Welke Disney Heldin ben jij?

Iedereen kent de Disney Prinsessen, maar naast hen staan ook de ietwat vergeten Disney heldinnen, die jammer genoeg weinig erkenning verdienen.
In deze quiz, kan je ontdekken wie ik hiermee allemaal bedoel en op wie jij het meeste lijkt.

jeej for Disney!

Mogelijke uitkomsten

Jane (20 x uitgekomen)

Jane is een intelligente, jonge vrouw. Doordat ze de dochter is van Professor. Porter is ze erg deftig en charmant. Als ze Tarzan leert kennen verliest ze haar kortzichtigheid en wordt ze veel losser. Ze is ook gepassioneerd door kunst en kan uitzonderlijk goed tekenen. (Ze tekent alle dieren van de jungle die ze tegenkomt om er later studies over te voeren.) Jane heeft ook heel erg veel lef en is een beetje stuntelachtig.

Meg (2 x uitgekomen)

Megara is een onafhankelijke, maar lichtgeraakte vrouw van 18 jaar. Ze heeft een erg cynische humor en is daarom erg apart van de andere Disney Heldinnen. Ze is niet echt romantisch aangelegd, maar laat in de film 'Hercules' zeker zien dat ze een echte heldin is. Haar mening over mannen is niet echt positief omdat ze er nog niet veel goede ervaringen mee heeft gehad, maar Hercules brengt daar verandering in zodra ze verliefd wordt op hem. Meg heeft hoogtevrees, maar overwint haar angst in de film, wat bewijst dat ze dapper is!

Alice (33 x uitgekomen)

Alice is in de eerste plaats een dagdromer met een hele grote fantasie. Als ze terecht komt in wonderland wordt ze erg nieuwsgierig, maar ze heeft ook een hoog temperament, waardoor ze snel op haar tenen getrapt is. Ze is een slim meisje, maar in wonderland wordt dat niet geapprecieerd en dus voelt ze zich vaak alleen. Je kan ze ook omschrijven als beleeft, eerlijk, welbespraakt en respectvol als ze tenminste niet boos is...

Esmeralda (33 x uitgekomen)

Esmeralda is een erg dappere zigeunerin met een hart van goud. Ze kan zichzelf enorm goed verdedigen en beoordeeld mensen niet op hun uiterlijk. Esmeralda is de enige die bevriend wil zijn met Quasimodo, de klokkenluider, wat haar siert. Ze heeft een prachtige persoonlijkheid en neemt het op voor de buitenbeentjes (onder andere Quasimodo) en loopt niet mee met de meerderheid. Ze eist gerechtigheid en is erg passioneel. Haar talent is dansen en door haar mooie uiterlijk worden drie mannen op haar verliefd, maar slechts één daarvan is haar ware liefde.

Wendy (54 x uitgekomen)

Wendy Darling is een meisje van 12 jaar, die houdt van dromen en verhalen vertellen. Ze is snel gekwetst, maar houd van iedereen. Ze kijkt er erg naar uit om op te groeien en is nu al erg bemoederend voor haar twee broertjes en zorgt erg goed voor hen. Wendy heeft een levende verbeelding en is een beetje verliefd op Peter Pan al komen haar gevoelens nooit uit.

Lilo (8 x uitgekomen)

Lilo is een erg lief en koppig meisje. Na de dood van haar ouders is ze erg kwetsbaar geworden, maar naar de buitenwereld toe gedraagt ze zich stoer. Stitch adopteert ze als haar hond, een hond die niemand anders wilt en die iedereen vies vind. Ze ziet in hem haar beste vriend. Haar idool is Elvis Presley en ze heeft een vreemd soort humor (ze neemt foto's van dikke mensen). Haar vriendinnen vinden haar eigenlijk helemaal niet leuk omdat ze zo speciaal is en anders dan de rest, maar als Jumba en Gantu in haar leven kwamen had ze weer twee vrienden erbij.

Kida (40 x uitgekomen)

Kida is de strijdvaardige prinses van Atlantis. Als ze Milo toelaat in Atlantis, omdat ze benieuwd is naar de geschiedenis van het rijk wordt ze verliefd op hem, maar ze blijft soms erg gewelddadig en agressief. Kida heeft wel een goed hart en ze heeft respect voor alle levende wezens, al weet ze soms niet goed hoe ze die liefheid moet uiten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Elsketjee

    Alice, nee jakkes liever Meg of Esmaralda

    9 jaar geleden
  • donna2000

    Esmeralda

    1 decennium geleden
  • xxdancexx

    kida
    ):$

    1 decennium geleden
  • AyameChan

    Alice xD

    1 decennium geleden
  • Reinlicious

    Lili , alleen ik haat dat mens xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?