Gustav, ich krieg dich einfach nich' mehr aus mir raus.. [2]

Ik trek mijn slaapshirt over mijn hoofd, neem een aanloop en duik mijn bed in. Rillend en met mijn hoofd nog vol herinneringen aan het concert van net, trek ik de deken over me heen. Ik druk nog snel een kus op een van mijn Gustav-posters boven mijn bed en knip dan het lampje op mijn nachtkastje uit.
Kwaad denk ik terug aan het moment dat ik thuis kwam, en mijn ouders wilde vertellen hoe geweldig het concert wel niet was geweest. "Femke, douchen en naar bed.. En opschieten alstjeblieft. Ik heb er geen zin in dat jij morgen weer tot weetikveel hoelaat in bed ligt, en geen huiswerk meer maakt" Was het antwoord geweest.
"Maar het.." Probeerde ik nog. "Geen gemaar, hup.. slapen jij!" Kwaad was ik de trap opgestampt, had mijn slaapkamerdeur hard dichtgeknalt en was daarna zo'n halfuur gaan douchen, met als gevolg en nóg kwadere moeder en een kwaad broertje dat er ook wel eens bij wilde.
Waarom kon ik niet gewoon bij Gustav zijn? Een traan rolde over mijn wang. Gustav Gustav Gustav. Dat was het enige wat de laatste 2jaar nog door mijn hoofd heenspookte. Soms werd ik er zelf gek van. Ik kon niet beschrijven hoe het was. Hoe vreselijk veel pijn het deed zoveel van iemand te houden, die zo onbereikbaar was.
Ik drukte mijn hoofd in mijn kussen en hield een harde gil binnen. Ik had zo zin om nu iemand een keiharde mep te geven. Het enige wat ik nu nog wilde was bij Gustav zijn, en nergens anders meer aan hoeven denken.
Opeens schoot ik overreind, en besefte dat ik een paar seconde geleden het geniaalste idee in mijn hele leven had gekregen. Ik glimlachte tegen mijn muur die vol posters hing. Waarom ging ik Gustav niet gewoon opzoeken?

Mogelijke uitkomsten

Ok, let's start searching. (9 x uitgekomen)

Wie niet waagt, wie niet wint. Hét spreekwoord wat ik tegenwoordig bij alles wat ik wilde gaan doen gebruikte. Ik stelde me al voor hoe ik Gustav opzocht en hij hopeloos verliefd op me zou worden. Oke, diep in mijn hart wist ik wel dat dat zo makkelijk niet ging, maar fantaseren was leuk! Ik zou het in ieder geval kunnen proberen. Als ik niets deed was er ook geen kans dat Gustav me ooit op zou merken, dus waarom ook niet?
Maar waar wilde ik hem in godshemelsnaam gaan zoeken? Hij zou overal kunnen zijn, zelfs bij mijn oma. Oke, dat was misschien wat overdreven. Maar in zekere zin zou het kunnen, hield ik mezelf voor.
Ik sloeg mijn deken opzij en stapte uit bed. Ik zou vast wel ergens kunnen vinden waar hun volgende concert was. Zachtjes liep ik naar de hoek van mijn kamer, waar de pc stond, en startte hem op. Ik logde in en opende internet. Niet veel later had ik het al gevonden. 7 augustus 2008, een concert in Dortmund. Zou ik daar veel aan hebben? Ik betwijfelde het. Na dat concert gingen ze aan hun nieuwe album werken, en waar kon ik ze dan nog vinden? Ik leunde met mijn ellebogen op tafel en zuchtte. Opeens sprong ik op en onderdrukte een gil. Natuurlijk! Dan kon ik ze vinden in hun studio. Goh, was ik nou echt zo blond of leek dat maar zo?
Vrolijk sloot ik de computer af en liep terug naar mijn bed. Waar was mijn mobiel nou weer? Vast beneden laten liggen. Langzaam opende ik mijn slaapkamerdeur en luisterde. Het was donker en ik hoorde nergens gepraat. Iedereen sliep dus al. Zacht liep ik de trap af.. En miste de laatste tree. Met een knal kwam ik op de grond terrecht. Geschrokken luisterde ik op een reactie, die gelukkig niet kwam. Als mijn moeder wist dat ik nou nog niet sliep.. Ik wreef over mijn ellenbogen maar had gelukkig verder niets. Op de eettafel in de woonkamer vond ik mijn mobiel terug. Ik liep weer naar boven, en deze keer ging ik voorzichtiger de trap op. Ik ging op mijn bed zitten, en smste Claudia:

Claud!
Ik heb serieus het beste idee van mijn leven gekregen.
Ik vertel het je morgen, okaay?
Kan ik rond 1 of 2uur langskomen? Sms maar zurück (:
<3ichliebedichganzviel xox'
btw: concert was super!

Ik ging trok de deken over me heen, en met veel fantasieën en gedachten aan het concert viel ik in slaap.

Nee.. (4 x uitgekomen)

Met een zucht liet ik me terugvallen in mijn kussen. Wat nou Gustav opzoeken? Was ik wel helemaal goed wijs ofzo. Alsof dat zo een twee drie ging. "Doei mama! Ik ga Gustav opzoeken, ik weet niet wanneer ik terug ben hoor!" Ik trok de deken over mijn hoofd en probeerde mijn tranen binnen te houden. Gustav opzoeken.. zou het maar zo makkelijk gaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • FEMKExGUSTAV

    Hehe was hem vergeten in de serie te zetten net (:

    1 decennium geleden
  • Tasss

    Verder! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?