What would be your wedding-dress with your One Direction boy?

Met wie van de One Direction - boys trouw jij later? En welke jurk zou jij dan dragen? Nieuwschierig? Doe dan de quiz!

Mijn Stories:
Love you more than I did before ~ Liam Payne
The Last Song ~ One Direction

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (57 x uitgekomen)

'Till the death do us part' herhalen jullie tegelijk. Jij zal je aan Harry binden in deze simpele maar elegante jurk. Je hebt er wel lang naar moeten zoeken maar je wilde dat het perfect was. De jurk de locatie alles. Je bent niet zo van het over the top. Jij houdt het liever simpel, dus deze wedding dress is voor jou perfect!

Tribute to the bride and the groom!

Zayn Malik (48 x uitgekomen)

Van jou hoeft het allemaal niet zo formeel. Jij wilt een beetje een stoere trouwjurk en na lang zoeken heb je deze toch gevonden. Jullie bruiloft is net een beetje anders dan alle andere, maar dat maakt hem wel speciaal. Het wordt de mooiste dag je van leven, met jouw droomprins Zayn Malik.

Louis Tomlinson (64 x uitgekomen)

Als jij met de grappige en lieve Louis in het huwelijks bootje stapt draag jij deze elegante trouwjurk. Het wordt een traditioneel huwelijk waarbij de tranen rijkelijk vloeien. Louis was voor jullie trouwdag wel heel erg nieuwschierig naar welke jurk jij zou dragen maar gelukkig heb je hem goed voor hem verborgen kunnen houden.

Liam Payne (95 x uitgekomen)

Wow, de meeste gasten kunnen hun ogen niet van je af houden in deze geweldige jurk. Maar waar het om gaat natuurlijk is dat je aankomende husbande, Liam Payne, de jurk mooi vind. Nou dat is ook geen probleem want zodra je aan de hand van je vader de kerk binnenkomt springen de tranen in zijn ogen. Het wordt een dag die je nooit meer zal vergeten.

Niall Horan (79 x uitgekomen)

Oh, wat ben je blij als je na lang zoeken toch nog de perfecte jurk hebt gevonden voor je huwelijk met Niall. Jij wilde een bijzondere jurk en die heb je gevonden. Niall kan zijn ogen niet van je af houden en zo zitten er wel meer mensen in de zaal. Deze dag wordt een dag die jij, Niall en de gasten niet snel zullen vergeten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

 • Chuchote

  Yeaaah, ik ga met Niall trouwen !
  Die jurk is echt mooi !

  1 decennium geleden
 • Yenthlx

  hihi. Ik had Niall, en die jurk is echt heel heel mooi

  1 decennium geleden
 • Breckenridge

  Liam(H)

  1 decennium geleden
 • Fericire

  Louis(H)
  maar die jurk bij Zayn is echt MEGA mooi!!!(flower)

  1 decennium geleden
 • Euforia

  Aahh ik ga trouwen met Niall! :)
  Mooie jurken ook (:

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?