Welke hobbit van LOTR ben jij?

Ik vond dat de hobbits wel een eigen quizlets verdienden! Dus vandaar. Ben jij Sam, Frodo, Pippin.. of ben je een doodgewone hobbit uit de Gouw?

Mogelijke uitkomsten

Frodo Baggins (46 x uitgekomen)

Jij bent het neefje van Bilbo uit 'de Hobbit'. Je bent moedig en goedhartig (soms iets té). En natuurlijk ben jij belast met een zware taak: je moet de Ring naar de Doemberg brengen en vernietigen...

Samwise Gamgee (10 x uitgekomen)

Jij bent Sam, de beste vriend van Frodo. Je bent aardig, maar hebt minder vertrouwen in personen dan Frodo. Dit heeft ervoor gezorgd dat je Frodo (op het laatste moment weliswaar, maar ach) net op tijd kon redden van Shelob (als je dat niet snapt moet je the Return of the King maar eens gaan kijken). Je bent een trouwe vriend die de moed nooit opgeeft.

Peregrin Took (23 x uitgekomen)

Jij bent Pippin, een (schattige,) nieuwschierige en vrolijke hobbit. Je bent de beste vriend van Merry en het neefje van Frodo. Door je nieuwschierigheid is Minas Tirith niet compleet verwoest (nogmaals, snap je het niet? KIJK THE RETURN OF THE KING!!!). Je bent aardig ontdeugend en je rookt een beetje te veel, maar je bent ook erg lief.

Meriadoc Brandybuck (29 x uitgekomen)

Jij bent Merry, de beste vriend van Pippin. Je bent enthousiast, vrolijk en helpt Pippin vaak (lees: altijd) uit de problemen die hij heeft veroorzaakt. Je bent een goede vriend, een dappere vechter, maar kijk wel uit waar je je zwaard heen zwaait!

Bilbo Baggins (0 x uitgekomen)

Jij bent Bilbo, de oom van Frodo. Je bent van nature een rustige hobbit, maar toch heb je een groot avontuur meegemaakt. Jij hebt tijdens dat avontuur de Ring gevonden, die je handig kon gebruiken omdat hij je onzichtbaar maakt als je hem omdoet. Je bent aardig, maar als je te weinig eet (dus niet minstens twee keer hebt ontbeten voor de lunch) ben je nogal knorrig.

Doodnormale hobbit (10 x uitgekomen)

Jij bent een gewone hobbit. Je haat avontuur. Het liefst zit je, na je derde ontbijt, lekker voor de deur te roken. Je houdt ook wel van een feestje, vooral als Gandalf er is met zijn vuurwerk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?