Met welk nieuw personage uit ONM kom jij het meest overeen?

In korte tijd zijn er drie nieuwe personages geïntroduceerd in ONM. Sinds kort zijn de karakters Tess Lindeman, Sytze Eyzinga en Maarten Luzack vrijwel dagelijks te zien in de serie. Met wie van de drie heb jij het meeste gemeen?

Mogelijke uitkomsten

Maarten Luzack (97 x uitgekomen)

Jouw karakter komt het meest overeen met dat van Maarten Luzack. Je bent een slim persoon, maar desondanks vind je het belangrijk om lekker relaxed in het leven te staan en vooral te doen wat je zelf leuk vindt. Als je ergens voor gaat, doe je dat ook voor de volle 100 procent. Achter de computer zit je het liefst filmpjes te kijken op YouTube, want muziek is belangrijk voor je!

Tess Lindeman (89 x uitgekomen)

Jouw karakter komt het meest overeen met dat van Tess Lindeman. Je bent een serieus persoon, maar zo af en toe vind je het wel leuk om iets lekker geks te doen en er lekker op uit te gaan. Je bent zeker niet te beroerd om je handen te laten wapperen en vindt het dus niet erg om te werken. Het lijkt je wel wat om een leidinggevende functie te krijgen, en vervolgens 's avonds lekker weg te dromen bij een romantische film op de bank.

Sytze Eyzinga (80 x uitgekomen)

Jouw karakter komt het meest overeen met dat van Sytze Eyzinga. Je kunt af en toe best wel naïef zijn, maar je bent ongetwijfeld een goed mens. Je brengt graag wat leven in de brouwerij en met je humor weet je aardig wat mensen aan het lachen te maken. Je bent een actief persoon (je houdt van sporten en uitgaan), maar met mensen helpen krijg je ook enorme voldoening.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Square

    Tess Lindeman
    Leuke quiz, maar ik kijk eigenlijk geen ONMxD

    1 decennium geleden
  • MilchnBilly

    Maarten Luzack

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?