Whoever brings the night #1

jup... 1e deel dan maar zeker? ^^

Mogelijke uitkomsten

pompiedom... (15 x uitgekomen)

het publiek ging uit de bol. “we want more,, whaaaaa!!!!”
Ik steek mijn handen in de lucht en glimlach dankbaar naar de mensen in de zaal. Het geeft een immens gevoel om mensen blij te maken door gewoon je ding te doen en plezier te hebben. Ik grijp naar het bakje met plectrums en gooi er nog een paar het zwarte gat in. Terwijl de outtro verder speelt komt de band samen op het podium voor de gezamenlijke buiging. Zwetend knikken we elkaar vol adrenaline toe. Ik wuif nog een laatste keer en verdwijn achter de coulissen. De fans blijven schreeuwen en de band gaat terug het podium op.
“ Wish I had an angel! Yeahh!” schreeuwt Marco.
Ik zoek een fatsoenlijk plectrum en haast me terug the stage op. Met een grijns ram ik nog eens op mijn gitaar en entertain het publiek.
“I wish I had an angeeeeeeellllll!”
En toen was het echt gedaan. We buigen nog een keer en druipen vermoeid het podium af. Ik plof in de zetel en pak een biertje. Mijn gitaar belandt op zijn staandertje en het cartoontje staart me mysterieus aan. Jukka ploft op de bank over me en begint aan zijn tweede pilsje. Anette staat in de douche en Tuomas is naar buiten om te roken. Ik staar verder dromerig naar mijn paarse gitaar en nip van het blonde goud. Ineens voel ik een ijskoude stortvloed in mijn nek en spring ik met een schreeuw recht.
“Wha wha wha.. o__O koud!”
Marco barst in lachen uit en laat de emmer los. Jukka verslikt zich in zijn biertje en Tuomas komt binnen om te kijken wat dat lawaai allemaal is. Hij trekt zijn gezicht in een droevige glimlach. Zijn droevige glimlach, want niemand anders kan glimlachen alsof het geluk van de wereld hem langzaam kwelt en vanbinnen uit wegvreet.
Ik loop dreigend -en druipend- op Marco af en bespring hem. Dan knuffel ik hem plat en bestudeer tevreden het resultaat. ‘your death is payed…’ x3
Een uurtje later staat de band klaar om weer een nachtje vliegtuig te overleven.



reactie's?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Elvenpath

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(zoals ik op een concert van nightwish zou schreeuwen^^ waar ik nie naartoe mocht(huil))
    I WANT MORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*hyper hyper hyper hyper....*
    trouwens..."groevige glimlach van Tuomas"....schoon beschreven:)

    1 decennium geleden
  • FACEPLANT

    HIJ
    IS
    VET
    EN
    JIJ
    OOK
    EN
    JIJ
    MOET
    VERDER
    SNEL!
    X. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?