Jared Leto and you! {109}

Iedereen mocht blijven, en Jared die had een verassing voor je schijnbaar de volgende ochtend samen met Kiro en Strify ^^

Mogelijke uitkomsten

Paintball :D And our looking scaredy-cats are Shannon, Tomo, Luminor and Jared! (9 x uitgekomen)

Jared riep dat jullie in teams moesten en dat jouwn team tegen Strify zijn team moesten, je koos natuurlijk eerst de meiden als je de kans ervoor kreeg.

Strify: Mäx!
Jij: Arianne!
Strify twijfelde en schreeuwde keihard 'Fabi'
Jij: Carolaa..
Strify keek je met de minuut hoogachtender aan.
En riep Yu bij zijn team.
Jij koos in ieder geval voor Kiro.
Strify: Schreeuwde zo hard als ie kon naar 'Shin'
Je schreeuwde naar de overgebleven Halbig dat ie moest komen!
Je keek Strify geniepig aan en voelde toen de blik van de opasser Shannon op je gericht met de paintball wapens, hij gaf iedereen er 1 en rende snel naar Luminor, Jared & Tomo die al veilig achter de hekken zaten koffie te drinken.
Je rende met Arianne en Jo mee naar jullie bunker, ondertussen Carolaa en Kiro zich al verscholen hadden in de bosjes ergens. Je zag Strify al bij de bunker staan als wacht en zette je wapen goed neer zodat je al kon knallen en dat deed je ook, Strify keek opeens overal rond en je bleef zolang doorknallen totdat ie helemaal rood zag van de geschoten balletjes. Je hoorde een paar zoen geluiden en keek achter je door de kleine raampjes en zag Carolaa en Yu zoene, je dacht bij jezelf die 2 kunnen nooit van elkaar afblijven in plaats Arianne en Fabi die als ze elkaar zagen gewoon een knuffel en een kleine zoen gaven. Je knalde snel op Fabi en op Mäx die voorbij kwamen rennen en zag Arianne met je meeknallen, jullie maakte een high 5 en rende snel op zoek naar andere slachtoffers. Je zag Kiro's en Arianne's grijns en je begreep wat ze gingen doen jullie sluipte zo zacht mogelijk naar Yu en Carolaa en schoten een stuk of 100 keer op Yu! Waarop hij net zoals Strify & Mäx af was alleen Fabi moest nog tegen jullie 4 en dat was voor jullie moeilijk want hij was ergens heel erg goed verstopt. Jullie rende ieder een eigen plek op en nog geen 7 minuten later hoorde jullie Arianne al roepen en je rende samen met Kiro naar haar toe en schoten op Fabi.. Aan Carolaa hadden jullie niks want ze zat weer te kletsen met onze lieve vader Jared!

We all shine on! Or did we mean we all grown up! (0 x uitgekomen)

Mijn oompie zijn verjaardag :D :D :D
taart! Wil ik ook :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • LostAlone

    moree:D
    egt waar ze zijn vet hip:P

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    Aan Carolaa hadden jullie niks want ze zat weer te kletsen met onze lieve vader Jared

    ^^ Srry But I Like talking :D:D

    Whaha Yu en Ik zijn lekker aan het zoene,,moeten jullie het weer verpeste he :P

    Whaah Snel vedre or :D

    xx Caroolaa(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?