Treiter Wereld [Stand-Alone]

Naam:Lisanne
Kleur haar:Gitzwart
Kleur ogen: Fel Blauw
Style:Emo

Korte Samenvatting:
Dit gaat dus over Lisanne, Ze zit in 3 HAVO en ze heeft een verschikkelijke klas. Ze pesten haar omdat ze Emo is en dus ziet ze het niet goed meer zitten.

Lees verder maar in verhaal

Mogelijke uitkomsten

Gepest. (13 x uitgekomen)

Lisanne komt langzaam het schoolplein opfietsen. Ze kijkt om haar heen. 'Waarom heeft iedereen zoveel vrienden, waarom ziet niemand me staan? Ben ik zo vreemd?' mompelt ze in haar zelf. Ze ziet kinderen naar haar kijken en dan lachen. Lisanne zet haar fietst in de rekken en zet hem opslot. Ze loopt de school binnen opweg naar haar kluisje. Ze ziet dat er een briefje ophangt. Ze begint te lezen.

Als jij je niet normaal kan kleden dan is je leven sneller voorbij dan je zelf beseft.

Lisanne voelt tranen over haar wangen lopen, ze veegt ze af. Ze verschreurt het briefje en en gooit het in de prullenbak.
Triiiiiiiiiing. De schoolbel gaat, Lisanne hangt haar tas om haar schouder en loopt naar het lokaal. De leraar is er al en ze gaat alleen achteraan zitten. De leraar begint een verhaal te vertellen over napoleon. 'Wat is geschiedenis tog saai' denkt Lisanne. Ze begint te dag dromen. Gelukkig is het een blokuur.

De pauze begint. Lisanne schuift gauw haar boeken in haar tas en loopt naar de aula. Ze pakt een broodje en begint te eten. Er komen een paar jongens naar haar toe. 'Heeejj rot Emo, Ga lekker in jezelf snijden Boehoehoe.' Lisanne springt op. 'GA LEKKER IEMAND ANDERS LASTIG VALLEN! LEKKER MAKKELIJK OM ALTIJD DE ZELFDE TE PAKKEN!' Ze pakt haar tas en loopt kwaad de school uit. Ze sleurt haar fiets uit het fietsenrek en fietst boos weg.

Na een half uur fietsen stopt ze bij een meer. Ze stap af en gooit haar fiets neer. Ze gaat op het gras zitten. 'Er moet nodig iets veranderen' zegt ze. Ze staard urenlang naar het water. Dan maakt ze haar beslissing.

Als ze thuis aan komt ziet ze haar ouders bezorgt voor het keukenraam staan. Als ze merken dat Lisanne komt aan fietsen barst haar moeder in tranen uit. Lisanne wil terug, maar dat kan niet ze is al gezien. Haar vader doet de deur open en rent naar buiten. 'Oh Lisanne, we maakte ons zo zorgen' Haar moeder kwam er achter aan rennen en knuffelde Lisanne helemaal plat. 'We hebben alles gehoord, dat je zo gepest werd op school, er stond een leraar achter toen die jongens zo bezig waren. Je wordt overgeplaatst naar een andere school!'

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ponymalloot

    Zielig verhaal
    Maar ze heeft wel geluk dat ze naar een andere school gaat

    1 decennium geleden
  • Eef95

    heeft zij even geluk.(da ze naar een anderre school mag. De rest is echt zielig(huil))

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?