heb jij een bijzondere uitstraling?

Sommige mensen hebben iets dat ze bijzonder maakt. Ze hebben iest, waardoor anderen graag in hun buurt willen zijn. Dat noem je uitstraling. Zoek uit of jij het hebt!

Mogelijke uitkomsten

super uitstraling (69 x uitgekomen)

Jij bent er een hoor!
Een van de weinige mensen die altijd en overal aandacht krijgt. Loop je ergens binnen, dan zijn alle ogen op jou gericht. Je zit prima in je vel en dat valt iedereen in je omgeving op. Jouw uitstraling is zo bijzonder dat je andere kids ook kunt laten stralen. Ga zo door..!

beetjuh (94 x uitgekomen)

Jij hebt het beslist in huis, maar schittert nog niet zo hard als Madonna en Jennifer Lopez. Ga op zoek naar jouw-leuke-en-bijzondere-dingen en probeer ze zoveel mogelijk te laten zien. Ben je goed in het vertellen van verhalen? Doe het gewoon, waar en wanneer maar mogelijk. Op zoek naar een nieuwe winterjas? Kies dan niet die ene jas die iedereen heeft, maar een originele die bij jou past. Je zult ervan stralen!

niet echt (9 x uitgekomen)

Je bent niet iemand die in het middelpunt van de belangstelling staat. Ben je soms een beetje onzeker over bepaalde dingen? Waarom denk je dat dat nodig is? Probeer voortaan rechtop te lopen (Hier ben ik!) en ga op zoek naar jouw mooiste eigenschappen. Heb je mooie tanden? Keep on smiling! Ga op zoek naar nieuwe, gekke kledingcombinaties in je kast. Koop een felrode trui in plaats van een donkerblauwe en draag er een paars broek bij. Probeer voortaan te doen en te dragen wat je echt leuk vindt. Dan komt die uitstraling vanzelf naar je toe.

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • Kraaivacht

    Super uitstraling klopt!!!

    9 jaar geleden
  • Noekk

    super uitstraling

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Beetjuh

    1 decennium geleden
  • ZuperMug

    Super uitstraling ±' helemaal gelijk iedereen vindt dit ik zo recht op loop, van± ´Kom maar op!´ ik heb altijd vrolijke kleren aan en ben zelf ook meestal vrolijk, ik kan niet zeggen dat ik altijd vrolijk bben dan zou ik liegen, iedereen is wel ´ns boos. maar me lontje is erg lang, en ik kan redelijk lang tsjill blyven. (cool)

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    super uitstraling(A)klopt wel(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?