Hoe ver ga jij bij het chatten?

Verzin jij - behalve een valse naam - de meest ongelooflijke dingen over jezelf tijdens het chatten? Of blijf jij - zelfs bij een onschuldige flirt in cyberspace - liever eerlijk? Doe de test en kom erachter wat jouw verborgen chatfantasie is! :DEnjoy!!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Chatverslaving-ALERT (14 x uitgekomen)

Jij vindt chatten spannend en sexy! Als een bepaalde chatsessie je weet te prikkelen, kan je haast niet wachten om weer online te gaan, dan heeft het chatten je volledig in de ban. Onze tip: vergeet de jongens/meisjes uit je onmiddelijke omgeving niet uit het oog!

Anonieme chatter!!! (35 x uitgekomen)

Chatten is voor jou de manier om iemand beter te leren kennen en stiekem zijn/haar persoonlijkheid te testen. Je hebt heus wel al enkele chatsessies met heimelijke onbekenden achter de rug en fantaseert erop los hoe jouw chatvriend(in) eruit zou zien. Is afspreken met hem/haar echter wel een goed idee?

Gewoon voor de fun! (60 x uitgekomen)

Als jij je verveelt of er is niks op televisie of er is niemand op msn,etc.!Heb jij vaak de neiging om mensen bij de neus te nemen je doet je dan soms voor dat je een elegante dame van 21 jaar bent met blond haar tot aan haar kont.Maar je doet dat gewoon om de verveling tegen te houden!Probeer ook gwn eens eerlijk te zijn wat ik bedoel is dat je eens gewoon op een chat moet gaan en gewoon eens een praatje slaan met iemand van je eigen leeftijd MAAR LET OP!

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • Animal2

    Anoniem

    Als ik met een onbekende chat wel ja _O_

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Verslaafd klopt(huil)

    1 decennium geleden
  • Alcatraz

    Gwn voor de fun, dat kan niet kloppen want ik heb ingevult dat ik eerlijk ben

    1 decennium geleden
  • Airborne

    Gewoon voor de fun.
    KLOPT :'D x

    1 decennium geleden
  • Synyster

    ANONIEM :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?