Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 15

dit is denk ik de laatste voor vandaag .
oja en doe eerste alle andere delen voordat je deze doet anders snap je er niks van.
oja en in een van mijn eerste quizlets had ik ook al gezegd dat het zomervakantie was en dat die weer voorbij is, maar deze vakantie duurt weer lang en het is nu Juli. sorry een beetje raar en vaag allemaal, maar je moet er maar niet te veel op letten.

x x x

Mogelijke uitkomsten

not again . (15 x uitgekomen)

De terugreis was goed verlopen en we zijn nu alweer een paar dagen thuis nog anderhalve week en dan hebben we weer school.
Back to the story.
~
Chanel! Kom je eten? jahaa ik kom er zometeen aan. nee je komt nu! oke oke, ik kom al. wat een zeikert is ie ook. onder het eten begint me vader te praten. Chanel, ik moet je wat vertellen. wat dan? Is het een verassing? Vraag ik nieuwschierig. nee, het is geen verassing. o. Nou vertel het dan maar, want ik weet het niet. het voetbalseizoen begint weer, en je weet het ik ben nu 34 dus ik kan nog maar een jaar of 2/3 voetballen en dan is het voor mij ook over. en wat wil je daarmee zeggen? dat ik moet profiteren van de jaren dat ik nog kan voetballen. Dus ik heb besloten om dit seizoen mee te gaan spelen met Manchester United. je doet maar, waarom moet ik dit eigenlijk weten? nou het betekent dus, dat ik voor een paar maanden naar Engeland ga, om daar te trainen met de club enzo. wat?! Naar Engeland? Waarom kan je niet gewoon hier in Portugal blijven? omdat ik toch voor Manchester ga spelen en niet voor Portugal. dus je gaat gewoon maar naar Engeland toe? ik zal wel moeten ja. Tuurlijk joh, laat me hier maar weer alleen achter. nou als je wilt, kan je mee. wat? En dan iedereen hier achterlaten en naar dat stomme Engeland gaan, dacht het ff niet. en ik dacht dat je er geen problemen mee zou hebben, kan je eindelijk weer doen wat je zelf wilt, je hebt zelf gezegd dat dat je weer een keer lekker lijkt. Jezus, toen was ik boos op je pap! Tuurlijk vind ik het lekker om te doen wat ik zelf wil, maar dat betekent niet dat ik alweer voor een paar maanden zonder vader wil leven. sorry lieverd, maar ik heb al toegezegd dus ik moet nu wel, ze rekenen op me. het zal wel. Wanneer vertrek je? over ongeveer anderhalve week, dus als jij weer met school moet beginnen. en wanneer ben je weer thuis? nou het is nu juli dus ik ga begin augustus weg, ik denk dat ik dan volgend jaar februari weer terug ben, maar tussendoor kom ik afentoe natuurlijk wel naar huis toe. wat! Dan ben je gewoon bijna 7 maanden weg, weet je wel niet hoe lang dat is! het is ook lang, maar zoals ik al zei, ik kom afentoe naar huis toe. ja, 1 keer in de 2 maanden zeker. Je mist dan zelfs m’n verjaardag in december. nee, Tuurlijk niet, dan kom ik gewoon naar huis toe. weet je het zeker? Tuurlijk, zo’n belangrijke dag zou ik niet willen missen, en ik mag hem niet missen, je bent m’n dochter. ik vind het gewoon niet leuk dat je zo lang weg gaat, ik heb je net terug en dan verlies ik je weer. hé, je verliest me helemaal niet, nooit! Onthoud dat. ik ga slapen. Ik geef m’n vader een kus en loop dan naar boven. En ga slapen. dat worden weer de allerleukste maanden. denk ik sarcastisch bij mezelf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Madrid

    :O
    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?