CarCrash 17

Deel 17 uit verveling..

Mogelijke uitkomsten

Levend of Dood? (13 x uitgekomen)

Shana POV
Tom, Bill en Ashley zijn alle eitjes aan het verzamelen, zodat ze niet door de hele kamer rollen in bochten. Ik ga even kijken waarom Gustav zo stil is, het laatste kwartier. Normaal maakt hij nu betweterige opmerken op alles wat Georg doet. Ik huppel naar Gustav. “Hoi, Gus” zeg ik. “Gus, Gustav!” Zeg ik nu. “Georg! Gustav is dood” Gil ik. Georg komt er meteen heenrennen, net als de rest. Georg voelt aan zijn nek en zijn pols. Heel even word Bill lijkbleek als hij Georg’s gezichtuitdrukking ziet. “Nee!” zegt hij. Ik en Ashley krijgen allebei tranen in onze ogen en we kijken bang naar Gustav. “Nee, ik dol maar, hij is in slaap gevallen” Ashley staat op het punt om hem te wurgen, dat zie ik gewoon.

Ashley POV
Ik kijk Georg kwaad aan. "Geen leuk geintje", zeg ik en hij knikt verontschuldigend.
"Sorry, ik moest het even zeggen, ik weet ook niet waarom", zegt Georg schijnheilig en hij haalt zijn schouders.
Gustav ziet er wit uit en hij rilt, terwijl er tegelijk zweet op zijn voorhoofd staat.
"Wat is met Gus?" vraagt Shana nieuwsgierig en ze klautert op de schoot van Tom. "Ik denk dat hij koorts heeft, Shana", antwoord Tom.
Shana's ogen worden groot. "Gaat hij dan döod?"
Ik schud mijn hoofd. "Nee joh, hij is gewoon een beetje ziek. Als je koorts hebt, heb je het 't ene moment heel warm en dan ineens weer heel koud.
Shana denkt even na en zet haar vinger wijs en bedenkelijk tegen haar mond. Dan haalt ze haar vinger op alsof ze een idee heeft en zegt: "Oh ja, dat heb ik ook weleens gehad! Bah, dat is niet leuk!"
Ineens stopt de bus en iedereen vliegt opzij, waardoor ik tegen Bill aanval en met mijn hoofd tegen zijn schouder beland. Meteen schiet er een verliefd gevoel door mijn buik. Zou ik hem dan leuk vinden? Vind hij mij leuk?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?