Welke sport hoort écht SUPERGOED bij jou??

Dit is weer een soort van die worteltest en de lovetest ;p

Mogelijke uitkomsten

Ballet (12 x uitgekomen)

Jouwn sport is dus echt; BALLET. Waarschijnlijk is het klassiek, maar het kan heeel misschien ook wel jazz zijn. Jij voelt je werkelijk vrij op de spietzen. Als je er nog niet opzit: Ik zal er wel opgaan, t hoort echt heel erg bij jou. Is jouwn lievelingskleur zachtroze? Of zwart? Grote kans want die kleuren heb je dan aan. (Maar misschien is het ook wel anders; Zoals blauw) Ga naar optredens van ballet. Je kan ook naar toneel met ballet stukjes er in.


Niet? Dan vind je Streetdance vast ook wel leuk !

Voetbal (7 x uitgekomen)

Waarschijnlijk ben je een meisje, maar nu moet je niet denken; Het is een jongenssport. Dat is dus echt niet zo. Alleen doen jongens het wat meer. Ik ken genoeg meisjes die op voetbal zitten. Jij hebt echt iets met die ronde bal. Lekker trucjes er mee doen. Of gewoon heel hard rennen. Of misschien wel lang hooghouden, koppen, enz. Kleine kans dat je het niet leuk gaat vinden ! Dus grijp je kansen en vraag aan je ouders of je op voetbal mag! t Is tuurlijk leuk als je vriendin er ook op zit, dus vraag aan haar of zij het ook leuk vind. Succes.

Tennis (13 x uitgekomen)

TENNISEN Is jouwn passie! Zit je der nog niet op? Gauw der op gaan! Lekker rammen tegen die bal. En winnen ! Als je er al heel lang op zit én talent hebt... Wie weet misschien zie ik je later wel op tv! Vind je die kleine bal veeel te klein?? Dan is er iets goed mis! Hallooo! Tennis is superleuk. Tuurlijk is het ook heel gezellig met bijvoorbeeld je vriendinnen. Lekker lachen als je - OOPS- de verkeerde kant op slaat. Niemand lacht je úit. Iedereen is (Alsje minder goed bent) zo geweest. Jij wordt ook nog wel zo goed ! (Of je bent het al)

Judo (5 x uitgekomen)

JUDO Vind jij leuk! Misschien denk jij: Goh, dan moet je alleen maar de ander op de grond duwen. Dat is niet helemaal waar. Je pakt elkaar beet en probeert allemaal tecnieken. Je kan zo de top bereiken. Haha, je moet er wel plezier in hebben hé? Eerst komt de Witte band, Gele band, enz. Je hebt dan ook nog slippen. Hoe dat gaat weet ik niet zo goed ;s. HET IS NIET ALLEEN VOOR JONGENS. Já, jongens willen rammen enzovoort. Maar voor meiden is dit ook een super sport!

Anders (29 x uitgekomen)

Je moet er nog achter komen. Succes

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • survivelen

    andersss. mijn favo sporten zijn basketbal, voetbal, overleven, ateletiek en boogschieten!(cool)(hoera)

    8 jaar geleden
  • Spotgaai

    Judo
    xD
    ZO ongeveer :P

    1 decennium geleden
  • NOUKding

    Wtf, ballet n_n
    nooooooit van mn leven HIP HOP jaaaa. <3

    1 decennium geleden
  • Lizzylover

    Anders, ik zit op paardrijden ;-)

    1 decennium geleden
  • TheDarkAbyss

    judo jaaa. ik zit er zelf ook op.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?