Wie ben jij voorn mens ?

Wie ben jij in het egt ? Wil je het weten? Bervoorbeeld wil je weten hoe cool je bent of dat je een nerd ben t, of je dingen nog kunt halen ? Dat vind je allemaal hier !

Mogelijke uitkomsten

10 (20 x uitgekomen)

Je bent niet cool .
Je populerietijd staat om het spel.
Ik zal maar iets doen voor het telaat is ! Je moet snel want aan je haar doen , en wat meer vrienden maken ! Dan ben je een van de coolste mensen uit je klas !

50 (9 x uitgekomen)

Je bent egt cool !
De coolen kikker uit de klas . Jouw kan je niks schelen wat mensen over je zeggen want ze zeggen bijna hele coolen dingen over je . Alleen je kunt niet goed dansen en staat bijna altijd bij het schoolfeest voorschut !

100 (147 x uitgekomen)

Je bent gewoon hipper dan hip ! Je bent de coolen groove man uit je klas en kan goed dansen heb prachtig haar . Ook zul je binnenkort verkering krijgen met iemand ! EN daar blijf je meschien voor eeuwig ! Je klasgenotjes zijn altijd jaloers op je ! EN als je opeens vernederd word is je populair niveau 70 % je kunt dus nooit onder 60 komen ! Je populair nivauw is niet te stoppen !

5 (0 x uitgekomen)

Je stinkt en je bent een dikke nerd ! Je kunt er niets aan doen maar voor je het weet ben je bijna elke menuut lekker even aan het snuffelen in een dik geschiedenis boek . Je hebt maar 1 vriend en dat is ook een nerd ! Je zal omgeveer over maar 60 jaar een vrouw/man krijgen dus je leven staat op het spel ! Je moet van persoon rijlen en de coolen kikker over nemen ! Maar dat is maar 1 % kans !

60 (20 x uitgekomen)

Je bent net een flirter ! Je hebt veel vriend[en]/[innen] Je hebt bijna elke week een date of niet ? Je ben hip en je kunt goed dansen alleen je kleding is oud ! De volgende dag ga je naar school met een trui van je oma ! Sla je oma dood , dan kan je die trui gelukkig niet meer aan ! Of ren weg van school ! En vraag de mooiste en leukste meisje uit om een date ! Dan zal ze zeker ja zeggen !

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • PotterFanaat

    Eerder 50%

    7 jaar geleden
  • PotterFanaat

    100% eh....……dus helemaal niet waar!!!!

    7 jaar geleden
  • linky

    100% dat is wel erg aardig... maar ik denk niet dat het klopt... ik ben helemaal niet zooo super... ik ben 40/50 denk ik mischien wat lager

    1 decennium geleden
  • DaruboCho

    100 %

    toffe quiz maar volgens mij is de uitkomst niet helemaal waar :S

    1 decennium geleden
  • LiiesJ

    Híp
    Tóffé QuiZ TróuwénS ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?