Kun jij de Gedachtenwereld redden?

De Gedachtenwereld is een wereld gecreeërd door de fantasie van mensen. Zolang de fantasie van mensen voortleeft, blijft deze wereld bestaan.
Maar de Gedachtenwereld is in gevaar, schaduwen beginnen gebieden over te nemen en er is een enorme vrees voor de dag waarop de hele wereld bedekt met schaduwen zal zijn.
Er is hulp nodig, hulp van één van de makers van de Gedachtenwereld - een mens. Maar niet zomaar een mens, hij of zij moet de kwaliteiten bezitten om de Gedachtenwereld te kunnen redden...
Zou jij geschikt zijn voor deze taak?
Vind het hier uit!


~Voor de fantasywedstrijd van Antebellum

Mogelijke uitkomsten

Ja! Jij bent de redder waar de Gedachtenwereld op heeft gehoopt! (249 x uitgekomen)

Jouw fantasie is rijk genoeg om te geloven in elfjes, feeën en andere magische wezens waarin anderen hun geloof allang zijn verloren. Maar waarom zou men deze wezens verzonnen hebben, als ze niet bestaan? Ergens moeten die verhalen toch vandaan komen? Exact, uit de gedachten van fantasierijke mensen, zoals jij!
Jij bezit de kracht om de schaduwen te verdrijven en het licht voor eeuwig te laten schijnen, zodat de balans tussen licht en donker herstelt kan worden.
Succes!

Nee. Jij staat te realistisch in het leven. (18 x uitgekomen)

Jij bent een realist en in staat om voor elk probleem een oplossing te verzinnen, zolang het binnen de natuurwetten van onze wereld past. Zodra er iets gebeurd wat niet te verklaren is, raken jouw hersenen in de knoop en om die reden wil jij een zo groot mogelijke afstand van magie nemen.
Maar wees niet bang voor fantasie! Durf te dromen en durf erin te geloven, je zult zien dat het leven dan een stuk mooier is!

Nee, je houdt van magie, maar gelooft er niet in. (125 x uitgekomen)

Jij houdt van fantasy, magie en alles wat niet echt is, maar weet dat het niet bestaat, dus heb je er enige afstand toe. Dat is heel gezond, zo verlies je de werkelijkheid niet uit het oog, maar ben niet te bang te geloven! Want als je niet gelooft, dan is het nooit waar!

Statistieken

Statistieken

Reageer (37)

  • DemiDLovatic

    Nee, je houdt van magie maar je gelooft er niet in (:

    1 decennium geleden
  • ObsessedWith

    Kom maar elfjes ik red jullie wel! ookal ben ik ook best wel realistisch haha

    1 decennium geleden
  • MrUnderhill

    Ik red de wereld!

    1 decennium geleden
  • Sanguis

    De redder in nood! :)

    1 decennium geleden
  • OneNiallLove

    banasplit gevoel idd

    droomde een x dat ik in banasplit zat

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?