[[[[I'm a Model. And you are a Star.]]]] 2

Duurde effe maar ik ga proberen elk weekend nieuwe quiz temaken

Mogelijke uitkomsten

Boy i hate you!! (11 x uitgekomen)

* na de fotoshoot *



Je loopt weg en gaat buiten Stefan je broer bellen. Jij: Stefan kom me halen nu. Stefan: Maar ik ben bij me vriendin en met me vrienden. Jij: Niet mijn probleem. Kom me halen!! Stefan: Ga iemand anders bellen ofsow! En hij hangt op. Je kijkt naar je mobiel en begint teschreeuwen. Jij: De klootzak! Tom: Hey is er wat?? Jij: Voor de zoveelste keer we zijn in Engeland niet in dat Fakking land van jou. En je loopt boos weg. Je belt je vader op en krijgt hem zover om Stefan je te laten halen.



* in de pauze *



Je drinkt snel nog wat en pakt je sporttas en wacht buiten op Stefan. Je denkt na aan je laatste vriendje die je had. Je vind het nog een ramp ook dat het Joey was de beste vriend van Stefan.






*flashback*






Joey: Kom sgatje dan gaan we naar mijn huis. Jij: Ik weet niet Joe. Joey:Kom nou mee. Dan gaan we een film kijken ;). Jij:Maar ik wil naar huis ik ben moe van alls. Joey: Je gaat mee. En hij slaat je. Je loopt achter hem aan. JOey pakt je hand vast en neemt je mee naar zijn huis. Jullie lopen het huis in van Joey. Je stapt in 1x naar boven en kleed je uit. En doet een shirt uit van Joey aan. Als je in bed ligt begint Joey opeens aan je tezitten. JIj:Joey neej. Niet doen. Joey: Ik weet dat je het wilt. Jij: Joey neej niet doen! JOey blijft maar door gaan. Je trapt hem weg en probeert weg terennen. JOey trekt je hard onderuit dat je op je gezicht valt. Op je wang zit een schaaf wond en je lip bloed. Je begint teschreeuwen en tehuilen. Dan hoor je een deur open gaan. Daar staat debroer van Joey. Hij slaat Joey en tilt jou op. Je begint nog harder tehuilen en begint hem teslaan.






*einde flashback*



Er staat een auto klaar vr je. Je stapt in en kijkt uit het raam en zegt niks.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?