Everything of Harry Potter?!

Weet jij alles over Harry Potter? Heb jij de boeken tot in details toe gelezen? Weet jij zelfs het kleinste detail? Wat er op de sok van Harry staat die hij van Dobby heeft gekregen? Dan zoek ik jou! Ik wil weten hoe goed mensen opletten. En speel niet vals en ga niet opzoeken!

Mogelijke uitkomsten

Hermelien (25 x uitgekomen)

WOUW Jij weet echt alles! Je bent echt net Hermelien. [Misschien wat aardiger [aA]] maar je weet net zo veel als haar. Heb jij ook de bibliotheek voor kerst uitgelezen?

Ginny (3 x uitgekomen)

Je bent behoorlijk slim. En aardig maar je kan de boeken misschien nog wel een keer doorlezen. Of de films kijken. Alle boeken zijn er nu en de film komt nog niet doe wat leuks met HP in de tussen tijd! Succes! Hé en het hoeft natuulijk niet hé!

Wouw wie ben jij? (2 x uitgekomen)

Wouw wie ben jij? Oh wacht ik zie het al. Je lijkt op Marcus Hork. [Hoewel je bent veel knapper maar dat kan gauw!] Ach ja, Marcus weet natuurlijk ook niet alles, Ja alles van Zwadderich maar dat is niet het enige waar deze Quizlet over gaat. Maar je weet wel wat. Hé als je, je verveelt kun je wel de boeken nog een keer doorlezen. Of even een filmpje kijken wacht dacht je van deel vier?

Hatjoe echt waar jij hoort hier niet. (0 x uitgekomen)

Sorry ken jij Harry Potter? You Know gast met brilletje? Zwart warrig haar? Groene ogen? Gestorven ouders? Bliksemschichtje op zijn hoofd? Oh je kent hem wel? Je drukte verkeerd? Kan gebeuren probeer het dan opnieuw. En anders! Sorry jij kent Harry niet. Jammer dan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • KittYvonne

    Hermelien c:

    1 decennium geleden
  • Caged

    hermelien

    1 decennium geleden
  • xMISSSOCCER

    Hermelien(A)

    1 decennium geleden
  • Rose

    Meer reactie alsjeblieft!

    1 decennium geleden
  • Coolkdk

    Wouw wie ben jij?
    (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?