Hoe bijgelovig ben jij??

Ojee! Vrijdag de dertiende komt eraan... Blijf jij angstvallig verstopt onder de dekens in bed liggen??
Of is dit voor jou een dag zoals alle andere dagen?
Doe deze Quizlet en find out of jij een angsthaas bent of 'n ijskonijn!!

Mogelijke uitkomsten

suppernuchter (12 x uitgekomen)

Vrijdag de dertiende is voor jou een gewone dag zoals alle andere dagen van de week! Jij blijft er niet voor thuis en let ook niet bijzonder goed op om te voorkomen dat jou iets overkomt! Geld gooien in een wensput vind jij geldverspilling, zwarte katten zijn net zo lief als die met een andere kleur. En eerlijk gezegd vind je het 'n beetje overdreven als andere dat wel doen! Als iemand niet bijgelovig is dan ben jij het wel!!

beetje bijgelovig... (6 x uitgekomen)

Soms twijfel je of iets toeval is of niet. Jij hebt stiekem wel een gelukspen voor je proefwerken, maar als die het niet meer doet, koop je gewoon een nieuwe pen. Wie weet brengt die ook wel geluk... Als je in je agenda ziet dat vrijdag de dertiende op komst is, slik je wel even, maar je laat je humeur er niet door verpesten. Je let misschien wat beter op dat je niet onder een ladder doorloopt, maar echt bang voor het grote ongeluk ben jij niet!!

Heilig overtuigd (6 x uitgekomen)

Jij weet heel goed wat ongeluk brengt en wat niet. Boven jou kamerdeur siert een hoefijzer, en dat klavertje vier dat je deze zomer hebt gevonden in het gras heb je gedroogd en in een lijstje opgehangen. Het lijkt wel of het ongeluk jou opzoekt op vrijdag de dertiende. Heb je soms al een keer je been gebroken of een ander ongeluk gehad op deze dag? Het liefst zou jij die dag alleen maar in bed liggen. Maarre, da's misschien een tikkie overdreven!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • GreatKid

    Niet bijgelovig (A)

    1 decennium geleden
  • Dreadful

    haha lol..(Y)
    doe ook es myn quizes..(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?