SISTERS 4 EVER! 4

Jullie ma rijd naar een ander huis waar al een vrouw staat op tewachten met 2 zoons en een andere man.Sharon:Wie zijn dat?!Ma: Me vriendin met der man en der kinderen.Jij:Fijn. Nu zitten we met hun.Sharon:We gaan gwn lkkr veel weg Ma: Dacht het niet. Jij:WTF?!Sharon:We zijn in de hel beland.Jij:Ben het met je eens meid.Jullie stappen uit.Jij en Sharon pakken jullie koffers en tassen en zeggen alleen maar: Waar is onze kamer?Man:Kom maar mee.Jij fluisterd: Hij is wel oud hé.Sharon:Ik mag hopen dat het maar zo lijkt.De 2 jongens lopen ook achter jullie aan.Jij:Gaan we hier wonen? Sharon:Hoop het niet.Ma:Meiden dit is jullie nieuwe huis.Jij: Sharon nu is de hel pas goewd open. Sharon:Mam komop! De man: Dit is jullie kamer.En hij loopt weer weg.Alls is wit.Jij: SPUITEN!Jullie pakken de bussen en spuiten de kamer helemaal vol.Sharon der stuk en jou stuk lopen mooi in elkaar.Als jullie klaar zijn bekijken jullie het.Jij:Ben er trots op!Sharon: Nieuwe kamer. maar het maakt de hel niet minder erg.

Mogelijke uitkomsten

hondje uitlaten (3 x uitgekomen)

* 's avonds *




Jij en Sharon zitten op de bank ijs te eten. En kijekn naar een film. Dat doen jullie meestal als jullie ruzie hebben gehad. Dan komt het ijs daarna tevoorschijn en een film die jullie nog niet kennen. Je moeder komt de kamer binnen. Ma: Hé meiden moet dat nu weer. Doe gezellig mee met een spel ofsuw. Simone: Of loop met Tom en Bill mee om de hond uittelaten. Sharon: Wie zijn dat ookal weer? (A) Jij: Ja weetje we zijn niet zo slim. Je ma zet der handen in haar zij en kijkt jullie aan. Jij: Best we gaan wel met ze mee maar we nemen wel ons ijs mee. (A) Sharon: We gaan ermee trouwen. Gordon: Meiden doe niet zo raar. Jij: Je bent onze vader niet. En je staat boos op en pakt je jas. Sharon eet vrolijk verder van het ijs. Dan pak jij het ijs over en doet Sharon der jas ook aan.

* buiten *

Jullie lopen samen voorop met het ijs in het midden vast. Tom en Bill lopen achter jullie aan met het hondje. Sharon en jij kijken in het bakje. Jij: Ons ijs is op. En Sharon gooit hem weg. Sharon: Morgen nieuw ijs kopen (A). Jij: Neej nu ofsuw (A) Tom: Hoeveel piercings hebben jullie eigenlijk?? Sharon&Jij: Een stuk of 9 (A) Bill: En tattoo's? Jij: Nog helaas 0. Tom: Aaaah niet gaan huilen hé. Sharon: Dat doet ze eerder om het ijs. (A) Jij: Je staat ook echt vr me klaar. Sharon: Altijd tog.(K) Jij: Ja ik hou ook van jou. En je loopt samen met haar verder over het pad.





* Tom Pov *




Jij en Bill lopen achter die meiden aan. Ze lopen niet als 1 van de snelste maar dat ze als zussen nog zoveel tebespreken hebben is gwn onmogelijk. En dan gwn na een ruzie ijs gaan eten. Wie verzint dat nou weer. Aan de ene kant ben je blij dat ze bij jullie zijn komen wonen maar aan de andere kant ook niet. Bill staat al zolang in de badkamer en nu zijn hun er ook nog. En aan dat ene meisje tezien met het bruine haar is dat ook al ongeveer een halfuur. Maar dat andere meisje met die blonde haren hoop je niet haar haar ziet er simpel uit. Opeens draait 1 van de twee zich om en vraagt: Lopen jullie nog mee of proberen jullie thee tedrinken?? Jij: Neej we komen eral aan. Jij en Bill lopen door opeens valt je op dat het meisje blijkbaar thuis is veranderd van kleding. Want nu heeft ze een heel kort jurkje aan. Je fluisterd: Bill die blonde is van kleding thuis snel veranderd volgens mij. Bill: Doe normaal die loopt al de hele dag al zo maar ze heeft der broek uitgedaan. Ze vind het er wel lkkr uitzien en volgt het.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?