Welke naam past bij jou??

Test welke naam bij je karakter past. Vertel ook eens welke naam je het leukst of minst leuk vindt.

Mogelijke uitkomsten

Olympe (2 x uitgekomen)

Jouw 2e naam is supernerd. Jij wil in alles de beste zijn en je leven bestaat uit leren en studeren. Op zich niets mis mee, maar hou ook een beetje rekening met de anderen.

Margot (8 x uitgekomen)

Jij bent een supersjiek iemand! Je probeert altijd goed te doen voor iedereen en je kan met iedereen goed om gaan! Je bent een bent een vriendin door dik en dun. The best! Jij wilt later supergraag actrice, zangeres of danseren ofzo worden. Dat zijn dan ook je hobby's. Je houdt echter ook van lezen. Je houdt van je vrienden, maar je hebt ook ruimte en tijd alleen nodig.

Celine (8 x uitgekomen)

Jij past bij de naam Celine. Je bent een toffe vriendin en een goede technologieparter. Je kan tesamen met je vriendinnen fantaseren over later naar Hollywood gaan enzo. Dat is wel heel leuk, en ze helpt je met het ontwerpen van je droomhuis ;)
Jij wil later graag actrice worden en je danst heel graag.

Sara (15 x uitgekomen)

Je bent dan misschien wel blond, maar helemaal niet dom. Je bent ook een goede vriendin en je koestert je vrienden. Je doet het goed op school, maar je bent totaal geen nerd of strever ofzo. Doe zo voort!

Laura (1 x uitgekomen)

Je bent echt een losbol! Jij durft in de klas je mening te uiten en je kan je mond niet houden. Dat is zeker niet negatief, maar soms moet je wel eens opletten. Je hebt ook niet graag dat mensen achter je rug over je roddelen, en je houdt ook niet van zand. Je bent zeker een toffe madam.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • evitje2005

    Sara klopt ook wel :P

    6 jaar geleden
  • XQuizGirlX

    Alle namen vind ik niet zo mooii:S:|:O

    8 jaar geleden
  • IIse

    Ik heet Celine, maar ik vind Laura denk ik de leukste naam (A)

    1 decennium geleden
  • Naginii

    Sara :)

    1 decennium geleden
  • Millionars

    sara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?