In welke tijd leef jij?

Ben je hopeloos (extreem) ouderswets, of ben jij supermodern.....? Doe deze quizlet, en kom erachter in welke tijd jij leeft!

Mogelijke uitkomsten

Prehistorie (6 x uitgekomen)

Jij leeft nog in de Prehistorie! Jij snapt helemaal niks hoe al die apparaten van tegenwoordig werken, en jij kookt dus zo bijv. je eten boven het vuur. Als je tenminste eten hebt, want dan moet je natuurlijk net een dier hebben gevangen XD.

Middeleeuwen (20 x uitgekomen)

Jij leeft nog in de middeleeuwen! Jij gaat het liefst elke dag met je paard naar school, en in je vrije tijd doe jij veel aan het huishouden. Je woont in een stenen huis, misschien wel in een oude Boerderij. Je moet niks hebben van alles wat met spiritualiteit te maken heeft, want zo'n iemand zou je gelijk op de brandstapel willen leggen.

Jaren '70 (70 x uitgekomen)

Jij leeft nog in de Seventies! Jij gaat graag naar een Disco toe, en draagt dan het liefst felle kleding. Jij bent heel behulpzaam, en hebt dan ook graag geld over voor goede doelen. Jij bent een heel aardig persoon. Mensen hebben je dan ook graag om hun heen.

Modern (17 x uitgekomen)

Jij bent modern! Jij leeft helemaal in de tijd van nu. Jij bent meestal wel op de hoogte van de laatste cadgets, nieuwtjes en mode, en dat zie je ook. Jij loopt er modern bij. Daarom ben jij best populair binnen je vriendenkring. Je woont in een modern huis, maar later ga jij helemaal supermodern wonen! Misschien wel in een villa! Je richt je kamer dan ook altijd op een moderne manier in.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • halima76

    jaren 70

    9 jaar geleden
  • GwennArt

    Jaren '70

    haha wel veeet x'D
    maar k leef togh egt in 2009 hoar x'D

    xoxo

    1 decennium geleden
  • aSUICIDE

    70's

    like wtf..?

    1 decennium geleden
  • mav

    okee.. beetje vaag
    ik ben 70" :P

    1 decennium geleden
  • Colleen

    Waar sloeg deze quiz op?!
    Net alsof je modern bent als je stinkend rijk bent!:@
    BULLSHIT!:((

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?