Wie ben jij van High School Musical

Titel zegt het zelf! Ben jij Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad, Taylor, of Ms Darbus! Hier kan je het testen! Let wel niet te veel op de tekstjes bij de uitkomsten! Ik weet dat ze op niets trekken bijna.

Mogelijke uitkomsten

Troy Bolton (1 x uitgekomen)

Jij bent Troy Bolton. De zingende basketbalspeler waar bijna alle meisjes zot op zijn. Aan de buitenkant is hij stoer maar vanbinnen zit er een lieve jongen. Hij is bang om te tonen wie je eigenlijk echt is, maar dat komt allemaal in orde als hij Gabriella ontmoet.

Gabriella Montez (21 x uitgekomen)

Jij bent Gabriella! Het bescheiden, lieve wiskunde genie dat een nieuweling is op East High. Ze vindt het niet leuk om elkaar van school te veranderen en zit dan ook de hele tijd met haar neus in de boeken omdat ze amper vrienden heeft. Maar dat verandert allemaal wanneer ze voor het eerst met Troy zingt op oudejaarsavond.

Sharpay Evans (9 x uitgekomen)

Jij bent Sharpay, dramaqueen en hét populairste meisje op East High. Ze is een beetje egïstisch en de anderen kunnen haar geen barst schelen. Ze is altijd bezig met haar, make-up, looks en... Troy, die ze probeert af te nemen van Gabriella

Ryan Evans (2 x uitgekomen)

Jij bent Ryan Evans. Het poedelhondje van Sharpay die zijn zus achtervolgd overal waar ze gaat. Een klein beetje zielig eigenlijk. Langzaam begint hij meer en meer op zijn zus te lijken maar eigenijk heeft hij wel een gouden hart.

Chad Danforth (0 x uitgekomen)

Jij bent Troy. De beste maat van Troy. Hij heeft maar 1 passie: basketbal. Je ziet hem dan ook maar weinig zonder een bal in zijn handen te hebben. Denkt veel aan zijn reputatie maar uiteindelijk blijkt hij ook een ander persoon te zijn

Taylor McKessie (2 x uitgekomen)

Jij bent Taylor McKessie. Hoofd van het wiskunde team en een beetje een boys hater. (Maar dat verandert wanneer Chad haar uitvraagt) Ze komt een goede vriendin van Gabriella en stilaan ook van de wildcats

Ms. Darbus (1 x uitgekomen)

Jij bent Ms. Darbus! De enge, zotte leraar van East High. Ze is verzot op het theater maar ze kan niet tegen GSM's en zet graag mensen in de strafstudie. Studie kan je het eigenlijk niet noemen maar gewoon decors schilderen en kleren naaien is voor sommigen al een heuse straf!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • nikkiemalik

    gabriella!!! love her(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • XLieniiX

    gabri

    1 decennium geleden
  • gootieX

    Ik ben Sharpay. Alléja, khoop da'k een beetje minder egoïstisch en zo ben.

    1 decennium geleden
  • HermelienxX

    Ik ben ook gabriella!! Goe e! Tis de tofste vin ik!

    1 decennium geleden
  • padmeC

    Ik ben Gabriella!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?