CarCrash 15

Omdat ik niks beters te doen heb plaats ik ook nog maar even gauw deel 15 x'D

Mogelijke uitkomsten

Gegil vanuit de badkamer (13 x uitgekomen)

Georg POV
Ik word wakker van een schreeuwende Tom. Ik probeer weer te slapen, maar na een half uur geprobeerd te hebben lukt het me nog niet. Ik sta op en zie Shana op de bank slapen. Ik zet de tv wat stiller en stop haar onder. Ik geeuw even en maak dan koffie. Dan word Shana wakker. “Georg!” gilt ze blij en vliegt naar me toe. “Mag ik een koekje” vraag ze me met kraaloogjes. Ik knik en geef haar een koekje. Ze lacht blij en geeft me een knuffel. Ze gaat weer op de bank zitten en kijkt verder naar de film. Dan opeens hoor ik Ashley gillen.

Ashley POV
Ik wordt 's ochtends al vroeg wakker. Ik draai me om en probeer weer in slaap te komen, maar het lukt niet. Ik kom overeind en wrijf door mijn ogen. Moe kijk ik op de klok. "Ah nee he, is het pas zeven uur?!" mompel ik geërgerd in mezelf. Het is weekend en ik had me voorgenomen om uit te slapen, maar aangezien ik toch niet meer in slaap kom sta ik maar op.
Ik loop richting de doucheruimte in de tourbus en doe de deur open. Ik ga er vanuit dat er niemand is, want de deur is niet op slot en het bordje hing ook niet omgedraaid op 'Nicht Stören'. Zodra ik ook maar een voet binnen stap, hoor ik gegil en kijk ik achter me. Daar staat Tom, in zijn ondergoed, op de wc. Ook ik zet het op een gillen en ren snel de badkamer weer uit.
Onderweg kom ik Georg tegen die me bezorgd aankijkt en vraagt: "Alles in orde." Ik krijg een rood hoofd. "Euh ja hoor", zeg ik stotterend.


Shana POV
Ik laat van het schrikken mijn koekje vallen en ren naar Georg. “Georg! Ik ben bang!” Gil ik bijna huilend. “Tom kom godverdomme van die wc af en doe kleren aan!” Bill die net de kamer uit kwam kijkt naar de badkamer en ziet Tom op de wc staan. Hij begint ongelofelijk hard te lachen. Ik kijk loop nu ook naar de badkamer en kijk. “Tom, waarom sta je op de wc?” “Ja, Tom, dat vraag ik me ook af.” Vervolgt Ashley me. “Ik zag een spin, dus ik ging op de wc staan” zegt hij terwijl hij naar een gigantische spin op de grond wijst. Ik begin ongelooflijk hard te gillen, net als Ashley en Bill. “Sla hem dood! Sla hem dood!” Gil ik nog steeds terwijl het beest naar de deur wil lopen. “Nee, ben je gek, zometeen valt het ons nog aan!” Zegt Tom. Bill kijkt Tom droog aan en Tom haalt zijn schouders op. Ik ren naar de deur. “Ik wil naar buiten!” Huil ik.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?