When Mothers Meet... [6]

^^

Mogelijke uitkomsten

secret lover (11 x uitgekomen)

[JOYPOV]

langzaam kom je overeind en vraagt: waar ben ik en wat is er gebeurd?

even later als Bill je alles heeft uitgelegd komt de dokter binnen. Hij zegt dat je een lichte hersenschudding hebt omdat je met je hoofd tegen de badrand bent geknald. en dat als je rustig aandoet je gewoon naar huis toe mag.

even later zit je in de auto. Bill is er ook, hij vroeg of hij mee kon gaan en je moeder moest natuurlijk weer ja zeggen. nou ja eigenlijk is het nog niet zo erg heb je tenminste nog iemand om mee te praten. het is vakantie en lisanne is met haar familie naar New York wow je was echt zooooo jaloers toen ze het vertelde. maar nu heb jij een duitse macho naast je zitten daar zou zij jaloers op zijn. je schrikt van je eigen gedachten, vind ik hem leuk? ik bedoel hij is best knap enzo... maar vindt ik hem leuk? ik ken hem pas net! opeens besef je dat je naast een ster zit. duizende meisjes zouden nu op jou plaats willen zitten! misschien moet ik hem maar wat beter leren kennen. maar zijn telefoon nummer vragen durf je dat wel?

[BILLPOV]
ze is best knap. maar ja ze zal mij vast niet leuk vinden, ze is meer een type die op Tom zou vallen. misschien kunnen we vrienden worden, dan kan ik toch nog bij haar zijn! maarja... als ik tom was had dat veel makkelijker gegaan...

nee (0 x uitgekomen)

nee

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?