[TH] LiveEverySecond! #2. ; Germany here we come!

Nexttt!^^

Make and Enjoy! X

Mogelijke uitkomsten

Germanyy; Here we come! (15 x uitgekomen)

Ik ben bezig samen met Shauni mijn koffers in te pakken. Nog een paar rokjes erin en ik ben klaar. Ik plof mezelf op m’n koffer omdat hij nogal vol zit, ‘Tjah. Ik hou van shoppen!^^’ en sluit hem. “Heh heh, alles zit er eindelijk in!” puf ik tegen Shauni, terwijl ik me naast haar op bed laat vallen. “uhu..” is het antwoord dat ik krijg.
“Owkeeej, klinkt niet écht overtuigend.. Wat is er?” “Sorry. Het is gewoon, jeweetwel, dat ik je ga missen! Het is misschien niet voor lang, maar toch.."“..Kunnen we zolang niet zonder elkaar.. I know what you mean. Ik ga je ook missen hoor! Het zal ff moeten wennen zijn hé, we zijn het gewoon om elkaar elke dag te zien en nu plots.. niet.. Maar ik kom zo snel als ik kan terug! En ik bel je natuurlijk elke dag!”Dit kan ik écht niet aanzien. Ik neem haar bij haar armen vast en trek haar naar me toe, waarna ik haar omhels. “Het is je geraden!” antwoord ze. “Haha! Kom, we gaan naar beneden, ons nog een laatste keer goed amuseren!” “Oké..” Een klein lachje verschijnt er op haar gezicht. ‘Dat is een begin..’Als we beneden aankomen besluiten we wat spelletjes te spelen op de playstation. Want zovéél tijd hebben we niet, binnen een paar uur vertrek ik al naar de luchthaven. Maar we hebben toch héél veel lol en dat ik het belangrijkste! Ook ben ik blij dat Shauni niet meer zo down loopt. Als ik Patrick zie voorbij lopen, schiet er me plots een geweldig idee binnen! ‘Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb?!’“Wacht hier even..” zeg ik. Shauni kijkt me raar aan. “Waarom?” vraagt ze nog steeds raar aankijkend. Ik probeer mijn grijns in te houden. “Doe nou maar gewoon, ik kom zo terug!.. Gaje me zolang wel kunne missen?” vraag ik sarcastisch. “Haha! Ik denk dat dat wel zal lukken!” lacht ze.“Flinkeee meid!” zeg ik op een kinderachtig toontje en geef ze zachte klopjes op haar hoofd. Shauni lacht en ik loop richting Patrick.
[SHAUNI POV]
Valérie loopt naar Patrick en ik zie dat ze wat met hem bespreekt. ‘Ze is iets van plan, ik weet het gewoon. Die grijns.., die ik uit de 1000den ken, verraadde haar! Maar wat is ze van plan? Met Valérie kan ik alles verwachten!’
Ik sta net niet dicht genoeg om te horen wat ze zeggen. En ik word nog nieuwsgieriger als ik Patrick even naar mij zie kijken en dan weer aandachtig terug zie luisteren naar wat Valérie te vertellen heeft. ‘Zou het over mij gaan?.. Nouja.. ik zal het direct wel vragen aan Valérie.’Na een paar minuten, saai in de zetel wat voor me uit te staren, zie ik Patrick knikken. Waardoor Valérie een glimlach op haar gezicht tovert en hem een knuffel heeft. Kijk, dit vind ik zó chique. Hoe die 2 met elkaar overeen komen. Dat zie je niet vaak hoor! Ik schiet wakker uit mijn gedachten als Valérie voor mijn neus staat. Achter haar zie ik nog net hoe Patrick zijn GSM uit zijn broekzak haalt en begint te bellen.
[VALERIE POV]
‘Yes, gelukt!’ Ik ben blij dat Patrick het een goed idee vind, en dat het ook direct mocht! Wat heb ik toch een geluk met zo een schat van een manager, ik denk niet dat ze allemaal zo zijn als Patrick.
‘Het gaat super worden! En, Shauni ga zeker en vast helemaal flippen, dat weet ik zeker!’ Ik kijk naar Shauni, die me verdacht aan staat te kijken. ‘Shit.. hopelijk vraag ze er niet teveel over.. Want wat moet ik antwoorden als ze vraagt waarover het ging..’Al snel word ik uit die gedachte gehaald door Shauni, “Wat was dat toch?” ‘Lap, daar heb je het al!’ Ik moet snel iets verzinnen.. Puh, waar maak ik me zorgen in? Dat is géén probleem voor mij; ik ben geweldig in acteren! “Och niets belangrijks! Gewoon nog wat bespreken voor die talkshow, lekker interessant..” Lieg ik.“Ooh, oké! Ik dacht ff dat het over mij ging!” ‘Told ya, I’m good!’ “Ha, nee hoor. Spelen we verder? Zodat ik je WEER kan inmaken?” “Haha, didn’t think so!”
-*-
“En jawel dames en heren, Valérie Martens, top racester, scheurt de anderen voorbij en rijdt op kop, en jongens wat een snelheid heeft die chick!, nog een paar meter.. en dan.. JAA! VALERIE HEEFT AL-WEER GEWONNEN!!” roep ik en leg vooral de nadruk op alweer. “Jaja, is al goed..” zegt Shauni iets wat geïrriteerd. Ik leg al lachend mijn joystick neer, als Patrick binnen komt.
Ik kijk hem vragend aan en hij knikt al lachend. “Yes!” roep ik vrolijk. “Jahaa, ik weet het al! Jij bent gewonnen! ALWEER!” zegt Shauni. “Danku omdat nog even te melden. Maar daarvoor is het eigenlijk niet..” “Ow.. voor wat dan wel?” Ik lach. “Ok, ik moet iets bekennen.” “Vertel..” “Wel,.. je was zo down omdat ik voor een paar dagen weg ging en omdat we elkaar to much gaan missen.. Daarom!..” Ze begint al stilletjes door te hebben wat ik ga zeggen, en het gevolg daarvan is een mega bigsmile op haar gezicht!
“Ga jijjj.. mee.. met mijjj.. naar.. DUITSLAND!! Als mijn PERSOONLIJKE ASSISTENTEEE!!” Begin ik vrolijk te roepen. Shauni begint te flippen, net zoals ik al dacht. Ze lacht, danst en springt in het rond. Het ziet er écht hilarisch uit. “Aaaaah! Dat is gewoon zalug!! Danku-Danku” zegt ze hyper en slaat haar armen stevig rond mijn middel. Plots stopt ze met knuffelen en staat stokstijf voor haar uit te staren, waarna haar ogen groter werden. ‘Wat is er met haar aan de hand? Ok, dit is creepy.’ “Ohnee! We vertrekken vandaag al! Nee, we vertrekken zo meteen al! En, mijn ouders weten nog van niets..en.. ik moet mijn koffers nog pakken.. en..” o_O Ze kon niet uitspreken want ik onderbreek haar. “Hey chill man! Alles is geregeld, je ouders gaan akkoord, het is toch vakantie voor jou! Patrick heeft gebeld. We gaan je koffers zo ophalen bij je thuis als we naar de luchthaven vertrekken dan kan je ook afscheid nemen van hen! Dramaqueen!”
Shauni zucht opgelucht. “Oh thanks! Ik begon effe te panikeren!” “Dat merkte ik..ja!” lach ik. “Ik dacht dat ik niet meer mee kon..Maar ah, ben ik blij dat alles is geregeld!” “Ja, we gaan ons super amuseren!” “ALTIJD!” “Kom hier mijn..!” “BFF!..” roepen we samen. “Haha!” En we slaan tegelijk onze armen weer rond elkaar heen. I know, weer een knuffel. Komt wss ook beetje door al het goede nieuws. Maar ook omdat we allebei namelijk énorm graag knuffelen! Dat is toch zo leuk?! Patrick stond glimlachend toe te kijken. “Uitgeknuffeld?” vraagt hij. “Jealous?” vraag ik. “Moet je misschien ook een knuffel hebben?” vraagt Shauni deze keer.
Patrick had geen tijd om te antwoorden want we lopen al op hem af. “Groepsknuffellll!” roep ik vrolijk. En samen beginnen we hem te knuffelen. “Nu blij?” vraag ik. “Haha, Ja hoor!..”antwoord Patrick. “..Maar wat ik eigenlijk dus wou zeggen is, dat het bijna tijd is.. Dus maak jullie alvast maar klaar. Ik zal jullie roepen wanneer we vertrekken.. Goed?” “All right!” En samen met Shauni loop ik naar boven om ons klaar te maken, wat uiteindelijk niet zo lang duurt. Ik onderzoek voor de laatste keer nog mijn kamer of ik zeker ben dat ik niets vergeten ben. We nemen elk een koffer en lopen naar beneden. Als ik half de trap ben staat Patrick al beneden aan de trap, klaar om ons te roepen. “VALER..! Oh! Jullie zijn er al, net op tijd!” “Perfecte timing hé!” zeg ik al knipogend.
We laden de koffers in de bus en vertrekken als alles in orde is. Onderweg neem ik twee cola’s en geef één aan Shauni. “Op een leuke trip to Germanyy!” proost ik. *Klinggg!*
Al snel stopt de bus, want we zijn aangekomen bij Shauni thuis. We stappen uit en bellen aan. Shauni haar vader, Manuel doet de deur open met haar moeder,Kathleen erachter. Al snel hangt Shauni om hun nekken heen om ze te bedanken. “Bedankt mam&pap dat ik mee mag hé!” “Is graag gedaan, Shaunitje!” zegt Manuel. “En amuseer jullie goed hé! Maak Duitsland maar een keer onveilig!” Knipoogt Kathleen bij dat laatste.We beginnen allemaal te lachen. “Zullen we zeker doen!” “En niet te veel naar de jongens kijken hé!” grapt Manuel. “We zouden niet durven!” zeg ik met een engelenglimlach. Ze beginnen beide te lachen. Ze weten zelf ook wel beter! “En, jij veel succes met je talkshow hé!” wijst Kathleen naar mij. “Bedankt!” Patrick heeft de koffers al aangenomen en ingeladen. Hij doet tekens naar me, dat we het moeten afronden omdat we zo moeten vertrekken. We nemen nog snel afscheid en stappen terug de bus in. De bus vertrekt langzaam en Shauni zwaait nog door het raam tot ze haar ouders om de hoek niet meer ziet. Het is even stil, toen gelukkig Shauni de stilte verbreekt. Ik haat stiltes. “Ik heb er echt zin in!” “Ik ook!” En zo starten we een gesprek. Na ongeveer 20minuten zijn we aangekomen aan de luchthaven. Ik zet mijn grote zonnebril op, zodat niet teveel mensen me zouden herkennen en loop de luchthaven binnen. Maar daar, kwamen al snel wat mensen naar me toe. Ze vragen handtekeningen, kussen, foto’s,.. noem maar op. En dat allemaal geef ik met véél plezier.
Soms kan ik nog niet geloven, dat ik bekend ben. Het is al altijd een droom van me geweest van kleinsaf aan, maar ik ‘wist’ gewoon dat die nooit zo uitkomen.. totdat! mijn danstalenten werden ontdekt door Patrick. Hij heeft me geholpen om mijn droom waar te maken en daarvoor ben ik hem mijn hele leven dankbaar voor. Maar mijn grote droom is toch om bekend te worden in Amerika. Ik hou enorm van Amerika! Alles wat ze daar doen en hebben vind ik héérlijk! Maarja, dat is natuurlijk véél te véél gevraagd. Dus het enigste wat ik doe is hopen, maar eerlijk gezegd verwacht ik er niet te veel van. Ik moet me nu concentreren op Europa, daar ben ik al ontzettend blij mee! Er zijn natuurlijk ook negatieve kanten aan. Dat is bij alles zo. Een voorbeeld, de paparazzi. Die kunnen me soms écht zwaar irriteren. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Een ander voorbeeld, je hebt niet véél vrije tijd. Dus dat betekent minder weggaan met vrienden en familie. En dat is toch wel het meeste wat ik mis, want ik ben een echte partyqueen!
Maar ik heb geluk dat ik nog vaak over straat kan, en wel nog af en toe kan uitgaan, maar ja, véél minder dan vroeger en met gevolg dat ik geflitst word. Maar al bij al is het geweldig! Ik ben niet overdreven beroemd, dat de hele wereld me kent ofzo. Dat hoeft ook niet. Het enige wat ik wil is dat mensen me bewonderen voor mijn dansen!
Voor het geld doe ik het zeker niet, maar ik moet natuurlijk niet klagen met wat ik verdien. Geld is voor mij helemaal niet belangrijk! Als ik maar plezier kan maken, muziek heb en kan dansen, dat is voor mij het belangrijkste! Ik heb er natuurlijk hard voor moeten vechten, want je hebt niet zomaar op 1,2,3 een carrière. Je moet daar veel tijd en energie in steken, en hard voor werken om iets te kunnen bereiken. Ik doe dit allemaal omdat muziek en dansen mijn leven zijn. Mijn hele leven ben ik er al mee bezig. En ik ben écht gelukkig en geniet van elke seconde van het leven!

Reacties?!^^
xValerie! ;; Have fu-un!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?