Wie ben jij van Harry Potter?

Ben jij de dappere Harry,de slimme Hermelien of de stuntelige Ron?

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (122 x uitgekomen)

Jij bent Harry!

Je bent erg dapper en ook vriendelijk als die persoon het verdient.Jouw vijand is Draco Malfidus,en natuurlijk Voldemort.Je bent helemaal niet bang om de strijd tegen het kwade aan te gaan.

Hermelien Griffel (38 x uitgekomen)

Jij bent Hermelien!

Je bent ongeloofelijk slim en blijft door wat je ook gaat,altijd trouw aan je vrienden.Ook ben je net als Harry,erg dapper.

Ron Wemel (62 x uitgekomen)

Jij bent Ron!

Je bent de jongste van de broertjes Wemel en je kan je daardoor wat verlegen voelen.Maar dat is nergens voor nodig.Soms ben je wat verlegen,dan flap je er weer dingen uit maar ook wat onhandig.Bovenal ben je een erg goede vriend.

Ginny Wemel (27 x uitgekomen)

Jij bent Ginny!

Je bent een erg verlegen maar lief meisje.Omdat je alleen maar veel broers hebt,kan je je een beetje jongensachtig gedragen maar àlle jongens liggen daardoor aan je voeten.Ook kan je erg goed met Hermelien en Loena overweg.

Loena Leeflang. (29 x uitgekomen)

Jij bent Loena!

Jij bent een tikje gek en raar,maar doet àlles voor je vrienden.Ook denk je dat verschillende wezens,zoals de Kreukelhoornige snottifant bestaan.

Marcel Lubbermans (4 x uitgekomen)

Jij bent Marcel!

In sommige lessen zoals Toverdranken ben je erg dom en onhandig.Maar in Kruidenkunde ben je de beste;ook ben je erg lief,vriendelijk en wil je vaak hetbeste voor een persoon.Je bent net als Ron een goede vriend.

Draco Malfidus (67 x uitgekomen)

Jij bent Draco!

Je kan erg gemeen en geniepig doen,net als je vader Lucius.Ook ben je zeker en vast het lievelingetje van professor Sneep.Later word je ook een dooddoener.

Voldemort (25 x uitgekomen)

Jij bent Voldemort!

Je hebt vroeger je ouders vermoordt en bent erg gemeen.Je smacht naar macht over de hele toverwereld en vind het niet erg dat dat levens van mensen kost.

Anderling (10 x uitgekomen)

Jij bent Professor Anderling!

Jij bent het hoofd van Griffoendor en érg rechtvaardig.Maar ook lief.Jij kan je in allerlei dieren veranderen omdat je het vak Gedaanteverwisselingen geeft.

Perkamentus (6 x uitgekomen)

Jij bent professor Perkamentus!

Je bent het schoolhoofd van Zweinstein en erg vriendelijk.Hij probeert alle leerlingen met respect te behandelen en te helpen.Ook de jachtopziener Hagrid heb je op Zweinstein kunnen houden.

Sneep (4 x uitgekomen)

Jij bent professor Sneep.

Je bent het hoofd van Zwadderich en leerkracht Toverdranken op Zweinstein.Al zou je liever Verweer Tegen De Zwarte Kunsten dosseren.Je haat James Potter en dan is het ook overduidelijk dat je Harry ook haat.Maar Draco Malfidus,die kan bij jou geen sikkepit mis doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (34)

  • InnieVilijn

    Draco.............Als ik met Malfidus trouw word ik Innie Malfidus
    Nu ben ik Innie Vilijn!!!

    7 jaar geleden
  • xaM

    Harry, heel leuk hoor, maar ik ben een meisje....

    8 jaar geleden
  • Melaniexxx

    Ik ben altijd of hermelien of ginny

    9 jaar geleden
  • Drapplepotter

    harryy

    9 jaar geleden
  • sindle

    ik ben hermelien!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?