Spin The Bottle met... the Gazette!!!

flesje draaien met the GazettE, benieuwd van wie jij een zoen krijgt, de lekkere Ruki, de smexii Aoi, manlegs Uruha, no-nose Reita of toch de kawaii dimpleguy Kai, nee het zijn geen meisjes en nee ik ben niet hun eigenaar (zou ik willen <3)

Mogelijke uitkomsten

Ruki (50 x uitgekomen)

je geeft een ruk aan de fles en hij draait 10 rondjes voordat hij op Ruki wijst. ik: "yay, tis Taka-kun's beurt :p". Ruki gromt wat onverstaanbaars, staat op, loopt naar jou toe en geeft je een klein kusje op je wang. Uruha: "is dat echt alles Ruki?!" Ruki: "kop dicht mannelijke hoer" ik: "nou nou zeg, kan het niet wat liever voor elkaar :O". Ruki loopt naar zijn plaats terug en voor de rest van de avond negeert hij iedereen.

Uruha (66 x uitgekomen)

de fles draait 7 rondjes en wijst naar Uruha. ik fluister tegen je: "wist je dat hij je leuk vind?" je kijkt me even raar aan, maar dan staat Uruha voor je neus en pakt je flink op je bek. hij grijnst en gaat terug naar zijn plaats en jij bent voor de rest van de avond in een soort trans :P

Aoi (72 x uitgekomen)

je draait de fles... 5 rondjes... en hij wijst naar... Aoi. Aoi springt op en doet zijn gouden kimono-dansje (ik kon het niet laten :P). hij loopt naar je toe en begint een flinke make-out-sessie xD loopt dan weer naar zijn plaats en laat iedereen met zo'n o_0 expressie achter.

Reita (190 x uitgekomen)

nooit maar dan ook nooit meer laat ik jou die fles aanraken, dat ging allemaal veel te raar o_0 als de fles eindelijk stil ligt wijst hij naar Reita. Reita staat op, loopt naar je toe en geeft je een voorzichtig kusje op je wang en dan eentje op je lippen. je wordt knalrood terwijl hij terug naar zijn plaats gaat

Kai (36 x uitgekomen)

je geeft een lichte tik tegen de fles waardoor hij net geen 3 rondjes draait en naar Kai wijst. hij lacht wat er voor zorgt dat het kuiltje in zijn linkerwang zichtbaar word (fangirls die achter de ramen staan en niet naar binnen kunnen: "KYAAA!!! KAWAII!!!"), staat op, loopt naar jou toe en geeft je een lief kusje op je lippen. dan fluistert hij in je oor "ik vind je leuk, zullen we eens een keertje samen wat gaan doen, ik hoor je antwoord graag na de party" hij knipoogt naar je en gaat weer terug naar zijn plaats.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • LOLITEA

    @Shiroi
    nu-uh, Ruki is hier de perv die Reita altijd raped, Reita is niet echt een perv, meestal xD

    1 decennium geleden
  • Remilia

    Hum, hum *kucht*
    KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (H)(H)(H)(H)(H)!!!
    >////<

    REITAAH :PP Hihi meestal is hij de enorme perv XD

    1 decennium geleden
  • LittleKawaii

    Uruha <33
    sexii manlegs...
    :o..uru-kun is geen mannelijke hoer,,:P
    uru is sexii


    maar ik wil mijn husband Reita :Y)
    hij's mijn dus wie aan hem komt ga ik bijten (A)

    1 decennium geleden
  • xRuki

    Aoi? o.O
    alweer x'D
    wat heb ik tog? xd
    niet dat het erg is :3 <3

    1 decennium geleden
  • Tethan

    Aoi<33 =D Okay, zijn gouden kimono dans is inderdaad echt geweldig ja xD.
    Xoxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?