken en mijn pa leest de krant. Saaaaaiii !!¬¬ "HÉÉ MENSEN!!" schreeuw ik achter de jongens. Ze veren alle 3 een stukje omhoog, en mijn vader legt z'n hand op z'n borst. "Jezus Mina! Kan je ook gewoon zeggen dat je er bent?!" Ik moet lachen. "Jezus Mara zul je bedoelen!" De jongens kijken mijn kant op, zuchten en zappen weer door. "Jeetje wat een saaie gozers zijn jullie zeg!" ¬¬ "Jij bent anders overdreven vrolijk, in vergelijking met een paar uur geleden!" zegt Tom. "Dat klopt, macho, want ik ga vanavond uit! Ik wil teminste wél uit dit saaie huis weg. Naja, laterzz!"
"Ik beschouw het maar als een compliment!" roept Tom mij na.

De avond kroop langzáám voorbij ... Ik heb me net omgekleed om naar Sascha te gaan. *zie andere uitkomsten wat ik aanheb;) ) Ik pak mijn sleutels van het buro en loop mijn kamer uit. In de hal kom ik Tom weer tegen. "Oh mijn god ..." zegt hij en zijn mond staat weer open. "Klep dicht, macho! Straks vliegt er iets naar binnen!" Ik loop naar buiten, ga in m'n auto zitten en start de moteren. Jongens ... wat moet je ermee... maar vanavond gaat ik lekker los! Té lang geleden dat ik dat gedaan heb!

Bill Pov.

Er word op de deur geklopt, ik zit nog steeds op het matras voor me uit te staren. "Binnen ..." zeg ik. Tom's hoofd verschijnt in de deuropening. "He Bill! ... Wow, wat is er met jou?" Tom doet de deur dicht en loopt naar me toe. "Ze heeft een vriend..." stotter ik. Tom kijkt me verbaasd aan. "Huh, hoezo?" "Ze had 'm aan de telefoon, ze gaan vanavond uit." Ik voel een brok ik m'n keel.
De afgelopen dagen waren raar. Vanaf het moment dat Tom me aanstootte en in de richting van Mara wees voelde ik m'n hart sneller kloppen. Ze zag er ongelooflijk geil uit, in haar zwarte wijde broek, een sexy rood topje en rode pumps. Ik wist meteen dat ik haar wilde. Na haar uitbarsting op de trap wist ik ook dat het een pittig meisje was, maar daar hield ik wel van! Ik had meteen respect voor haar gekregen. Hoe ze mij die zware koffer alleen liet dragen, om erop te wijzen dat ik hetzelfde doe bij m'n broertje. En hoe ze daarna heel koeltjes zei dat er ook een lift was. Achteraf gezien moet ik er wel om lachen... En hoe blij ik was dat ik bij haar op de kamer mocht slapen, en hoe dramatisch boos zij reageerde. En vooral toen ze mijn koffer naar beneden smeet... Daarna had ze mij ontzettend schattig aangekeken, maar volgens mij had ze dat zelf niet door.

"Yo, Bill! Gozer, kijk niet zo eng! Je weet helemaal niet of ze een vriend heeft of niet!" roept m'n broertje mij weer de realiteit in. "Dat zei ze toch zelf!" Tom kijkt bedenkelijk. "Waarom wil je die bitch eigenlijk ook? Ze heeft een paar uur geleden je kóffer naar beneden gesmeten!!" "Ohh ja, toe maar! Maak het maar erger! Alsof ik me nog niet klote genoeg voel!" Tom klopt op mijn schouder. "Sorry broertje ... He, zullen wij vanavond ook uit gaan?" vraagt hij. "Ik heb gehoord dat Sweet Night een hele leuke dischotheek is. Je kan wel wat afleiding gebruiken denk ik."
Tom heeft vast gelijk. Misschien denk ik dan minder aan die ongelooflijk geile chick.

Outfit!! (7 x uitgekomen)

Deze broek, riem en pumps heb je aan... veel strakker dan normaal, maar strak kan ook geen kwaad ;)

Outfit!! (0 x uitgekomen)

Deze top heb je ook aan... maar dan zonder die kantjes ...

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • THxBITCH

    volgendee !! ze zijn goed ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?