~Oh Crap. <3 `4´

number 4 aliens =D

vet coowl. xd omfg,

Mogelijke uitkomsten

Danny, you're sexy~ (4 x uitgekomen)

Susie-Q POV

Missy en ik lagen nog steeds dubbel van toenet, Danny deed de achterdeur open, en liep naar binnen. 'Was je bang?' vroeg hij. Ik knikte en pakte een kussen, die tegen zijn hoofd aan kwam. 'Die heb je verdient!' zei ik lachend. Hij trok een gemeen gezicht, en sloop op me af. 'Wat ga je doen? Je bent eng, maar ook sexy als je zo kijkt.' Dat laatste zei ik zacht, sexy. Hij kwam dichterbij en begon me toen opeen te kietelen. Ik kreeg bijna geen lucht meer. 'Kappe jongens! Stelletje kleuters' begon Tom sjaggie. Danny keek me aan met zijn mooie ogen, en toen kwam Harry eraan gelopen. 'Wat gebeurt hier?' vroeg Harry aan ons, ik keek in zijn ogen, wow, die zijn echt heel mooi. Nee, ik word tog niet verliefd op Harry?' dacht ik geschrokken. 'Ow niks, ik was Susie aan het kietelen.' zei Danny met een bigsmile. 'Haha, zal ik helpen? XD' Danny knikte blij, en hij hield me vast, en Harry begon me te kietelen. Nu kreeg ik echt bijna geen lucht meer, en probeerde me los te krijgen. 'Help! pleaase, Missy?' 'Shht, ik ben de film aan het kijken!' siste ze terug. Ik zuchte, en keek de jongens aan. Ow god, ik smelt.
'uuhm, hoe kan ik ervoor zorgen dat jullie stoppen?' de jongens keken elkaar aan, en toen weer naar mij. 'Doen, durfe, of de waarheid? ^^' begon Danny. 'Oh Crap, niet dit. XD Agjha, ik speel het spelletje wel gewoon mee, uuhm. ik doe, Doen. Anders vinden ze mij ook zo stom.'
'Doen. xP' Harry begon gemeen te lachen, en liep naar de rest toe, die met een bigsmile opstonden, en om mij en Danny gingen staan. 'Geef Danny een tongzoen. XD' zei Harry.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • BAMM

    waarom ga je niet verder:O je quizzes zijn super goeed!^^

    xx

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Muhaahahha!<33
    Dat wil ik oowwk!<33
    Snel verderr!<33
    xx.

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    Muhaahahha!<33
    Dat wil ik oowwk!<33
    Snel verderr!<33
    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?