Welke heksen/tovenaars-naam past bij jou?

Iedereen heeft wel een sprankje heks of tovenaar in zich. Maar dan moet je natuurlijk wel ook zo'n naam hebben. Welke magische naam past bij jou? Test het in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Carissimi/Carisim. (931 x uitgekomen)

Carissimi/Carissim is Latijns voor liefste of lieveling. Jij ben ook erg lief en daarom is dit jouw heksen/tovenaarsnaam. Lief is een goede eigenschap, maar sommigen mensen maken er misbruik van, dus laat niet over je heen lopen. Bij jou naam hoort het heks/tovenaarstype vredig.

Libera. (976 x uitgekomen)

Libera is Latijns voor onverschrokken. Jij bent onverschrokken, jij durft erg veel tot alles. Jij hebt moed en lef. Dat zijn op zich bijzonder goede eigenschappen, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Misschien raak je gewond, maar waarschijnlijk heb je het er dan voor over. Bij jou heksen/tovenaarsnaam hoort het type dapper.

Lupos/Lupus. (1052 x uitgekomen)

Lupos - ookwel Lupus genoemd - is wolf in het Latijn. Net als een wolf werk jij graag samen, maar vind het ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ook ben jij erg betrouwbaar. Goede en belangrijke eigenschappen, maar misschien ben je wat goed van vertrouwen. De mensen met wie je samenwerkt kunnen dat misbruiken. Jou heksen/tovenaarsnaam past bij het tovertype samenwerkend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • Megaeraaa

    Libera

    3 jaar geleden
  • AnnyXX

    Lupos

    6 jaar geleden
  • LittleLet

    Libera, maar ben meer een mengeling tussen libera & lupus denk ik :x

    7 jaar geleden
  • BethGoes

    Hè, nu doe ik hem nog een keer en ben ik opeens Lupos!!! Ik was trouwens vergeten dat ik hem al eerder gedaan had.

    7 jaar geleden
  • Dracoooooo

    lupos ok

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?