Help ik ben verslaafd

Ja ik ben verslaafd. En als je mijn profiel hebt gelezen weet je ook waar ik verslaafd aan ben. Hier is het verhaal hoe dit gekomen is.
Mocht ik ooit nog afkicken dan schrijf ik ook wel hoe dat is afgelopen(A)

Mogelijke uitkomsten

Help mijn verslaving (38 x uitgekomen)

Nou, dit is dus gewoon vanuit mezelf geschreven! Een echt beleefd verhaal uit Praag=D
Mag je kiezen waar je met school heen gaat met excursie, dus ik denk: "leuk een weekje naar praag!". Eerst 14 uurtjes in de bus, maar dat valt te overleven, je komt in het hotel aan. Niet eerst spullen uitladen hoor. Nee gelijk naar het eten!
Het voorgerecht was een best mislukte erwtensoep, maar dat kunnen we in Nederland natuurlijk als de
beste maken! Nouja daarna dus het hoofdgerecht waar het allemaal mee begon. Een lekkere hele vette SCHNITZEL! Nouja omdat het moet dan maar, en omdat je honger hebt na zo'n lange busreis. Die nacht heerlijk geslapen, volgende dag lekker de stad in, eventjes een rondleiding en daarna een hele middag vrije tijd in de stad! We moesten om rond 6 uur geloof ik weer terug zijn in dat winkelcentrum waar we 's middags ook hadden gegeten op de bovenste verdieping in het restaurant. Nouja toen kregen we een geniaal voorgerecht [NOT], namelijk 2 plakjes kaas en een blaadje sla. Toen kwam het hoofdgerecht, nouja 3 keer raden, zo moeilijk
is het niet! Een SCHNITZEL, deze was alleen een stuk minder vet, maar zo droog dat je hem met een halve liter bier nog niet weg kreeg! Daarna nog heel eventjes uitgeweest, we mochten namelijk maar tot kwart over 12 en we moesten daarvoor nog naar een Black light show. Dan weer met de tram terug naar je hotel en weer lekker je bedje inkruipen om een uur of 1. De volgende dag om half 8 ontbijten dus vroeg je bed uit. Wel lekker geslapen trouwens. Bij het ontbijt gelukkig nog geen SCHNITZEL, maar toen gingen we naar een concentratiekamp, Theresienstadt. De tijd was niet helemaal goed afgesproken dus eerst naar een supermarkt lekkere broodjes gekocht, ookal hadden we een lunchpakket meegekregen van het hotel! Eerst dus maar die twee lekkere broodjes opgegeten. God wat denk ik achteraf had ik er maar meer gekocht, want toen maakte ik het lunchpakket open. Een broodje. Drie keer raden wat er op dat broodje lag. Juist een lekkere droge SCHNITZEL, die je met 3 flesjes water en een pakje ranzig sap van het hotel niet eens voor de helft op kon eten.
Na de minder boeiende rondleiding door het concentratiekamp gingen we outdooractiviteiten doen. Eerst tokkelen, dat ging snel! Nouja eigenlijk helemaal niet maar dan klinkt het wat boeiender. Daarna geschoten, like bij biathlon hoe ze dat daar doen. Toen naar het nieuwe hotel, eerst een fout gemaakt in welk gebouw de meisjes en de jongens kwamen, dus dat moest nog omgedraaid worden, nadat iedereen zijn spullen had uitgepakt, ook best fijn voor de rest! Toen gingen we dus weer eten, weer een voorgerecht, geen idee meer wat dat was! En toen kwam het! Het hoofdgerecht, het zag er fijn uit, echt niet als SCHNITZEL, maar wat was het?! Voorgesneden SCHNITZEL in een sausje! Ik dacht dat ik gek werd. Daarna moesten we nog een gezellige wandeling maken in het donker door de Tsjechische bossen! De volgende dag was nou echt leuk! We gingen eerst mountainbiken, dat was nou echt een vette toch, weer eens wat anders dan die Nederlandse heuveltjes, daarna gingen we nog abseilen en klimmen, nou dat was ook geniaal!
Daarna nog naar een zwarte markt, echt joh wat een rotzooi ze daar verkopen kan je je niet voorstellen!
Zoals Chanal no5. en Hogo Boos luchtjes! Nouja toen gingen we dus weer terug naar het hotel, en daar kwam het dieptepunt! Het eten, bij het hoofdgerecht,
voor de verandering SCHNITZEL. Nouja het zag er niet zo uit, maar het smaakte wel naar dat vlees wat we al vier dagen hadden gegeten! Daarna weer de terugreis van 14 uur naar Nederland en toen ik zomaar daar twee dagen geen SCHNITZEL had gegeten
kwam ik erachter. Ik was verslaafd aan SCHNITZELS ik kreeg na twee dagen al afkickverschijnselen.
Hoe ging ik het ooit overleven in het huis waar we misschien één keer in de 3 weken een SCHNITZEL eten. Nouja laten we hopen dat ik er weer vanaf kom!
Zo, alle mensen die mijn nickname raar vonden! nu weet je dus hoe ik verslaafd ben geraakt aan de SCHNITZELS.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • koekies

    schnitzelverslaving =)
    Dat is weer wat anders dan een drop verslaving :]

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    antwoord aub in mijn GB (GastenBoek)

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    Wát de fuck is schnitzel???

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    WOW das echt een erge verslaving!! Wel VaAg trouwens! x]

    1 decennium geleden
  • Merg

    Respect dat je een schnitzel-verslaving kan krijgen. XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?