Wie ben jij van Narnia?

Wil jij weten wie je bent van de supérfilm Narnia?De schattige Lucy, de lieve Aslan of misschien de gemene witte heks Jadis?

Weet het met deze quiz!


x

Mogelijke uitkomsten

Lucy (212 x uitgekomen)

Jij bent Lucy!!

Je bent de kleinste maar enorm dapper. Daarom noemen ze jou ook koningin Lucy de dappere. Ook ben je erg schattig.Jou favoriete broer is Peter omdat Edmund je altijd zit te plagen. Omdat je jonger bent. Ook ben jij de lieveling van de grote leeuw Aslan.

Susan (468 x uitgekomen)

Jij bent Susan!!

Je kan erg goed boogschieten. Ook ben je erg aardig. Daarom noemen ze jou koningin Susan de goede.Je bent erg slim en weet altijd wat het beste is voor iemand. Een nadeel is dat je alles wel in de logische manier bekijkt. Je bent ook nog eens verliefd op Caspian.

Edmund (169 x uitgekomen)

Jij bent Edmund!!

Je bent soms wel arrogant maar niet altijd. Je bent erg rechtvaardig, daarom noemen ze je ook koning Edmund de rechtvaardige. Ook houd je ervan je kleine zus Lucy te plagen omdat zij er niets tegen kan doen. Wel ben je de grappigste van je broer en zussen en weet de humor er in te houden.Turks fruit vind je het lekkerste dat er bestaat.

Peter (151 x uitgekomen)

Jij bent Peter!!

Je bent erg dapper en zorgzaam.Je bent de oudste van de vier daarom noemen ze jou ook koning Peter de grote.Ja , jij bent Hoge Koning. Je houd veel van Susan, Edmund en Lucy en probeert dan ook als een vader over te komen als je moeder er niet is. Iets wat Edmund niet kan waarderen.Jou lievelingszus is Lucy.

Aslan (97 x uitgekomen)

Jij bent Aslan!!

Je bent een leeuw. De liefste en beste leeuw die er bestaat. Je bent de echte koning van Narnia en hebt de Pevensie's er heen gebracht.Ook heb je 'magische' krachten omdat je Narnia zelf hebt gemaakt. Je houd erg veel van Lucy Pevensie.

Mr. Tumnus (30 x uitgekomen)

Jij bent Mr. Tumnus!!

Je bent erg vriendelijk. Maar soms een tikje verlegen en wantrouwig. Ook ben jij een faun. Je haat de winter in Narnia en bent dan ook heel blij als de Pevensies er in komen. Lucy Pevensie ontmoet je als eerste.

Jadis alias de Witte Heks (81 x uitgekomen)

Jij bent Jadis alias de Witte Heks!!

Je bent altijd gemeen maar doet je soms lief voor om iets te krijgen. Zo heb je Edmund in de val gelokt met Turks Fruit. Je bent zelf geen mens want je hebt reuzenbloed in je. Je hebt Narnia vervloekt met altijd winter zonder kerst.

Caspian (385 x uitgekomen)

Jij bent Caspian!

Je bent erg aardig. Je bent prins van de Telmarijnen maar nu ook koning van Narnia. Samen met de Pevensies.Je wilt eerst Miraz , je oom dood. Omdat hij je vader heeft vermoord maar dan wil je geen koning zoals hem worden. Goede keuze! En je bent verliefd op Susan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (112)

  • Snaaitje

    Susan

    6 jaar geleden
  • F4Nina

    Ik ben Aslan, wauw best een grote eer **

    7 jaar geleden
  • HanneLise123

    jo

    7 jaar geleden
  • Jazzizcool

    wrm peter ik heb ingevult dat ik een meisje ben
    ...

    9 jaar geleden
  • XMaiX

    Susan
    Maar ik kan haar helemaal niet uitstaan:P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?