Wat voor soort jongen past het best bij jou??

Altijd al willen weten welke jongen bij je past? Doe deze quizlet, en je weet het antwoord! Val jij op de romanticus, de gothic of misschien op geen van beiden? Val je op de doorsnee-jongen, de skater of de nerd? Je komt er allemaal achter door déze quiz te doen!(H)(yeah)

Mogelijke uitkomsten

De romanticus. (10 x uitgekomen)

Jij valt op de romantische jongen, die je hand lief vasthoudt terwijl je met hem langs het strand loopt. Je vind het belangrijk als een jongen romantisch is, je vind het leuk als hij aan je laat zien hoe leuk hij je vind.

De nerd. (22 x uitgekomen)

Tja, meer valt hier niet over te zeggen...
Je houd in ieder geval van eerlijke, slimme jongens die niet per se knap hoeven zijn. Je voelt je bij zo'n jongen erg op je gemak en daarom val jij op slimme, nerdy-boys.





De stoere boy. (9 x uitgekomen)

Jij valt op stoere jongens met hangbroeken. Je vindt het belangrijk dat een jongen voor je zorgt en dat hij je beschermt, maar zoo romantisch hoeft het allemaal niet te zijn. Verkering vind jij niet zo heel erg belangrijk, maar als het erop aankomt wil je toch wel serieus worden genomen.

De verwijfde jongen. (4 x uitgekomen)

Je valt op jongens die zich een beetje naar jou gedragen. Je vind het leuk als ze net zo van shoppen houden als jij. Deze jongen zorgt altijd goed voor je en vind het ook vooral belangrijk dat alles jou naar de zin is.

De skater. (17 x uitgekomen)

Jij houd van stoere, skate-jongens. Ze moeten geen angst kennen en jou beschermen en goed voor je zorgen. Romantiek vind jij niet zo belangrijk aan een jongen, maar je wilt wel graag serieus worden genomen als het om de liefde gaat.

De doorsnee, Nederlandse jongen. (53 x uitgekomen)

Jij valt op een gewone, typisch Nederlandse kaaskop-jongen ;), hij moet lief zijn en aardig. Romantiek vind jij in de liefde best belangrijk en je neemt niet zomaar verkering met iedere jongen die je tegenkomt. Hij moet écht speciaal voor je zijn, en meestal val jij gewoon op de nuchtere Nederlander.

De het fotomodel-uiterlijk helemaal volmaakte jongen. (14 x uitgekomen)

Jij vind het belangrijk dat jouw vriendje helemaal pérfect is. Geen een eigenschap is verkeerd aan hem, en hij moet helemaal speciaal zijn. Je vind romantiek best belangrijk, maar je gaat vooral af op het uiterlijk. Maar vergeet niet om ook naar zijn innerlijk te kijken...!

De grapjas. (9 x uitgekomen)

Jij vind humor een van de belangrijkste dingen in een relatie. Je wilt dat de jongen met wie je verkering hebt ook wel een beetje romantisch is, maar humor is voor jou toch écht het meest belangrijk. Niet gelachen, is een dag niet geleefd.

De zorgende jongen. (27 x uitgekomen)

Jij valt op jongens die zich compleet voor jou uitsloven en alles voor je willen doen. Hij zorgt als jullie een stelletje zijn supergoed voor je en laat je nooit in de steek. Hij vind romantiek belangrijk in een relatie, en jij denkt daar ook zo over. Als jullie goed bij elkaar passen, kan een verkering lang duren..

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • XGreenDayLoverX

    De nerd. Totaal niet. Meer skater mensen ofzo.

    8 jaar geleden
  • nerveus

    De zorgende jongen. Leuke quiz. Maak er nog eens zo een!(cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?