Vrienden, Problemen en.. De Dood?! proloog

Vrienden, Problemen en.. De Dood?!


het gaat over het meisje[....]ze doet aan dansen met haar bff[.....] haar zzus heeft anorexia daarom heeft het meisje[..] problemen met haaar ouders omdat ze zich te veel met haar zus bemoeid maar haar zus[...] word er niet beter door op een moment dat het meisje samen met haar bff in een clip zzit word haar zus naar het zziekenhuis gebracht en het meisje voelt het daardoor valt ze midden in de clip en moet zzij ook naar het ziekenhuis de bff wilt mee maar ze word tegen gehouden door twee bitchy's[elke]en[..]zze willen de vriendin in piken het meisje krijgt een goeie vriendin[....] die het zelfde mee maakt als haar zus haar eerste bff word ook bitchy

komt het ooit nog goed met haar en haar familie en vriendinnen

Mogelijke uitkomsten

Meisje dat in de problemen zit (1 x uitgekomen)

Meisje dat in de problemen zit



naam Say



bijnaam -











Hey..

Ik ben Say, een meisje van 16 jaartjes jong. Ik wil niet al te veel over mijn leven vertellen, want dat gaat eigenlijk niet over rozen. Ik heb de nodige problemen, en heb het idee datik er nooit meer uit ga komen.. Maar daar ga ik het nu niet over hebben. Ik speel al gitaar sinds mijn tiende, en ik ben er dol op. Ik kan mijn gevoel erin kwijt, net als met het schrijven van liedjes. Muziek is sowieso mijn ding, ik kan niet zonder. Daarbij speel ik ook piano en drum ik graag, zingen kan ik ook. Buiten muziek is skaten mijn passie. Ik ben behoorlijk eigenwijs, brutaal, nieuwsgierig en koppig, waardoor ik soms nogal in de problemen kom. Als je lief voor mij bent ben ik ook lief voor jou, anders niet!

See Ya!

Say

zusje hoofdrol (1 x uitgekomen)

naam:lien
leeftijd:12


Aloha mensen.aliens.Killers! De naam is Lien. Ik ben het jongere zussie en vind het erg voor de andere. Ik skate graag en die zever...Bwah muziek is dus echt wel iets wat ik graag doe, hoor. Basgitaar, CB luisteren,...ALLEMAAL GEWELDIG! Oh Shuk! Ik wordt weggehaald! Doegg!

bff hoofdrol (3 x uitgekomen)

naam:bo
bijnaam:gwn bo
leeftijd:15 bijna 16

haai mensjes =) nou ik ben Bo und ben 15 jaar.. binnenkort wordt ik lkkr 16 ^^ But, heb schyt aan school weetje, ik leer toch niks meer, bycause me hoofd zit te vol >,< PFFF Huppels ook! ik zie ze al lopen door school op die kut naaldhakjes-gevallen! und hun rokjes >,< nou ik lach me dood als ze zwiken op die dingen =) [datzagikduslaatst!] nou zeggen mensen dat ik slim ben, but dat ben ik totaal NIET! ik ler never eigenlijk en heb een paar onvoldoendes, but you know, schyt aan school ^^ nou ik leef voor mijn vrienden <3 knzh und i love hun met al mijn hart!! najah uhm ik ga bubaay <3

hoofdrol (0 x uitgekomen)

naam:chantou
leeftijd:18


Hoii, Hoii ik ben Chantou! en Huppel al 18 jaartjes ofer deze aarde rond,, en ik moet je zeggen, ik heb het hier best naar me zin! Ik lief mijn vriendjes en vriendinetjes, en kan niet zonder hun,, ik zal dan ook maar niet aan ze komen, als ik jou was!! Ik ben Lief, Spontaan, Snel op me teentjes getrapt, denk nooit na voordat ik iets doe of zeg, en Heb zoon mijn Ego momentjes,, maar wie niet. Ik laat snel merken als ik iemant niet mag, maar dan moet je wel iets goeds fout doen, Ik kan best vaak boos worden, en het gaat dan meestal nergens ofer. Uuh, Ik hou van zingen, en Dansen!! ,gitaarspelen, dat is mjin wereldje. Ik haat Spinnen, Insecte en het allesmeeste Clown's daar ben ik egt doodsbang voor!!

zus hoodrol (2 x uitgekomen)



naam; Elisa

bijnaam; Lizz, Lies, Lisa



Haaii Mensen,

Ik ben dus Elisa, maar noem me maar Lisa, Lies of lizz, is lekker kort en zo noemen veel mensen me >.< Ik ben 19 jaar oud, maar op 15 november word ik wel 20! Ik woon al alleen op een appartement niet ver van mijn ouders. Ik ga nog soms met vuil wasgoed en spulletjes naar daar >.< Ik heb een zus van 16 jaar en ze is gewoon super! Alleen vind ik dat ze soms wel een beetje een te groot gedacht over zichzelf heeft o_O Door mijn studies heb ik niet zoveel tijd voor hobby's, maar ik ga wel bijna iedere dag gaan lopen, fitnessen,... Ik doe gewoon alles eraan om mager te blijven, want ik vind mezelf nogal tamelijk dik. Ik hou van One Three Hill en kijk dan ook iedere keer als het op tv is ^^ Ik heb bruin haar en groengrijze ogen. Ben 1.78 meter groot en weeg ongeveer 45 kilo ofzo. Ik weet het, ik ben niet van de magerste, maar doe er alles aan =D Maar nu moet ik gaan, ik moet me nog klaarmaken omdat ik samen met mijn vriendin naar een discotheek ga. Bye! <33.

bitchyy (13 x uitgekomen)





naam Elke



bijnaam BIATCH






tekst moet lang zzijn Hoi ik ben Elke, maar de meeste noemen me een BIATCH, waarom duidelijk niet, ik ben gewoon een Bitch, can't change me sorry. Ik heb een ego en kan nogal bitchy uit de hoek komen. Soms heel soms ben ik aardig als ik in een goede bui ben. Ik laat niet op me kop zitten en ik doe wat ik wil. Ik drum en doe aan streetdance. Ik ga veel uit met mijn vrienden, meer heb ik ej niet te zeggen Toedelz.

meloper bitchyy (1 x uitgekomen)

naam

Joyce

bijnaam

Joy/Jos



Heeej bitchez,mijn naam is joyce.Ik ben 16 jaar en da moette jullie dus al onthoude x)!Mijn vrienden zijn mega belangrijk,en kan niet zonder hun.Muziek is mijn grote passie en shoppen en partys is gewoon een verslaving.Wie mij dat durft af te pakken gaat er zowiezo aan.Ik ben meestal een lieve persoon,maar kan de grootste bitch zijn die je ooit al hebt gekend.En dat is niet mijn probleem maar dat is vooral een groot probleem voor jullie.Als jullie mij niet aanstaan,in mijn weg staan of een beetje zagen tegen mij..dan sta je niet goed bij mij,en heb je echt dikke peg..want dan komt die bitch waar ik over sprak in mij te boven.Maar als ik je wel mag,je gewoon te hip bent,en gewoon..echt iemand bent waar ik fun mee kan maken,dan wil ik u wel leren kennen.Maar ik weet niets meer om over mij te zeggen.Ik moet trouwens ook gaan,shoppen je weetwel en dan party =] kziejulliewel!<3

my story (0 x uitgekomen)

oohneee jhe wekker gaat af
oeps ik heb me verslapen helpp[roep je]
je springt uit je bent en loopt naar je badkamer die je samen met je zus en zusje deeld
opeens zie je dat jhe zus op de grond ligt
oohnee wrm gaat zze gwn niet eten[zeg je]
jhe zusje komt slaperig naar binne lopen
en kijkt wat er is
dan schrikt ze en knielt naast je
wat is er gebeurt [vraagt ze]
jhaa hoe moet ik dat weten ik ben hier ook net ik heb me verslapen[zeg je dom]
ooooh sorry hoor[en ze kijkt verbaasd naar je]
staar niet zo doe iets[roep je]
naar een paar min is je zus wakker
waar ...waar ben ik[zegt ze]
je bent hier bij ons[zegt je zusje]
ooh ben ik weer gevallen[vraagt ze]
blijkbaar wel hé als je zo ligt mhaar ik moet snel zijn ik heb nog maar een half uur en je weet hoe lang ik er over doe[zeg je snel en je begint je uit te kleden om te douche naar een paar min kleed je je aan en ga je je opmaken rent naar beneden pakt een boterham eet hem op en roept mam ik gaa!!
jhaa is goewd[roept je ma]
en je rent de deur uit
je komt net op tijd op school want als je je fiets weg zet gaat de bel
je rent zo snel en langzaam naar binne en gaat bij je bff staan
heey[zeg je buiten adem]
heey wat is er met jouw[vraagt ze]
ooh ik heb me verslapen[zeg je]
oow oowkee volgende keer vroeg op staan hé[zegt ze]
de bitchy's lopen voor bij en gaan naast je staan
zzo daar hebben we chantou en haar vriendinnetje[zegt het bitchyy mens]
dat vriendinnetje heeft een naar hoor[zegt bo]
oooh jhaa boling bal toch?[zegt de meeloper bitchyy]
je begint boozz te worden en slaat de bitch sppr hard in haar smoel
zo gaan we wild doen k*t wijf[zegt ze dom]
hou je smoel trut[roept je vriendin]
jij en je vriendin lopen weg
zal ik je straks op komenhalen voor dansen [vraag je]
jhaa is goed doei kzzie je straks[en zze loopt naar haar klas]


sorry maar ik moet gaawn dit was de PROLOOG BAAI<33

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Chasassyeon

    VERDERRR!!!!

    Of Of Of...laat ook maar

    1 decennium geleden
  • Hourglass

    Woehoew! ^^ Snel, verder! =D
    X. En dankje om me iets te laten weten.. Wil je dat de volgende keer weer doen? x

    1 decennium geleden
  • xBAMBISEX

    Jaa!!
    Snel vedder!!!!!!
    Xx <33

    1 decennium geleden
  • NikaXikaJoly

    doe maf dansje O.O

    1 decennium geleden
  • Idiocy

    snel verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?