i lost my family but th is there for me

je ben een meisje van 16 jaar en je naam is layla je hebt blond haar een bent helemaal gek van tokio hotel. je leven is helemaal perfect totdat je ouders en je broer en zus overlijden bij een auto ongeluk. je bent met je vriendin net op een concert van tokio hotel als je het hoort je wereld stort helemaal in

Mogelijke uitkomsten

het concert (10 x uitgekomen)

jullie doen dus allebei een rokje met een leuk t-shirt aan het is al weer een paar uur voorbij je zegt nog doei tegen je ouders en je broer en zus en gaat naar je vriendin haar ouders zouden jullie naar het concert brengen en jou ouders komen jullie weer ophalen. je bent bij je vriendin aangekomen en gaan gelijk weer weg anders kunnen jullie niet voor aan staan.
bij het concert gebouw aangekomen zien jullie al veel fans staan jij: er staan er al veel he carla zouden we nog vooraan komen staan. carla: ik weet niet mischien als we er ons door heen wringen jij: ja en aan het einde van het concert zeker al die boze fans op ons kop krijgen dacht het dus niet we proberen gewoon vooraan te staan.
Na drie kwart te staan wachten gaan de deuren van de zaal eindelijk open en rennen jullie keihard naar binnen en tot jullie geluk staan jullie vooraan. Dan komen de jongens op en spelen zo kei goed. Tom zit je de hele tijd aan te kijken en jij kijkt terug dan geeft die je opeens een knipoog Carla: dat zag ik wel Layla: wat zag je ik deed niks Carla: nee maar Tom wel Layla: ja dat zag ik ook haha Carla: moet je niet gaan blozen Layla: ik bloos niet.
Het is nu pauze maar dan komt opeens politie op het podium.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?