x Wir haben uns totgeliebt x 2%

'Dat word mc donalds' zij opa lachend tegen charlie......

Mogelijke uitkomsten

Jup Mc donalds with grandpa mammii en charlie n_n (17 x uitgekomen)

'Het eten is helemaal verpest'zij Melanie. 'Ik zij het je Charlie' zij opa lachend. 'Wat nou weer' zij melanie. 'Ik trakteer jullie op de mac' zij hij. niet veel later zaten jullie daar te eten. Charlie was helemaal blij dat er tokio hotel poppetjes bij de happy meal zaten :3. 'Dus je bent ontslagen' zij je pa. 'ja, ik wou maar dat ik zo goed was als mama was in me werk' zij melanie. 'ach, ze is er niet meer en je kan het vast even goed' zij je pa. 'Waarom ging je morgen niet mee' vroeg Melanie. 'omdat ik niet tegen die drukte kan' zij pa lachend. 'Opaaaaaaaaaa ik heb bill in me happy meal =D' zij Charlie blij. opa moest lachen. 'En morgen zie je hem in het echt' zij Melanie. 'Jaaa maar ik geloof het niet' zij charlie. 'waarom niet' zij opa verbaasd. 'volgens mij is het gewoon een grapje' zij Charlie. 'Nee hoor' zij Melanie.

Na de mac gingen jullie naar huis, Opa was weer naar zijn eigenhuis. 'Maamaaa ik wil niet douchen' zij Charlie. 'Nou, je kan kiezen.. of nu douchen, tv kijken en naar bed' zij melanie, 'of je gaat in bad en meteen naar bed'. 'waarom moet ik vroeg naar bed'vroeg Charlie. 'omdat we vroeg naar het concert gebouw gaan charlie' zij Melanie. 'Oke ik wil douchen zij charlie. Terwijl hij aan het douchen was maakte melanie chocomelk. voor bij de tv. charlie kwam druipnat in zijn badjas aanrennen en sprong op de bank. 'hmm xD ik moet je zeker een snelcursus afdrogen leren' zij melanie lachend. Charlie keek haar boos aan. Ze keken naar een of andere Idols achtige programma. 'Charlie je moet naar bed' zij Melanie. 'nouhou' zij charlie. Melanie bracht Charlie naar bed. en ging zelf ook douchen en slapen.

De volgende morgen stonden ze vroeg op :3. ze ontbeten snel. en gingen toen omkleden. Melanie deed zoals gewoonlijk scene kleding aan, want ja dat was nu eenmaal haar stijl. 'maaaaaaaaaam ik weet niks om aan te trekken' zij Charlie. Melanie pakte hem op en zette hem op zijn bed. 'wat had je in gedachte' vroeg melanie. 'ik wil er uit zien als bill'zij hij grijnzend. Melanie pakte een donkere spijkerbroek ( grijz/zwart) en een zwart shirt met een doodskopje xd + een leren jasje ( die van 1000 meere (A)). charlie trok het aan. 'maaaaamaa mag mijn haar ook zoals bill' vroeg hij. 'dat gaat niet lukken hoor' zij melanie. Charlie keek droevig. 'ik kan wel wat die vroeger voor dat zwarte had proberen' zij Melanie. Charlie keek blij. het lukte wel een beetje. Even later Reden ze naar de plek waar het concert zou gehouden worden. Melanie zag dat er iemand problemen had aan de kant van de weg, het was een vrachtwagen. Melanie stopte haar auto en vroeg wat er aan de hand was. 'Ik heb een probleem met deze vrachtwagen, hij rijd niet meer en ik moet optijd zijn om de instrumenten af te leveren voor een band' zij de man. Melanie belde de wegenwacht met haar mobiel........

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • CakeMachine

    Whie, zo leuk =DDDD

    1 decennium geleden
  • THLOVESAIIS

    Die kleine duivel Charlie :Y)
    Mag ik hem die snelcursus geven xd. (K)

    1 decennium geleden
  • THxRENATE

    Aweeeeesomeeeeeeeeeeeee (Y)
    en ik had het antwoord op de vraag goed :3 (flower)
    hij is 5 xD ja ik ben wel goed :$
    Ik vind je quizen leuk meliss je moet
    echt doorgaan (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?