Op wie lijk jij?

deze quiz laat je zien op wie jij lijkt uit mijn verhaal 'My Way'.
voor als je wilt weten hoe de karakters zijn, als je eerst het verhaal gelezen had. Ook hoop ik dat je hierdoor geïnteresseert raakt in mijn verhaal en deze gaat lezen.

Mogelijke uitkomsten

Robin (36 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Robin.
Je hebt een eigen leefstyle en een eigen mening,
maar staat altijd open om nieuwe dingen te leren. Jij vindt het mooi om nieuwe dingen te zien en te leren, maar blijft vaak bij je eigen standpunt. je hebt een sterke wil, je blijft bezig tot je je doel bereikt hebt! Verder onderschatten veel mensen je, dat vindt je vervelend. je wil dan ook vaak het tegendeel bewijzen.

Hide (25 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Hide.
jij kijkt graag eerst de kat uit de boom. als er dingen zijn waar je niet geheel zeker over bent, laat je het of aan een ander over, of je gaat er voor jezelf meebezig tot je het wel kan. Dingen waar je zelfverzekerd over bent doe je het liefst, hier blink je dan ook bij bovenuit. Verder ben jij echt een natuurmens, je wilt weten hoe alles in elkaar zit. niet alleen bij natuur, ook bij mensen en dus cultuur. over het algemeen ben jij een erg rustig persoon.

Aiden (16 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Aiden.
jij bent erg zelfverzekerd, ook al kan je bepaalde dingen niet. jij kan goed op kritiek als deze onderbouwend is. Verder is communicatie je zwakkere punt, jij wordt dan ook snel boos. jij bent erg zorgzaam, als je mensen ziet die een handje kunnen gebruiken biedt jij deze graag aan. met je vrienden vindt je het heerlijk om grote praatjes te hebben en mensen voor de gek te houden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?