That Boy And That Girl [1]

Deel 1

Veel plezier!
En willen jullie misschien een reactie achter laten^^

Mogelijke uitkomsten

Dance Dance.. (6 x uitgekomen)


Demi pov:


“Komaan, anders komen we telaat” roept Charissa door de gangen. “Anders is Estelle weer geïrteerd, en dan laat ze ons weer de moeilijkste dingen doen” roept Loes. Estelle is onze danslerares. Ze is goed, maar zo streng. Ik hoor muziek uit de zaal komen. “ Shit! Ze zijn al bezig” vloek ik. We proberen zo stil mogelijk de zaal binnen te gaan. De muziek stop plots. “En Waar Hebben Jullie Uitgehangen!” ging er door de zaal. “Maakt het wat uit! We zijn er nu toch!” antwoorde Siham terug. Estelle schrok er van. “Nu durft ze niets meer terug tezeggen” fluistert Siham tegen me. We barsten alle twee in lachen uit. Estelle geeft ons nog een vernietigende blik en gaat dan verder met de les.


“Mensen! Je kan je nog altijd inschrijven voor de auditie” schreewt Estelle nog aan het in de van de les. “He auditie? Welke auditie?” vraagt Loes verward. “Haha Loes, jij weet toch ook altijd van niets” zegt Charissa lachend. “Yeah! That’s me! Maar welke auditie?” vraagt Loes terug. “Wel, de auditie voor de videoclip van de broer van Charissa” antwoord ik. “Maar wie is die nieuwe?” vraagt Siham. “Ik denk dat ze Kim heet” antwood ik terug. “Zullen we gauw genoeg weten” zegt Siham en stap op haar af. “Hai, ik ben Siham! En dit zijn Charissa, Demi en Loes” zeg ze. “Oh, Hoi ik ben Kim. Gaan jullie ook medoen aan de auditie?” vraagt Kim. “Jep” antwoord ik terug. “Weet je dat het de videoclip van Chris Brown is” zegt ze opgewonden. “Hebben we gehoord” antwoord Charissa. “Weet je dat de zus van Chris Brown hier ook op les zit” zegt ze weer. Nu moesten we allemaal lachen. “Aangenaam, ik ben de zus van Chris Brown” zegt Charissa lachend.


Kim was wel leuk. Ze ging vanavond samen iets met ons doen. “Zo wat gaan we doen?” vaagt Loes. “Weet ik veel. En nee Loes we gaan geen pizza eten” antwoord ik. “Maar pizza is toch lekker” zegt Loes weer. “Maar niet om een heel week , elke dag na elkaar te eten” zegt Charissa nu. “Spelbedervers” mompeled Loes. “Maar wat zullen we dan gaan doen?” vraagt ik...

Kim (6 x uitgekomen)


Hoi,ik ben dus Kim en ben 16 jaar en heb licht blond haar,ik ben slank en mijn favorieten kleuren zijn geel en zwart. lichtbruine ogen met een rijs randje en tja verder heb ik niet veel info over mezelf.



Byee!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • KimCupCake

    Verder en die Kim ben ik <333

    1 decennium geleden
  • Skip

    Ooh snel meer!! :D hij is leuk ^^

    1 decennium geleden
  • TRAINWRECK

    ik vind hem echt weis :D
    snell veder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?